28 år gamle Hawa Amoti tok i mot Jesus på formiddagen 29 mai, samme kveld ble hun drept av sin egen muslimske far

Når den 28 år gamle Hawa Amoti fra Nansana besøkte sin kristne nabo på morgenen den 29 mai, ble besøket livsforvandlende. Den 28 år gamle kvinnen hadde hatt flere drømmer om Kristus og besøkte så sin kristne nabo tidlig om morgenen. “Hawa Amoti kom tidlig på morgen og fortalte at hun behøvde å vite mer om Issa (Jesus) og hun ble så forklart at evig liv og tilgivelse kommer fra Jesus som kom og bar verdens synder. Hun aksepterte så Jesu forsoningsverk for sine synder og tok i mot Jesus som Herre og frelser,” forklarer en nabo og etterpå dro de sammen til en kirke i Nansana. Etter gudstjenesten ble Amoti med naboens familie for lunsj og ble hos familien til rundt klokken 6 på kvelden.

Hun dro deretter hjem hvor hennes far, Haji Sharifu Agaba og hennes bror allerede fått høre at hun var sett syngende og tilbedende Kristus i kirken -og når hun så kom hjem. Hennes far Haji Agaba som er en hengitt muslim og etterfølger av Allah beordret så sine sønner til å slå og holde henne og han tok en skarp kniv og stakk henne i øynene, fortalte en brødrene som forsøkte å forsvare henne. “Jeg vil fjerne disse øynene så du aldri mer ser en kirke og når du dør, vil vi ikke begrave deg,” skal den muslimske faren ha sagt under knivstikkingen. Det er hennes bror vis navn ikke er offentliggjort av hensyn til hans sikkerhet som skal ha fortalt dette. Amoti`s redselskrik finn naboer til å komme til for å redde henne, forteller en kristen nabo. Etterhvert som de kom flere til for å hjelpe gikk den muslimske mannen og hans sønn inn i huset. Naboene fikk så tak i et kjøretøy og i full fart ble den knivskadde kvinnen kjørt til sykehus, hvor hun døde av skadene hun ble påført. Lederne i Nansana fordømte angrepet og lover å arrestere og tiltale kvinnens far. Den nyfrelste kvinnen ble begravet i Luwero distriktet. Ugandiske myndigheter har nå siktet kvinnens far for drapet. Den siktede som er en hengitt etterfølger av Allah og Koranen viser til at Koranen sier at frafall fra troen skal straffes med døden. Mannen utførte med andre ord Allahs vilje og Koranens krav da han knivstakk og lot sin egen kristne datter blø til døde. Det er Morning Star som har publisert nyheten om denne nye martyr i Guds rike.

Den kristne datteren er ikke den eneste som blir drept eller angrepet for sin tro av nære muslimske familiemedlemmer. I klippet under forteller YouTuberen Saint AVS 👑 Child of the Most High 𐤉𐤄𐤅𐤄 en lignende historie.

https://www.youtube.com/watch?v=n9sF2eGaob8

12 tanker om “28 år gamle Hawa Amoti tok i mot Jesus på formiddagen 29 mai, samme kveld ble hun drept av sin egen muslimske far

 1. Huff.

  «Gode mennesker gjør gode gjerninger, onde gjør onde. Men for at et godt meneske skal gjøre noe ondt, trengs religion…»

  3
  1
  • Ja, heldigvis er steining, skamstraff, kirketukt og utestengelse, forlatt for lengst i Den norske kirke. Skjønt noen mikroskopiske kristenkonservative miljøer deler sitt tradisjonelle livssyn, med kvinneundertrykkende, homofobi, skrekkpropaganda og fremmedfiendtlighet, med en del praktiserende muslimer.

   3
   10
 2. Bodil, – eller er det “Bo” eller “Birger”?
  Du vågner snart op. . Men da er det muligvis for sent. Prøv at slå disse to ord efter, og en ledetråd er, at Paulus skriver dem: “pludselig ødelæggelse. . “ Ja, da ler du nok ikke så mye lengre. .

  1
  4
 3. Hun er hos Jesus – så hun har det bedre enn oss – vi som fortsatt må være igjen her nede…..

  7
  3
  • Man leser i Bibelen om helt andre land enn USA ang. endetiden, så hvorfor så opptatt av dette og Trump?

   Trump er ikke a.k. Noen har også DRØMT at han er antikrist. Og mange har drømt han er en helt annen enn Trump. Alle tar de feil.

   https://youtu.be/b2qD6PLlufc

   3
   1
  • Lenge siden jeg så denne videoen, så husker ikke om den eller Gary Hamrick er beste video. Eller John Mac Arthur.

   Det du sier om at ingen kjenner dagen eller timen har med rosh hashana å gjøre, er noe jeg også i mange år har tatt med. Er ikke bombastisk på det. Men det er interessant. Er fortsatt studerende. Har interessert meg mye for jødisk kalender og m.m

   De syv årene er vi ikke her. Etter syv år når Jesus setter sine føtter på oljeberget -DA har det gått 6000 år.

   Arken ble «løftet opp» står det. (Pluss at du finner mange andre ting som tydelig viser til opprykkelse)
   Ikke bare arken, men VI blir også. Gud reddet Noah. Og oss.

   1
   1
 4. Dette viser Islams iboende djevelskap. Den er styrt direkte fra Satan. Hva får en far til å drepe sitt eget barn fordi de velger å bli frelst. Islam besetter folk med djevelen og resultat blir død og fordervelse.

  • Overtroen på Satan må vel være den lengstlevende konspirasjonsteorien?

   Påstanden om at «den onde» eksistererer som en samlende bevissthet kommer fra gamle religiøse og mytologiske skrifter. «Den onde» skal angivelig være en skjult kraft eller vilje. Det er den som egentlig ligger bak alt som er fælt og vanskelig i livet og samfunnet.

   Men utover rene gjetninger og antakelser er det ingen belegg eller bevis for at dette er sant. Akkurat som i konspirasjonsteorier er det mange som har godtatt vrangforestillingen. Hovedgrunnen er nok kulturell indoktrinering og behovet for å forklare alt vi ikke forstår.

   😇😇😇

  • Fryktelig at noen fortsatt dreper og myrder på grunn av skam, æreskultur og religion!

   Men i en litt mildere variant kan vi spørre:

   Hva får en kristen far til å bryte all kontakt med sitt barn, for eksempel slik Jehovas vitner plikter å behandle frafalne, og mange evangelikale gjør overfor homofile barn?

   Jo: religionen og kulturen!

   Utestengelse, utfrysing, bannlysning, slaveri, steining og så videre begrunnes med Bibelens ord om å sette Guds lov foran alt og ta avstand fra verden. Jo, den enorme tekstsamlingen inneholder også livsråd om nestekjærlighet og liknende. Men Bibelen inneholder så mange motstridende budskap at tilhengerrne kan velge det de liker best. Og da kan nettopp familiemedlemmer med Jesu velsignelse bryte all kontakt på grunn av Guds lov.

Det er stengt for kommentarer.