Joshua French er løslatt og tilbake i Norge

Joshua French landet tidligere i dag i Norge etter å ha blitt løslatt fra fengsel i Kongo. Statsministeren varsler pressekonferanse klokken 18. Norske diplomater har de siste årene jobbet intenst med å få den dødsdømte nordmannen hjem til Norge. UDs spesialutsending Arild Øyen har besøkt Kongo en rekke ganger, og holdt tett kontakt med kongolesiske myndighetspersoner i et forsøk på å løse den fastlåste situasjonen for French. Les saken fra VG

Facebook Comments

3 tanker om “Joshua French er løslatt og tilbake i Norge

  1. Det er uansett skyld eller ikke skyld hos Joshua French helt uholdbart at Erna Solberg gjør en løslatelse til et glederikt norsk statsanliggende for å tjene politiske poeng. Først burde saken blitt prøvd for en norsk domstol, og uansett er ikke løslatelse for mord en regjeringssak.
    0    0

Det er stengt for kommentarer.