50 drept og 53 skadd i terrorangrepet mot nattklubb i Orlando – i muslimsk terror

orlando-terrorEn afghansk amerikansk mann skal ha stått bak dagens terrorangrep i en nattklubb for homofile og lesbiske i Orlando Florida. Dette opplyser ordfører Buddy Dyer i en presseuttalelse. Dermed er dagens terrorangrep som i følge internasjonale medier er utført av en amerikansk afghansk mann. I følge WND skal terroristen ha hatt flere våpen og målet var den mest populære gay baren i Orlando. Mens minst 50 er døde ligger 53 til behandling på sykehus med skuddskader. Gjerningsmannen som er identifisert som Omar Mateen, en amerikansk statsborger født i Afghanistan skal ha bånd til radikal og ekstrem islam. Amerikanske myndigheter etterforsker det hele som et terrorangrep.

Vi befinner oss nå i “krigens hus” og det er nettopp denne siden av islam vi i dag har fått sett i Florida. Det er jihad som er kommet til USA og dagens tragedie vil ventelig gi vind i seilene til Donald Trump som vil stenge grensene for muslimer. I dag var det homofile og lesbiske som ble rammet i det de festet og hadde det gøy. Tankene i dag går også tilbake til Brian Carn som i høst advarte om at et teater, en kino eller et sted hvor folk kom sammen for hygge seg vil bli rammet av terror. Den russiske tv kanalen RT har satt opp en livesending som kan følges i videoen under

Også pastor Paul Begley som fortiden er i Jerusalem har kommentert dagens terrorangrep i USA. Tragedien som i dag rammet homoklubben har på nytt skapt frykt i Amerika og viser at islamsk terror kan ramme overalt. Våre tanker og våre bønner går i dag til de pårørende og de skadde.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *