Vi gratulerer president Donald Trump med 290 valgmannstemmer bak seg -Hillary har ringt han og gratulert

donald-trump-presidentHør Donald Trumps seierstale Donald Trump er nå valgt til USAs neste president og har holdt sin tale til nasjonen og det var en ydmyk Donald Trump som talte til nasjonen. Vi kan ikke annet enn å ønske Guds velsignelse over hans virke og gratulerer ham med valgseieren og håpe at vi vil se en president som tjener folket  som deres leder. Hillary Clinton har nå ringt han og gratulert ham med seieren, og Donald Trump brukte anledningen til å takke henne for hennes tjeneste for USA. En unik og historisk seier

Hør Donald Trumps seiers tale

14 tanker om “Vi gratulerer president Donald Trump med 290 valgmannstemmer bak seg -Hillary har ringt han og gratulert

 1. I skrivende stund har Trump 274 valgmenn og har vunnet! Uventet, men veldig bra…
  Så vedkommende som for flere år siden hadde profeti om vinneren i 2016-Trump-
  var til å stole på

  Denne kommentaren er flyttet fra en annen sak som vil bli slettet da den var midlertidig. (red)

  • Jeg ser det er nå avgjort og flyttet kommentaren du hadde lagt inn på en midlertidig sak.
   Det er åpenbart at denne pensjonerte brannmannen fikk rett i at Donald ville bli valgt.
   Resten av profetien gjenstår jo å se, men jeg har nesten vondt av norske politikere som har hånet og talt ille om Trump. Nå sitter han i stolen som leder for verdens mektigste militærmakt. Dette kan bli spennende tider.

 2. Jeg fulgte TV sendingen fra kl 03.00. Litt ufrivillig, men hunden ville ut og jeg benyttet anledningen til å se hvordan det lå an med valget. Det var utrolig spennende, veldig uventet resultat.
  Trump virket preget av stundens alvor, takket de nærmeste og holdt en forsonende tale om at han ønsket å være president for alle. Kanskje det går bra.
  Det blir spennende å se fortsettelsen.

 3. No gjenstår det å se om det blir noe untakstilstand med Marshall lov I sin hånd Slik at Obama blir sittende. Mange profetiske røster der ute har blitt avslørt som løgnere, og noen røster har blitt til sannhet, Og det er vel og bra.og slik står det også skrevet, man skal prøve røstene å se om de er fra Gud. Da vil Guds kraft bli åpenbart I sannheten I budskapet. Vi har enno en tid som vil komme innen kort tid vil man se hva framtiden vil bringe.

 4. Med all respekt å melde, Søkelys…
  Her har dere skrevet feil!
  Istedet for at dere skrev, “denne pensjonerte brannmannen fikk rett i at Donald ble valgt,” skal det stå: “Denne pensjonerte bussjåføren fikk rett i sin profeti, (se nettstedet Vårt Land,) at Trump ville bli USA sin neste president!
  Det er ikke for å framheve denne spesielle profetien eller meg selv, men her på nettet har det blitt profetert side opp og siden ned, og alle har vært gale..
  Så kommer det en pensjonert bussjåfør (meg) og får inn en innertier.
  Jeg får si som min gamle venninne: “Det er bare Gud det!”…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Selve profetien ligger nok på Søkelys.
   Men jeg har også skrevet noe av det samme på verdidebatt. Men jeg ønsker ikke å lage noe vesen ut av dette.
   Sitat for 2 måneder siden:
   Det virker som…
   alt ligger til rette for, at USA sin neste president kommer til å hete Donald Trump!

   Med han i ledelsen i USA, så tror jeg jammen at også Jan Hårstad vil senke garden sin en smule!

   Selv om Hårstad nok ikke tror på Israels Gud, så vil han nok merke at Gud finnes gjennom den nye presidenten, Donald Trump!

   Jeg gleder meg allerede…

  • Anders, det kan godt være at du har profeter Trump seier. Den profetien jeg sikter til skal være fra 2011 og ble servert på flere kristne tv show.
   Etter avgjørelsen føler jeg verken glede eller sorg.
   Jeg har lært å hvile i at Gud får sin vilje uansett.

 5. https://youtu.be/RTT631EXDVA

  Det var en spennende valg natt. Trump kommer med store ord og løfter. Det gjenstår å se om han holder det han lover. En ting er sikkert, og det er at Gud fortsatt er på tronen og holder sine løfter! Det var godt å bli minnet om budskapet i denne flotte sangen som Steve Curtis Chapman nylig har skrevet og deler med oss.

  • Hei Hildegunn. Det er en ting å love mye og vinne et valg. Langt verre å oppfylle valgløftene. I tillegg må han hanskes med gjeldsboblen og et oppblåst aksjemarked.

 6. Smyrna Menighet ga president Trump full seier !!

  Det var Smyrna Menighet og en norsk triumf som ga president Trump og Gud en full seier i “presidentvalget” i USA. Etter omfattende valgfusk fikk han ikke de 75 % av stemmene som vi spådde. Men seieren er likevel sikret for president Trump.

  Nå vil det bli innført et 1000 års rike i USA der demokrati-demonen blir utslettet og vår herres rike vil bli innført. Smyrna Menighet vil selv ta sin del av denne jobben her i Norden.

  Følg med i Smyrna Menighet bloggen der vår herre og president Trump sin ånd råder grunnen.

Det er stengt for kommentarer.