Snart vil skjøgens maktsentrum og endetidens Babylon bli tilintetgjort!

“Snart vil Skjøgens maktsentrum og Endetidens Babylon bli tilintetgjort og lagt i Ruiner. Det er hun som har gitt Dyret dets makt. Når Skjøgens by blir bombet og hennes supermakt knust vil de fleste i Norge og andre vestlige kongeriker gråte sårt å tro at noe veldig ondt er blitt gjort.  Dem vil være i sjokk da propagandaen har hjernevasket dem til at Skjøgen og hennes alierte er uovervinnelig og har de gode bombene,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook søndag. Gjermund Kvamme er blant de av oss som er kritiske til vaksinen og som ønsker fred i stedet for krig i Ukraina.

Recep Erdogan fremstår som en fiende av den jødiske staten. (Foto You Tube)

“Da vil Dyret i Midtøsten stige frem til makt. Det dyret som Skjøgemaktens FN her hyller har fått sin makt av Skjøgen. Men når Skjøgens Supermakt USA faller vil Dyret ødelegge resten av Skjøgens system.
Det dyret tror jeg er ut fra Natomedlemmet Tyrkia som i dag er Natos nest sterkeste militærmakt. Det riket vil bli brutalt og ondt og hevde og ha den sanne Kristus som er Antikrist. Men det får kun noen få år. 3.5 år før Jesus kommer tilbake, knuser dyret og dets alierte sin makt og gjenoppretter ett herlig fredsrike.
Så vær våken i tiden. Vær våken mot Skjøgens forførelser, giftige pfarmakia trolldom og de løgner hun sprer blandt alle folk og nasjoner. Men vær også våken for at det som kommer etter hennes fall er falsk tro og Dyrisk ondskap. Djevelen intensiverer sin forfølgelse og kommer som lysets engel med sin oppvåkning som har deler av sannhet og løgn blandet sammen. Mange skal si at dem har sannheten og mange skal si dem er Jesus. Tro dem ikke kjære venn!
Den som tror på den Herre Jesus Kristus, er renset ren i hans blod og som står bevart etter alt skal bli frelst! Bønnesvar og hjelp er underveis.
For snart kommer Kongenes Konge og henter alle de som tillhører ham fra alle verdens hjørner. Jesus er Veien, Sannheten og Livet. Ingen kommer til faderen uten ved ham.
Jesus kaller og sier: Tyven kommer bare for å stjele og myrde og ødelegge; jeg er kommet forat de skal ha liv og ha overflod.(Joh 10:10).

9 tanker om “Snart vil skjøgens maktsentrum og endetidens Babylon bli tilintetgjort!

 1. Gjermund Klamme ønsker Ukraina KNUST. Derfor spilte han, med en rungende glede, ruzzizke KRIGSSANGER på sin facebokkside den 24. februar 2022.
  Han er selv en del av skjøgens by.

  6
  8
  • Du skjønner det ikke. Det som rammer Ukraina er av Herren.
   Guds dom over en korrupt og råtten nasjon.
   Putin er Jehova Guds salvede redskap for dommen over skjøgen.
   Det som nå skjer er begynnelsen til slutten for Babylon den store skjøge.

   3
   9
  • Zz. Mange er ute av stand til å se Jahves hånd i det som skjer.
   De sitter fast i falsk religion og er kontrollert av religiøse demoner.
   Når Livets Ord vokste frem på slutten av 1980 tallet var det i kamp med religiøse åndsmakter. Religiøse demoner er noe av det som er vanskeligst å avsløre. De forkler seg i fromme fraser og sjelisk religiøsitet men er alltid i krig med Guds verk og det Gud gjør i tiden.
   Vi er nå inne i dommens hus. Gud skiller ugresset fra hveten.
   Vi ser tydeligere nå hvem som er en del av Jesu Kristi ekklesia og hvem som er denne verdens barn.

   1
   3
 2. Skjøgen og Babylon den store er en og samme. Nemlig den falske religions verdensrike. Med kristenheten som fremste eksponent. Ipenbaringsboken 18:23 heter det :

  ” I deg skal det aldri mer høres
  stemmer av brudgom og brud.”

  Hvor er det man tradisjonelt hører stemmer av brud og brudgom? Jovisst! I kirkene. Punktum.

  3
  5
  • Ha ha ha! Nå fikk jeg en god latter! Ingenting er som kristenfundamentalister som krangler om endetidssymbolikken!

   Forresten nokså sexfiksert å mase om en sexarbeider som det syndigste av det syndige. Akk ja, Jehova fornekter seg ikke. Vred og fornærmet og kåt attpåtil. Eller kanskje tåkefyrstene i oldtidens ørkenriker ikke var så gode på det med klar tale? 😂🤣😅

   7
   4
  • Aril: “Ha ha ha! Nå fikk jeg en god latter! ”

   Hvilket uslåelig argument du kommer med her Aril! Bikkja mi er heelt enig med deg. Voff, voff!

   5
   2
  • Kjære JV!

   Ja, hør mer på bikkja!

   Å ta hensyn til levende vesener og lytte til naturen gir opplagt klokere og sunnere svar enn å kave seg opp om metaforer og språklige bilder fra mytologi og hallusinasjoner.

   All religionskrig, teologisk hets og religiøs forakt for medmennesker og annerledeshet viser det. Og to tusen år med feilslåtte profetier. Absolutt all ny kunnskap punkterer religiøse myter og vrangforestillinger.

   «Voff, voff» er altså et mye bedre motto enn «hat og krig i Jehovas navn»! Gretne, gamle gubber og sadistiske, ultraegoistiske ørkenguder fremmer ikke fred, frihet, kjærlighet og sannhet.

   Men jeg forstår at det kan være vanskelig å slippe tak i barnetro, frykt, privilegier og misantropi.

   Så kanskje du i dag heller skal følge etter bikkja enn følge etter villfarne profeter?

   God tur!

   😘

   3
   1
  • Fortsatt NULL argumenter. Bare følelsesmessige oppgulp etter langvarig hjernevask. Alle naturlovene (almenne hendelser som har universell gyldighet) viser mennesker med en viss IQ at det alltid må finnes en konsteuktør bak all kompleksitet. Loven om massens og energiens bevarelse viser at energi ikke kan ødelegges. Med andre ord kan ingenting bli til ingenting. Ergo kan det heller ikke ha blitt til av ingenting.

   Slik kan en ta for seg alle naturlovene, og summen vil vise at det ikke nytter å komme unna behovet for en konstruktør. Dette ligger selvsagt alt for høyt for degenererte sinn i dagens uopplyste samfunn. Og til disse er det derfor like greit å si voff,voff. Sorry Aril, men derfor blir det “bare få mennesker tilbake” etter Harmageddon. Resten blir å regne som organisk avfall. Eller gjødsel om du vil. Så til sist vil du jo i alle fall gjøre en viss nytte for deg. På forhånd takk.

   3
   4

Det er stengt for kommentarer.