Følg sendingen fra TV Visjon Norge

6 tanker om “Følg sendingen fra TV Visjon Norge

 1. Synes det er så synd at Internasjonale kristne ambasade sender på den kanalen. Jeg vurderer å melde meg ut pga deres samarbeid med VN og Norge i Dag.

 2. RUN FROM JAN HANEVOLD ! RUN FROM VISJON NORGE !
  LØP FRA JAN HANEVOLD ! LØP FRA VISJON NORGE !
  ” Sitatet er fra en pastor i New York i det han omtaler bla later vekkelsen og penge kjære predikanter ”

  ROP PÅ JESUS, LØP INN I ARMENE PÅ JESUS , DET ER KUN HAN SOM KAN FRELSE DEG OG INGENTING ANNET !

  1
  1
 3. Hvorfor i all verden sender du fra VN her ? Det er stadig flere som forlater kanalen som har sett forførelsen på denne kanalen. Så hvorfor reklamerer du for den.????

  • Vettuge folk her inne Eva, vi vet selv om det er verdt å se på. Tror ikke noen her inne blir forført av visjon Norge lenger. Men alle som er nye i troen må passe på. Trykker en sjelden gang på når jeg er innom her, setter pris på at muligheten er her. Det er svært mye man kan velge bort fra kanalen, men noe innimellom er bra. Koronaen gjorde slutt på besøk av “profetene” fra utlandet til kanalen. Så nå ble det mindre gullstøv, fyllerør, vann-til-vin triks både her og i USA. Tror tiden dessverre er kommet for å gi opp å tale slike folk til fornuft, det har hjulpet lite, sjelden man hører noen av dem angre, innrømme og vende om. Det er andre man skal bruke tid på. Først og fremst tid med Gud selv.

Det er stengt for kommentarer.