40 kristne, inklusiv 12 barn slaktet og brent til døde av muslimske Fulani-terrorister

40 kristne, deriblant 12 barn ble enten brent til døde eller slaktet da Allah troende aktivister fra Fulani stammen gikk til angrep på den overveldende kristne landsbyen Yelwa Zangam i Jos i Nigeria. Angrepene mot den kristne landsbyen skjedde 15 august og 25 august. Bevæpnet med skytevåpen og macheter gikk muslimene til angrep på kristne og drepte 16 kristne med skytevåpen og macheter. I tillegg ble 17 kristne levende brent til døde da de satt fyr på hus i landsbyen. Blant de døde var det 12 barn,” sier beboere i området. Lokale ledere har identifisert de døde og navngitt dem.

På søndag ble de 16 kristne som ble skutt eller skåret til døde identifisert. Blant de døde finner vi  Na’omi Joshua, (12). Blessing Joshua (15)  Rejoice Bala, (19) Dashe Daniel Ganga, (90) Mercy Daniel Ganga, (40) og Monica Ishaya, 38. Disse sju var enten kvinner eller jenter. Blant de mannlige drepte finner vi  Daniel Igyem Ganga, 110; Bulus Bagudu 45; Yohanna Bala, 42; Joshua Daniel, 40; Samson Danjuma, 26; Michael Busa, 25; Timothy Bitrus, 25; Naphthali Amos, 24; Philemon Bitrus, 22; og Uwenni Joshua, 20. Blant de som ble brent til døde finner vi den fire år gamle Timara Ishaya; den fem år gamle jenta Goodness Bala; den 8 år gamle Lovina Markus. Den 13 år gamle Susana Ishaya. Foruten disse ble Halima Asabulu, 90; Sylvia Ajida, 56; Paulina Asabulu, 50; Deborah Asabulu, 37; Bridget Nathaniel, 20 brent til døde. Videre ble de sju guttene Ephraim Hosea, 9; Titus Bitrus, 13; Titus Ajida, 16; Silvanus Dauda, 17; Barnaba Hosea, 17; og Yunana Bitrus, 17 brent til døde. Også  Yahanum Solomon, 18, og Babuka Bitrus, 75 var blant de som ble drept i det muslimske angrepet. Det er Morning Star News som melder dette. De massive muslimske angrepene på kristne i Nigeria viser at sameksistens mellom kristne og muslimer er tilnærmet umulig. Der muslimer og islam får fotfeste vil kristne lide og dø. Våre bønner er for den kristne kirke i Nigeria. En lidende kirke, en martyrkirke, en kirke som nå må betale prisen ved barnas blod.

 

Facebook Comments

6 tanker om “40 kristne, inklusiv 12 barn slaktet og brent til døde av muslimske Fulani-terrorister

 1. Mennesker uten Jehovah Guds hellige ånd er i virkeligheten å regne som dyr, som heller ikke har utsikter til evig liv. I dette tilfellet ville rovdyr. Men det er ikke å undres over, da alle ikke-bibelske religioner har sitt grunnleggende opphav hos Guds motstander Satan Djevelen.

  3
  1
  • Ja disse går Hitler & co en høy gang. Og vil bare nevne at dyrene tross alt dreper for å skaffe seg mat. Eneste logiske grunn til at våre politikere importerer slikt er selvsagt at de vil ødelegge vesten for å fjerne all virkelig motstand mot en global verdensregjering i antikrists ånd.

 2. Hedninger og mange liberale kristne sier det ikke er en fortapelse.. Dette er beviset på at det eksisterer en fortapelse der synden får sin evige straff. Denne ondskapen vi ser her er et direkte resultatet av satans frukter på jord. Disse forherdete menneskesjeler som slakter andre mennesker vil høste sine gjerninger en dag når Gud skal dømme dem. Når man er under syndens åk og latt seg forherde av satan er alt håp ute. Gud skal først og fremst straffe synden, og når man er under synden blir man rammet av denne straffen. Når syndens mål er nådd, vil Gud reagere. Syndens ondskap har bygget seg opp siden Adam og Evas fall. Når Gud er ferdig med dommen og alle har fått sin straff, vil ingen skapning på jorden, over jorden eller under jorden gjøre opprør mot Gud. Fortapelsen vil være en evig påminnelse om syndens konsekvenser og derfor vil ingen i evigheten gjøre opprør mot Gud. Freden og harmonien vil senke seg i evigheter for de som ydmyket seg under Gud og tok i mot Jesu frelse.

 3. Dette er grusomt. Det vi kan gjøre, er å be til vår Allmektige Far at Han tar seg av de familiene som er berørt av terroren.

 4. ET USLÅELIG TILBUD!

  Tenk deg ”en ny jord der rettferdighet bor” sier Bibelen. ”Der skal det ikke fødes barn til en brå død”, heter det, og ”de som bor der skal ikke engang lære å føre krig”, sier Skriften.

  DETTE er det håpet Jehovah Gud har gitt alle mennesker som vil. Og etter Harmageddon venter et evig, jordisk liv for den nye menneskeheten. Her kan du og din familie erfare glede, fred og alle de andre av åndens frukter. Denne gaven fra Gud er helt gratis, men det krever at du har et ønske om å leve i samsvar med Bibelens prinsipper.

  Dette er for de aller flestes vedkommende det eneste mulige håpet. Da skal det åpnes nye bøker for menneskeheten som skisserer hvorledes alle skal gå frem. For å kunne få til dette vil du/dere få hjelp av en himmelsk regjering av 144 000 tidligere kvinner og menn som med sin jord-bakgrunn er i stand til å forstå menneskeheten sammen med Kristus.

  Å si nei til dette Guds tilbud til DEG, vil i så fall bety evig død – smertefri ikke-eksistens. Valget er DITT, men det haster! Lykke til!

  7
  2
 5. Dette må skje, og jeg er sikker på at denne slags forfølgelse også vil nå Norge – som sagt, ekte kristen tro er ikke populært noe steder lengre – heller ikke blant de fleste lokale menighetene, som har blitt myndighetstro og overgitt til vaksinet

  Ordet sier:

  “Og da Lammet åpnet det femte seglet, så jeg under alteret deres sjeler som var blitt slått i hjel for Guds ords skyld og på grunn av det vitnesbyrd som de hadde.
  De ropte med høy røst og sa: Herre, du hellige og sannferdige! Hvor lenge skal det vare før du holder dom og hevner vårt blod på dem som bor på jorden?
  Og det ble gitt hver av dem en lang, hvit kappe. Og det ble sagt til dem at de skulle slå seg til tåls ennå en liten stund, inntil tallet på deres medtjenere og brødre var fullt, de som skulle bli slått i hjel likesom de selv.”
  Åp 6:9-11

  Åpenbaringsboken redsler – handler også om at Gud hevner blodet til hans barn og martyrer. Verden blir beruset av de troendes blod – og de støtter mer og mer opp om Islam – som hater kristendom.

  Disse som døde – hadde en fryktelig død – men er nå oppe hos Jesus – der det ikke finnes tårer, sorg eller smerte. Deres overgripere derimot, om de ikke vender om til Korset, vil få smake den biske evige døden, hvor smerten aldri vil forlate dem – dag eller natt – i all evighet.

  Så her gjelder det å være våken – og ikke slippe troen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.