Vil “Creepy uncle Joe” forsøke å utfordre Donald Trump i 2020 valget?

Tidligere visepresident Joe Biden liker å berøre mindreårige jenter og blir av mange omtalt som “Creepy uncle Joe”

Vil tidligere visepresident Joe Biden som mange omtaler som et “pedofilt rovdyr” forsøke å utfordre Donald Trump i 2020.? Joe Biden som var visepresident under Barack Obama’s tid i Det Hvite Hus har foreløpig ikke tatt endelig stilling til om han vil stille som kandidat for det demokratiske partiet i 2020. Joe Biden som hadde en tett relasjon til Barack Obama er kjent for å være glad i å beføle unge jenter helt ned til 7-8 års alderen og flere reagerer sterkt på den tidligere visepresidentens oppførsel

Er dette naturlig og verdig oppførsel til en eldre mann som vurderer å stille som kandidat for å utfordre Donald Trump i 2020? Er det naturlig og greit at en eldre mann tafser og grafser på mindreårige jenter på denne måten? Nei svarer mange som antyder at Joe Biden er et “pedofilt rovdyr”. Se selv og døm selv og si gjerne din mening

13 tanker om “Vil “Creepy uncle Joe” forsøke å utfordre Donald Trump i 2020 valget?

 1. GUDS DAG ER NÆR!

  Det nærmer seg Harmageddon med stormskritt. Jehova Gud vil gi det maktpolitiske dyret i hjertet å ødelegge all falsk religion en gang for alle. Den fremste eksponent for falsk religion er kristenheten.

  I Bibelen omtales falsk religion som Babylon den store. På samme måte som fortidens Babylon falt for Kyros under deres viktigste falske religiøse feiring, vil Babylon den store falle under deres viktigste høytid.

  Når Dyret har fullført dette ”vil det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne” – den store ”babylonske” skjøgen. Da vil eliten og menneskeheten utrope ”Fred og sikkerhet”. Men ”mens de roper fred og sikkerhet kommer en brå undergang over dem” – Harmageddon – Jehova Guds og Kristi oppgjør med den onde menneskeheten.

  Det er NÅ man kan vende om, for ”den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehova hærskarenes Gud og Kristi Far.” HUSK – ”Hver den som påkaller Jehovas navn skal bli frelst”. Alle andre havner i Gehenna – den evige død som det ikke finnes noen oppstandelse i fra. Lykke til med DITT VALG!

  2
  5
  • Moses: La oss bare stå sammen om det viktige. Jesus Kristus er Guds Sønn. Han er som Faderen av evighet og er en uskapt skikkelse som er ett med Faderen og Den Hellige Ånd. Det vil komme en stor oppstandelsesdag -da alle som er i gravene skal vekkes til live, og dem som er rettferdiggjort av tro på den korsfestede og oppstandne Herre og frelser, vil på den dagen ståle som solen og gå inn til Riket.
   Samtidig vil også endel mennesker oppleve å måtte tilbringe evigheten i en evig fortapelse, hvor ilden ikke slukker. En slik evig fortapelse er det rene helvete, som blir beskrevet med sterke ord i Skriften. I mellomtiden må vi be for alle de mennesker som ennå ikke har tatt i mot Jesus som sin personlige Herre og frelser.
   Det er oppgave nummer en for Jesu Kristi vitner i disse siste dager.

   5
   1
  • Her tar Søkelys-redaktøren helt feil og tror følgelig ikke på Bibelens ord som sier:

   “I BEGYNNELSEN var ordet..”

   Faderen Jehova Gud har INGEN begynnelse. Han er LYS, og i lysets hastighet står tiden som kjent stille. Tvert i mot er Faderen fra evighet – akkurat slik alt lys/energi er. Det er Sønnen – Ordet – som har en begynnelse.

   Sønnen fikk navnet Ordet fordi han var den første Jehova snakket med.

   Ingen som sammenstiller Skaperen med det skapte – som eksempelvis Jesus – får overleve Jehovas store dag i Harmageddon. De må dø for evig og deres navn vil være glemt. Det blir som om de ALDRI har levd.

   1
   2
  • I begynnelsen var Ordet (begynnelse sikter her til begynnelsen av tiden) da var Ordet Kristus Jesus hos Gud og Ordet var Gud.
   Sønnen har ingen begynnelse, for i begynnelsen var Ordet hos Gud og Ordet var Gud.
   Det kan ikke sies sannere. Jesus sa: “Jeg og Faderen, vi er ett.
   Og Guds menighet kan samstemme i at Fader, Sønn og Den Hellige Ånd, er den ene evige Gud.
   Som kristen kirke tror vi på og fastholder at treenighetslæren slår fast at det bare finnes en Gud.
   De tre “personene” i Guddommen er den ene Gud som er skaper av alle ting.
   Her trår JV feil når de mener at Sønnen er en gud under Gud, eller at Sønnen er et skapt vesen.
   Alt er skapt til Kristus,
   Joh 1,3 Alt er blitt til ved ham, og uten ham er ikke noget blitt til av alt som er blitt til.
   Ordet han peker tilbake på Sønnen, Logos, som er av evighet.
   At Sønnen fikk navnet “Ordet” eller “Logos” fordi han var den første Jahve snakket med, er en påstand som mangler bibelsk substans.
   I skapelsen ser vi en “indretrinitarisk kommunikasjon der Gud taler med Gud.

