You Tube profilen Zed Tyler om den såkalte “Trump curse”

The Trump Curse ser ut til å ramme kjendiser som misbruker sine plattformer og sosiale medier til å slenge dritt om den amerikanske presidenten Donald Trump. Kjendiser, skuespillere, idrettsstjerner som kastet seg på anti-Trump bølgen gjennom å trykke sitt Trump hat ned i halsen på sine fans og tilhengere -har måttet betale en pris. I denne videoen forklarer Zed Tyler hvordan Trump forbannelsen skånselsløst ser ut til å ramme figurer som blir lovprist for sitt at og forakt mot Donald Trump og han trekker frem flere eksempler

Se videoen og eksemplene den unge You Tube profilen refererer til

 

Slo “the Trump curse” til igjen? Basketball-figur som gikk hardt ut mot presidenten var blant de 9 som døde i helikopter styrt

Basketball figuren Kobe Bryant rammet av “The Trump Curse?”

Flere personligheter og endog predikanter og pastorer har snakket om den såkalte “Trump Curse” som angivelig skal ramme offentlige personligheter som har brukt tiden på å kritisere og fordømme president Trump.  I følge Urban Dictionary definisjon av Trump forbannelsen er “The Trump Curse” is a concept that any individual that states or does unfavorable in the direction of Donald Trump will certainly be cursed with misfortune or unfavorable fate.” Med andre ord går teorien ut på at dem som sier eller gjør noe negativt mot Donald Trump vil bli forbannet med ulykke eller ugunstig skjebne.” En som nå ser ut til å være rammet er den nå avdøde basketball figuren Kobe Bryant som søndag omkom i et helikopterstyrt sammen med sin datter og sju andre personer. Bryant som har skrevet en rekke ondsinnede og Trump kritiske meldinger på sosiale medier kan dermed være det siste offer for det enkelte omtaler som”the Trump curse”

Det var søndag at den kjente basketball profilen omkom i et helikopterstyrt sammen med sin datter og sju andre i et helikopterstyrt. President Trump kalte nyheten om at Kobe Bryant er omkommet i helikopterulykken for “terrible news” på Twitter. Presidentens motstandere har allerede påpekt at Kobe Bryant var blant dem som tok i bruk Twitter for å sverte presidenten. I en av sine tirader mot presidenten hevder han at presidentens navn alene skaper splittelse og sinne. Kobe Bryant hevdet videre at “en hvis ord inspirerer til uenighet og hat umulig kan gjøre Amerika stort igjen.” President Trump som selv syntes nyheten om Bryants død var forferdelige nyheter blir på Twitter møtt med forakt og med meldinger om “at Kobe hatet deg,” og flere viser til at Kobe Bryant ved flere anledninger skal ha brukt sterke ord mot president Trump. “I wonder how his rape victim feels about this?” skriver en av dem som har kommentert Kobe Bryants død. En annen kommentar slår dette fast om Bryant: “He was a rapist”.

5 tanker om “You Tube profilen Zed Tyler om den såkalte “Trump curse”

  • Takk for link? Ble akkurat ferdig med undervisningen nå. Jan Markell er veldig interessant å høre på.

   Undres på hvordan slik undervisning hadde blitt mottatt i våre forsamlinger…….??

  • Tenk at du hører på Jan!! 🙂 Nå ble jeg vel glad. Vet ikke om noen som hører på henne. Gleder meg sånn til å treffe henne en dag. Det er nok ikke lenge til nå.

   Har tenkt på det samme som deg. Rart du nevner det, det er 2-3 jeg har blitt minnet om å anbefale at de bør ta en titt på henne, Hibbs, Stewart, Farag m.fl. Egentlig tror jeg det er et savn etter slik grundig undervisning i menigheter. Vi har G.Tobiassen m fl., men jeg fatter ikke hvordan jeg skulle ha klart meg uten Jan og guttene der. Bibelogtro.wordpress.com fikk også min Bibel enda mer i bruk, takk til deg! Men, jeg tror også dessverre at MANGE i menighetene og kirkene hadde reagert negativt. Ikke alle synes vi er riktig vel bevart… Men det står jo om det. Og alt annet som skjer… Alt blir som Bibelen sa. Håper ikke mine kjære vil stå igjen her og oppleve trengselen.

   Vi drar ikke med arken til Noah. Men vi drar. Cant wait. Og jeg skal ha med JV, tenker på ham hver dag.

  • Hei Hannah!

   Enig i det du skriver. Ikke mye slik undervisning å få her hjemme. Godt vi har Ordet og Israel med Charles Hansen og Gordon Tobiassen.

   Jeg hører ofte på J.D Farag. En berikelse!!!

   Blir takknemlig og ydmyk over at du har fått hjelp av bibelogtro.com til å lese mer i Guds Ord, Hannah.?

  • Bibelogtro er grundig. Derfor liker jeg det 🙂 Artikler på tettskrevne sider med mye spennende stoff! Du er på rett plass!Har mye til gode der å lese enda, ikke vært så mye innom i det siste. Åja, jeg er takknemlig!

   Charles Hansen har jeg hørt litt, men mest Gordon. De står på de også -som du og Kjell. Det er såå viktig!
   Nesten ferdig med denne idag, og tror mange vil synes den er interessant i denne tid:

   https://www.youtube.com/watch?v=_iDFhK8uWfQ
   (tror han sa han hadde lært mye av Chuck Missler)

Det er stengt for kommentarer.