Se: En vandring med Kenneth Hagin

Avdøde Kenneth Hagin vandrer her rundt på plattformen og sier «hist» «hist» som en slange. Se det gamle klippet som fikk Levi Fragell til å skrive dette: «Etter den siste helgs nykarismatiske TV-sendinger i Visjon Norge, kan det være nyttig for dagens livssynsdebattanter å vite mer om hvor disse makabre utskeielsene kommer fra, og som nå preger økende andeler av den kristne verdensreligion. Se «trosbevegelsens» forgrunnsfigur i karakteristisk aktivitet – amerikaneren Kenneth Hagin. Ledende kretser i norsk pinsebevegelsen tok avstand fra denne epidemien, men endel smittsomme bakterier har dessverre unngått all vaksine.

Facebook Comments

En tanke om “Se: En vandring med Kenneth Hagin

 1. At folk i 2018 fortsatt kan tro at denne «Herrens tjener» tjente den SANNE Herren Jesus Kristus, er nesten ikke til å tro.
  Alle disse «jesus-besøkene»…Har folk glemt at Lysets Engel kler seg i skinnende klær og utgir seg for å være «jesus». Hvem vet hvordan Jesus ser ut? Maleriene vi kjenner fra Vatikanet – har da vel ingenting med Vår Almektige Skaper og Jesus Kristus å gjøre. MEN veileder/ånden/og «christ» Sananda –
  https://www.bing.com/images/search?q=sananda&FORM=HDRSC2
  HAN har forført mange han…Hvor mange av dere har HAN i hodet når dere ber til Jesus Kristus?? Jeg tipper de fleste av dere…
  Brenn opp «jesus-bildene», og tøm huset for idoler/porselensfigurer/barnebibler med falske jesus-bilder i, de bare forstyrrer sinnene våre, slik at vårt fokus blir på et menneskeskapt bilde, istedenfor ORDET som er Jesus Kristus…

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.