Kritikk mot media etter at de tier om Trine Skei Grande’s eventyr med full 16 åring

Trine Skei Grande. Foto: Søkelys

«I 2008 hadde Trine Skei Grande samleie på en åker med en beruset 16 år gammel gutt under et bryllup hvor hun og gutten var gjester. Dette bekreftes til Resett av offerets nærmeste familie. Familien har ikke ønsket å varsle om det, en beslutning de står ved. Gutten opplevde ettervirkningene som traumatiske, men har lagt det bak seg. Familien ønsker ingen oppmerksomhet om seg selv. Internt i Venstre har Trine Skei Grande angivelig benektet hendelsen tidligere,» skriver nettstedet Resett. Flere reagerer sterkt på at massemedia syntes å legge lokk over saken med Skrei Grande, mens man i full offentlighet slakter og karakterhenretter Trond Giske. I ett innlegg i Resett spør Jan Hervig om «Noen som blir overrasket hvis tausheten derfra vedvarer? Sannsynligvis er saken allerede lagt til side som et ikke-tema. Det er derfor helt avgjørende for vår ytringsfrihet, den fundamentale rettigheten i vårt demokrati, at vi har har en fri presse, som Resett, som våger å tale åpent om saker som ikke er politisk korrekt å omtale.

Trine Skei Grande har den siste tiden kommet under kraftig kritikk på sosiale medier etter at Resett publiserte flere artikler om at Grande under et bryllup i 2008 presset seg på en 16-år gammel gutt og hadde sex med ham i en åker i vitners påsyn. Foreløpig har ingen andre større medier nevnt saken med et pip, og de sletter alle kommentarer og tråder på sosiale medier som linker til Resett sin sak. Trine Skei Grande er helt stum, det samme er Venstre. Heller ikke Lars Sponheim eller statsministerens kontor besvarer Resetts spørsmål om saken.

Man undrer seg over hvorfor Skei Grande-saken skal skjermes og ties ihjel, og man blir overrasket over at det skjer så effektivt, mens Trond Giske skal rett i gapestokken og alle varslingene om ham «må på bordet». Makteliten har naturligvis snakket sammen. Hadde denne saken vært nok en «Giske-sak» så hadde det blitt kjempeoverskrifter, mens Trine Skei Grandes utskeielser i en kornåker ikke må omtales. Varslinger fra partienes Nachspiel er selvsagt hottere enn fra en kornåker, men det er vel ikke åstedet som er avgjørende for omtale eller ei? Les resten av de to aktuelle sakene om Trine Skei Grande i linkene under:

Trine Skei Grande presset seg på full 16-åring. Venstre sier de var kjent med ryktene.

Skei Grande-saken: Når kommer media på banen?

  • VOX

    Og nå stiler hun mot ministerpost. Dette viser bare hvor urettferdig verden rundt den kristne nå er. Det er blitt et svelg mellom kvinner og menn, noe denne saken viser med all tydelighet. Men slik skulle det jo nettopp bli i de siste dager.
    0    0