Hillary Clintons tale etter nattens sjokkseier til Donald Trump er rett rundt hjørnet

Selv alskens ugudelige artister og stjerner kunne ikke redde Hillary Clinton fra å lide sitt største politiske nederlag noensinne. Flere timer forsinket skal Hillary snart avlevere sin taper-tale etter nattens knusende nederlag.

17 tanker om “Hillary Clintons tale etter nattens sjokkseier til Donald Trump er rett rundt hjørnet

 1. “Litt” arrogant å legge ut en link til Trumps valgvake, som om du tar for gitt at brorparten av søkelys sine lesere støtter Trump. Det er det nok tvilsomt at de gjør…

  For egen del; jeg tåler ikke å se det ufyselige oppsynet hans, og tenker med gru på hvordan fire år med han konstant i nyhetsbildet ville blitt. Men, jeg håper og tror at det ikke blir en problemstilling:-)

  • Jeg fulgte det live i natt og fant det egentlig ok å gjøre det Godtfred
   Her i Norge formidler media gjerne bare utvalgte klipp av Trumps utsagn og det kan være ok å se hele greia uten at NRK og TV2 skal bare vise hans utsagn uten å få med seg helheten.

  • Det forteller jo hvorfor det er så lite vekkelse i kristen-Norge kanskje. Ha ha. Hadde du ventet noe annet?
   Her i Norge er kristenlederne likegyldige til sakene og ser på personene i stedet. Børre Knudsen og Ludvid Nessa fikk jo merke å likegyldige norske kristenledere var til fosterdrap og å stå på for noe kontroversielt. Så dette forundrer meg ikke.

 2. Jeg er glad jeg slipper å velge… Begge er katastrofale kandidater. Hadde man bare kunne valgt Mike Pence ville jeg sagt et klart ja til han.

  • Vi må se på hva han gjør fremover og ikke hva han gjort og sagt tidligere. Jeg foretrekker denne fremfor Hillary som er så korrupt og kriminell. USA er et splittet land, og uansett resultat i kveld vil USA være splittet

 3. “korrupt og kriminell”. Er hun siktet eller dømt for noe??? Eller har du kastet deg på Trumps løgn og konspirasjonskampanje?

  Jobben som president i Amerika er altfor viktig, til at vi kan ha en mann som Trump og “håpe det går seg til”…
  Det forteller ganske mye om det amerikanske folket, at en mann som dette kan bli presidentkandidat.

  • Har du ikke sjekket ut Wikileaks avsløringene. At hun er korrupt og kriminell er hevet over enhver tvil, men siden hun er maktelitens, wall-streets og globalistenes kandidat er hun beskyttet og vil mest sannsynlig ende opp som president. Jeg tenker på en litt eldre profeti fra 1933 som spådde at USAs siste president skal bli en slags moderne Jesabel for Guds folk.

  • Godtfred… Det at hun er korrupt og kriminell viser vel egentlig wikileaks avsløringene svært godt.

  • Godtfred: Hvilken president vil du ha? Ser du på person eller sak? Ingen tvil om at Trump har kommet med mange sprøe uttalelser, men Clinton er mer politisk korrekt! Ho sier det folket vil høre: og vi vet jo hva hennes hjertesaker og det er virkelig synd som er i opprør mot Guds Ord! Kan du stå innenfor det ho står for? For det er den politikken ho vil føre videre!

   Trump er en sprø mann som sier helt sprøe ting. Han er ikke politisk korrekt. Han bryr seg ikke om noe..Men må ikke glemme at han har kommet langt innenfor finans.

   Media gjør ikke noe annet enn å sverte Trump.

   Men jeg står ikke for noen av dem. Tror ikke jeg ville ha stemtved dette valget. Tror det blir farlig, uansett hvem som vinner..

 4. President Trump har i kveld kommet med et direkte budskap til det norske folk gjennom hans norske organisasjon Smyrna Menighet.

  Gå til Smyrna bloggen og les hva han har å si.

 5. Det ser ut som om disse som har tilbudt livestream har inkludert CNN i sin livestream, noe CNN mener er brudd på opphavsretten, og derfor har You tube etter krav fra disse stanset sendingene fra uavhengige. Jeg legger derfor link til Russisk TVs dekning og Infowars selv om sistenevnte kanskje ikke er den mest objektive kilde

 6. Andre: jeg er opptatt av personen; egenskaper, kvalifikasjoner personlighet. Men jeg er selvsagt også svært opptatt av politisk ståsted.
  Forøvrig er jeg enig med deg, og dersom.jeg var amerikaner er det godt mulig jeg også hadde avstått fra å stemme.

Det er stengt for kommentarer.