⚡BREAKING! IISS NUCLEAR ATTACK, PUTIN PREPS CABINET FOR WW3 MASS EVAC, FULL MOBILIZATION, R U READY?

På tide å våkne? I følge Det Internasjonale Instituttet for Strategiske Studier IISS vil Russland ta i bruk taktiske atomvåpen i krigen i Ukraina. Vi nærmer oss ubønnhørlig et punkt i krigen da Europa vil bli kastet inn i en storkrig med Russland. Eller NATO må svelge et nederlag i Ukraina og se Putin stå frem som vinneren.
Canadian Prepper kommenterer her de siste hendelser og utviklingen mot den tredje verdenskrig. Hans vurderinger er basert på de siste dagers nyhetsoverskrifter i forbindelse med konfliktene i Midtøsten og Europa

3 tanker om “⚡BREAKING! IISS NUCLEAR ATTACK, PUTIN PREPS CABINET FOR WW3 MASS EVAC, FULL MOBILIZATION, R U READY?

 1. Hysteriske YouTube videoer med feite overskrifter, har til nå bommet med Guds kalender og klokkeslett, men det ser utfor at Valdresprofetien nærmer seg hastig oppfyllelse.
  Er glad jeg er gått over i frelses arken og har fått enveis billett uansett hva som skjer

  9
  1
  • Vi kan jo ikke si at vi ikke er advart. Har du trodd på bortrykkelsen før trengselstiden og ikke preppet for den store trengsel, er det bare din egen skyld dersom du lider mangel og må gå sulten.

   1
   3
 2. Kikki:

  Hos oss er vi rede uansett, strømaggregat, solpanel som kan flyttes på, gasskjøkken og gassgrill, vannkanner, proviant med lang varighet +++ osv….👍
  Den viktigste sikkerheten er navnet skreve i livetsbok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *