2015 profetier: Dollar kollaps, militærkupp mot Obama, rasekrig, lovløshet og kaos kommer til Amerika i 2015

profet12015 er nå kommet og mange spør seg hva som ligger fremfor oss i året vi akkurat har gått inn i. For Norges del vil det mest sannsynlig bli en økonomisk nedtur som vil gjøre flere nordmenn fattige og ytterliger øke forskjellen mellom rike og fattige. En fallende oljepris og svekket krone er ikke godt nytt for dem som fra før sliter og tendensen vil bli økt arbeidsledighet og flere konkurser i året som kommer.Imidlertid er disse forsiktig illevarslende signalene bare som blåbær å regne opp i mot det som har blitt profetert av navn som Rick Joyner, Brian Thompson, John Paul Jackson, Micke Bickle, Bobby Conner, Terry Bennett og en rekke andre forkynnere med «profetisk tjeneste». 

Mangt og meget ligger foran oss i året vi akkurat har gått inn i. Man behøver ikke å være rare profeten for å kunne forutsi at tøffere økonomiske tider ligger foran for oss nordmenn, og man behøver heller ikke spesiell profetisk gave til å kunne si at vi i løpet av året vil komme til å se fenomener og hendelser vi gjenkjenner fra det profetiske ord i Bibelen. Det
vil fremdeles ble utkjempet kriger i 2015, jordskjelv vil finne sted og falske profeter og end-of-the-worldMessias-skikkelser vil heller ikke ta pause i 2015. Både her hjemme og ute vil Gud gjennom ulike hendelser og begivenheter forsøke å få mennesker i tale slik at de kommer til tro på Guds sønn og får sine synder utslettet i Lammets blod. På den annen side, foran hvert eneste årsskifte popper det opp haugevis av figurer av mer eller mindre tvilsom karakter som hevder seg å ha fått direkte åpenbaringskunnskap -eller hatt syner og visjoner, ofte i detaljer – om hva som skal komme til å skje i året som ligger foran. Også på sosiale medier som You Tube florerer det av profeter som enten spår dommedag og ulykker eller og dem som hevder at fred, velstand og endeløs lykke ligger foran oss i året som kommer. Blant de videoer jeg selv har sjekket ut har jeg funnet bastante spådommer som går på alt fra at bortrykkelsen vil komme, til at de to vitnene i åpenbaringsboken vil stå fram i 2015. Andre forutsier at 2015 vil bli året da Antikrist trer frem, mens andre igjen snakker om militærkupp i USA og at dollaren vil kollapse og USA vil falle inn i lovløshet og kaos. I følge budskapet til Brian Thompson  lagt ut på You Tube den 19 november 2014 vil Det Hvite Hus bli satt i brann og Russland vil invadere USA og en rekke andre større hendelser vil inntreffe i 2015. Se og hør det sterke budskapet og døm selv… og si gjerne din mening.

https://www.youtube.com/watch?v=_XR91-QNHAg

 Vil dollaren kollapse?

Den enorme amerikanske statsgjelden er i lengden ikke bærekraftig og mange tror at dollaren innen relativt kort tid vil komme til å kollapse. Kan dette skje i 2015?

https://www.youtube.com/watch?v=JbdxUQhDxsM

For ordens skyld. Videoen med Brian Thompson er lastet ned og blir spart dersom utgiver skulle ta dem ned dersom profeterte hendelser ikke inntreffer.

Profeti peker på økonomisk kollaps i september 2015 og følg med på hva som skjer sommeren 2015

Tsunami i California og økonomisk sammenbrudd i løpet av september 2015 er blant påstandene som blir fremsatt i videoen nedenfor. Med andre ord en profeti med konkret dato og årstall som kan prøves på hvorvidt det som profeteres virkelig oppfylles.

https://www.youtube.com/watch?v=dngrv7r2qWI

Facebook Comments

15 tanker om “2015 profetier: Dollar kollaps, militærkupp mot Obama, rasekrig, lovløshet og kaos kommer til Amerika i 2015

 1. Alle mennesker har en nysgjerrighet på det ukjente som venter i framtiden. Mange har også forsøkt å se inn i framtiden, og Guds menn og kvinner har ofte ment å ha fått vite litt om framtiden og meddelt dette. Ulf Ekman er bare ett av mange eksempel: Ved et årsskifte sendte han ut et nyhetsbrev (og sa det også i en nyttårskonferanse) om at i det kommende året skulle Raoul Wallenberg bli funnet i et russisk fengsel og satt fri. Men Wallenberg skulle ogå i tillegg komme til Livets Ord i Uppsala og fortelle om hvordan Guds engler hadde befridd ham ut av fengslet. Det ble vist til et vers fra profeten Esaias. Og barn laget tegninger om Wallenberg og de unge laget en musikal, og på bønneskolen ble Wallenberg et bønneemne.
  Er så Ulf Ekman en falsk profet? Antagelig ikke i nytestamentlig forstand – Paulus vedgikk at også han profeterte bare stykkevis. Men tidfestede profetier om hva som skal skje innen ett år bør man ikke lytte så mye til at man gjør store endringer. Spesielt ikke hvis de er av negativ art. For sa ikke Jesus selv at vi ikke en gang skulle bekymre oss for det som venter oss neste morgen? Og ble ikke Jesus også litt irritert på disiplene da de spurte og grov om hva som skulle skje i framtiden?
  Selv akter jeg å sjekke denne linken på Søkelys på nyttårsaften 2015 for å se hvorvidt de impliserte forkynte sine egne tanker eller ikke.

  • Jeg vil selvfølgelig sjekke hvor sannferdig disse var når dette året er omme. De siste årene har mange tilsvarende profeter lagt ut sine spådommer i forkant av det kommende året og 10-11 måneder senere er videoen om det profetiske fjernet. Lastet den derfor ned for kontroll og eventuell oppfølging i januar 2016. Jeg selv er avventende til det hele og har inntatt en vent og se holdning. Uansett skal slike profetier ikke vektlegges på samme måte som Guds ord i Bibelen.

 2. At det blir «rasekrig» ser vi allerede tendenser til. At dollaren vil kollapse, tipper jeg du vil få mange økonomer til å være enige i. Lovløshet har det alltid vært mye av, takket være republikanernes ultraliberale våpenlovgivning.
  Men, noe militærkupp mot Obama….?:-)

 3. Hvorfor all dette fokuset om dod og elendighet ? Vi har alle faatt livet i gave av Gud. Det er en gave vi burde sette mer pris paa. Lev og la livet vere herlig, uansett om man er prest, sosialklient eller computer-milliarder. Vi kjenner ingenting om fremtiden. Legg av penger til pensjonen, hjelp de som trenger hjelp, lev i takt med Jesus og naturen, misjoner og ver et godt forbilde for andre. Slutten kommer tidsnok. Men det overlater vi helt og holdent til Gud. Ingen vet time og tid. Og alt det som er nevnt her kan man gaa til den lokale pengespill butikken og sette penger paa. Hva er oddsen og hvor mye setter man paa at Obama blir avsatt og at general Hamish Eagleburger IV blir president ? Hvis oddsen som tilbys er 25 ganger innsatsen setter man kanskje en hundrelapp paa det hos BetSure. Og det er pengespill, djevelens verk. Lev heller livet her og nu sammen med Jesus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *