50 000 lastebilsjåfører truer Justin Trudeau som har isolert seg selv angivelig med Covid

“En 70 km lang konvoi med over 50.000 lastebilsjåfører er på vei mot Ottawa for å si sin mening om Trudeaus maktovergrep. En statsminister som ikke bryr seg om hva vanlige folk mener, har ikke noe i en regjering å gjøre. Ta din hatt og gå! På en parole står det: “Arrest them all!” Motstanderne har ikke tenkt å forlate Ottawa før de har vunnet saken, hevder man. Den 29. januar kommer til å bli en merkedag. Kanskje vi bør gjøre det samme hvis norske myndigheter prøver seg på koronasertifikat. De greier ikke å komme seg unna avtalen med Pfizer. Globalistenes klamme hånd hviler som en trussel over oss,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook.

Kun fem resultater i Google nyhetssøk ved å søke på “frihetskonvoien 2022 Canada. Kun Steigan og Document kom opp som søkeresultat+ tre andre oppslag som ikke har noe med protesten å gjøre

Regimet til statsminister Justin Trudeau er under økende press etter å ha misbrukt Corona-pandemien til å fremme undertrykkende politikk overfor egen befolkning. Kirker er blitt stengt ned, pastorer arrestert og kastet i fengsel og nå er det også innført et påbud om at lastebilsjåfører som krysser grensen til Canada må være vaksinert. Det omstridte vaksinepålegget har fått mange til å reagerer og nå er rundt 50 000 trailer og lastebilsjåfører på vei til Ottawa for å vise sin vrede og forakt overfor tyranniet. I tillegg skal et stort antall amerikanske lastebilsjåfører ha krysset grensen for å ta del i “frihets-konvoien 2022” for å legge press på det kontroversielle regimet til den canadiske statsministeren. Justin Trudeu selv skal angivelig ha blitt smittet av Corona og gått i selvisolasjon for å få befolkningen til å syntes synd på ham. De fleste medier her hjemme snakker lite eller intet om “frihets-konvoien 2022” og ved et søk i nyhetene på Google er det kun Steigan.no og Document.no som har omtalt dette. Imidlertid fikk begivenheten omtale på TuckerCarlson på Fox News og dette kan ha gjort at amerikanske sjåfører også ønsker å ta del i protesten mot vaksinepåbud med krav om å vise Coronapass.

8 tanker om “50 000 lastebilsjåfører truer Justin Trudeau som har isolert seg selv angivelig med Covid

 1. Det er allerede et opprør i Norge mot de skyhøye strømprisene. Dette opprøret foregår på nettet og ved demonstrasjoner i flere norske byer. Det ser ikke ut som politikerne tar noe inn over seg. Det norske folk er et lydig folkeferd som ikke bruker voldelige demonstrasjoner. Men – jeg undrer om tålmodigheten snart er brukt opp ?
  Her på Strilelandet er det et gammelt fyndord som sier : – Du kan terga ein gamal og godsleg hund til han bit…

 2. Fint ordtak Ture. Har alltid fornemmet at det er mer tak i vestlendingene enn mange andre områder i Norge. Kanskje hanseatene kom med gode gener i “håndbagasjen”?

  • Me strilar kjem nok frå Irland : Der finn du ordet stryl . Bergensarane har mobba oss gjennom mange generasjonar : Dei har skarre-r medan me irlendarar har rulle r. Den mest synske personen som har levd i Noreg ; var truleg Marcello Haugen som budde på Lillehammer. Han vitja Bergen og vart dårleg motteken der. Han slo fast at denne skarringa fører til at det kjem for lite surstoff til hjernen – såleis tenkjer ikkje bergensarane klårt. Ja , sjå berre til den nye bybana som dei er i ferd med å byggja. Ein dag vil bystyret lata ho gå over Bryggen – og veka etter i tunnel – og så over Bryggen.- og så i tunnel att. Eg trur det aldri vert noko bybane til Åsane – Trengselstida vil nok stoppa heile prosjektet.

 3. Apropos koronsvaksine…Ny vaksine kommer! Hva sier Svein Magne Pedersen til det? Han må ha fått med deg det.
  Fra VG: Dette er en vaksine som baserer seg på proteiner, og som ligner en mer tradisjonell vaksineteknologi enn mRNA-vaksinene.
  Det er besluttet å gjøre et mindre antall doser av Nuvaxovid tilgjengelig i Norge slik at de som ønsker å benytte seg av denne vaksinen får mulighet til det.
  Vel, hva gjør vi? Tar vi den?

 4. Elon Musk støtter lastebilsjåførene.
  Han har tidligere uttalt at han er motstander av at vaksiner skal være obligatorisk.
  Så dette var overraskende uttalelser fra en kjendis. Tilhører han ikke “eliten”?
  Folk lytter når han snakker.

Det er stengt for kommentarer.