Mange ville gi Stryper gitarist Oz Fox en hjelpende hånd: Har fått inn over 128 000 dollar

Innsamlingsaksjonen som ble satt i gang for å kunne gi Stryper gitarist Oz Fox en hjelpende hånd har gått langt bedre enn forventet. Innsamlingen som ble satt i gang av Team Oz Fox og hans kone Annie Lobert hadde satt som mål å samle inn 100 000 dollar for å dekke utgiftene i forbindelse med at det ble påvist to svulster i hodet til den kristne artisten. Imidlertid har det nå blitt samlet inn hele 128 093 dollar og dermed slipper gitaristen og hans familie å bekymre seg over å ikke kunne gjøre opp for seg. I følge GoFundMe siden har 1208 personer bidradd til at målet ble mer enn nådd, og tallet på dem som har brukt tid i bønn for gitaristen har nok sikkert vært langt større enn dem som har bidradd økonomiskOz Fox må i følge hans kone Annie Lobert ta en pause fra mye av det han gjør i dagliglivet ellers. I de neste tre månedene kan han verken kjøre bil, ta fly eller arbeide på grunn av mulighetene for nye anfall. I etterkant av nyheten om at gitaristen var blitt syk har mange av dem som liker slik musikk stilt opp og bidradd både med pengegaver og bønn. Opprinnelig var det satt 100 000 dollar som mål for innsamlingen og det gikk bare en uke før målet var nådd. Innsamlings-aksjonen på GoFundMe’s nettside fortsetter og det er fremdeles mulig å gi en gave til den kristne gitaristen. Nettsiden kan besøkes her. I videoklippet under kan du høre et intervju som ble gjort med Stryper gitaristen i juli 2016.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Mange ville gi Stryper gitarist Oz Fox en hjelpende hånd: Har fått inn over 128 000 dollar

  1. Takk kjære Jesus for at du hører bønn!

    Vi vet ikke om Oz Fox blir frisk igjen, men bønnesvaret har allerede kommet med alle de som har støttet ham økonomisk, og ikke minst alle de som skriver at de ber for ham og takker ham for hans flotte vitnesbyrd om sin Frelser, Herre og Mester.

    Som kristne er vi heldige! Vi har universets mektigste våpen: BØNN!

  2. Vil virkelig anbefale dere å se intervjuet med Oz Fox. Hans sterke vitnesbyrd gikk rett til hjertet mitt. Mitt liv sammenfaller mye med hans liv. Jeg gråt da jeg så det. For meg var hans historie og vitnesbyrd sterkt og jeg ble fylt av Herrens herlighet og fred. Jeg lever idag med konsekvensene av dårlige egoistiske valg i livet. Så godt å bli minnet på at som kristen har vi bare en ting å gjøre: Legge alt i Herrens hender! Rop om hjelp og be Herren ta kontroll over livet. Se, Han gjør all ting nytt. Han vil reise oss opp selv om vi er omsluttet av “mørke”.

    Min broder Oz Fox i Herren, jeg ber for deg og takker for at du har overgitt deg helt til Herren og at du står fast i den tjenesten som har blitt deg til del. Min bror, du står ikke alene! Mennesker har deg med i sine bønner verden over!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.