   1 Mos 1,26 Og Gud sa: La oss gjøre mennesker i vårt billede, efter vår lignelse, og de skal råde over fiskene i havet og over fuglene under himmelen og over feet og over all jorden og over alt kryp som rører sig på jorden.
   Ved jordens skapelse møter vi en dialog mellom Faderen og Sønnen -som alltid hadde vært og alltid vil forbli.
   Den ene evige treenige Gud har ingen begynnelse eller slutt fordi Gud er noe som er.
   Sønnen identifiserte seg med “den som er” når han i Joh 14,6 sier “Ego eimi” som betyr “jeg er” og dette forstod de troende da og nå:
   Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig.

   Jesus Guds evige Sønn (Logos) er veien, sannheten og livet -og alt som konstituerer Guddommen er å finne i Kristus Jesus.
   Her trør JVs lære feil.
   Her bommer de på målet og nettopp siden de bommer på målet -er frykt for harmageddon, frykt for å bli utstøtt, frykt for å bli alene -det viktigste verktøyet Vakttårnet har for å ha kontroll på sine tilhengere.
   Din argumentasjon “Moses” kommer til kort.
   Du prøver slik representantene for Vakttårnselskapet gjør -men feiler fordi det ikke samstemmer med Skriftens vitnesbyrd.
   Likevel skal du ha respekt fordi du prøver og du skal også ha kred for å ikke å komme med stigmatiserende karakteristikker.
   Dersom man unngår slike karakteristikker går diskusjonen bedre og har en annen tone.
   🙂

  • Nå har denne JV-en forkynt Harmageddon i det uendelige. Fremdeles er vi vitne til at det IKKE har skjedd. Han forkynte til og med at Harmageddon skulle skje i utgangen av mai 2018.

 2. Vi ser nå frem til en russisk invasjon her i Norge som der har blitt profetert over i en årrekke.
  Da vil russerne gjøre homofili forbudt og rense dette landet for vranglære og sekteriske mennesker som jehovas vitner slik at vi kan få fred på dette forumet!

  • Kanskje det Henrik. Massemedia og en del politikere uttrykker jo stadig bekymringer over hva russerne driver på med i nord.
   Samtidig: Skriften eller Bibelen sier intet konkret om det vil komme en russisk invasjon mot Norge. Profetiene om dette er dermed utombibelske og kan ikke sidestilles med de profetiene vi finner i det nye og det gamle testamentet i Bibelen.
   En fornuftig tilnærming er å vente å se. Dersom det er Guds vilje at noe slikt skal skje vårt land, vil det skje uansett.
   Dersom profetiene om dette er feil, vil vi også finne ut av det. I hvert fall dersom vi lever når det finner sted.

  • står valget mellom en “invasjon” av pedofile og homofile på den ene siden, og en invasjon av russerne på den andre siden, tror jeg ærlig talt jeg velger russerne

  • Ja , jeg har også filosofert over tanken på en russisk invasjon av Norge – og hvordan vi borgere av kongeriket ville få det. Skal man tro Lebesbymannen ; så vil russerne bli stoppet ved Lyngenfjorden i Troms. Om dette er korrekt , så vil russerne få kontroll over oljerikdommene der oppe i ” høga nord ” herunder Melkøya ved Hammerfest.
   Tar de hele landet : Så blir det mer problematisk. Men jeg har kommet til at våre rikdommer blir delt med alle millioner innbyggere i Russland. Således blir det smalhans på oss velfødde og kravstore nordmenn. Men å utøve JV-virksomhet ville bli forbudt samt homo-togene med våre fremste politikere og kirkeledere i marsj mot fortapelsen – ja , som i Sodoma og Gomorra.

 3. Til :

  Moses med de mange navn – også kjent som JV-en

  Du glemte i farten å nevne at Jesus bare er erkeengelen Mikael. Videre : Da Jesus fortalte om fortapelse med en evig straff og pine – så var det bare tullprat han serverte. Ja , slik er den falske lære til Jehovas Vitner. Denne sektens virksomhet skulle jo tas opp i vårt Storting. Har noen hørt om resultatet av dette ? Som kjent er denne vranglæren forbudt i Russland – og nylig ble en JV-er av dansk opphav dømt til lang fengsel-straff for sin virksomhet der ( så vidt jeg husker ; så fikk han seks års fengsel ).

 4. Jeg leser i dag om ryktene som sier at president Trump sin fredsplan for Midt-Østen innebærer at Jerusalem skal deles i to. Det er visstnok via Saudi-Arabia at denne nyheten har kommet frem.

  Da er det at Bibel-ordet om ” løftestein ” kommer opp i mitt indre. Går Trump inn for denne løsningen ; så har han skaffet seg uovervinnelige vanskeligheter. Men dette hører vel med nå i slutten av endetiden – tror jeg. Da braker det snart løs….

 5. JV har alltid tatt feil og kommer til å ta feil igjen, fordi de ikke kjenner den sanne Jesus Kristus. Alt de har er en falsk Gud som ikke er Jesu Kristi Fader og som vi alle har registrert. Jehovas Vitner opererer stadig med nye lys, fordi de sannheter de forkynte om 1914 slo feil. Dermed trengs det nye lys og nye religiøse konstruksjoner som igjen vil slå feil.
  Det er som om noe forblinder Jehovas Vitner som forhindrer dem fra å se sannheten.

Det er stengt for kommentarer.