Usedvanlig skitten valgkamp: Trump kalte henne djevelen, andre sier hun må være besatt

“Hillary Clinton er djevelen,” er at mange utsagn som har gitt Donald Trump mediadekning hillary-besatti denne uken. Andre igjen har på sosiale medier begynt å spekulere i om hun er besatt eller får et anfall når hun plutselig setter i gang med å riste hodet ukontrollert. Noen igjen sier at hun gjorde dette for gøy for å få medias oppmerksomhet bort fra Donald Trump. Årets valgkampdekning har i år vært preget av mainstream medias forsøk på å latterliggjøre Donald Trump og fremstiller han nå som en mann som ikke er ved sine fulle fem. Denne anti-Trump kampanjen har virket utmerket i Europa og Norge, hvor både pressen og politikere er skjønt enig om at Donald Trump som president, nesten er ensbetydende med verdens undergang.

Også i amerikansk media kjører mainstream media knallhardt på for skape et bestemt bilde av Donald Trump, og dette ser ut til å ha vært en vellykket strategi, da Donald Trump i de siste ukene har rast på meningsmålingene. At CNN og alle de andre store nyhetskanalene allerede har valgt seg Hillary Clinton som sin kandidat er noe alle allerede har skjønt. Alle de større medier gir nå publikum sin daglige dose av anti-Trump propaganda. Samtidig prøver Trump tilhengerne seg med egne kampanjer for å fremstille Hillary Clinton i et dårligst mulig lys. I videoen under blir det stilt spørsmålene: Er Bill Clinton i ferd med å bli dement, og er Hillary Clinton “besatt”, -eller er det rett slik at hun “kortsluttet” i hjernen når anfallet kom?

Profetisk “Minestry” hevder Donald Trump er den eneste som kan ødelegge for Donald Trump

En “profetisk” ministry som åpenbart har en særskilt linje til Gud forteller at Donald Trump er den eneste personen som kan hindre at Donald Trump vil vinne stort, og når vi ser på det Donald Trump holder på med akkurat nå, -er det nettopp å ødelegge stort for seg selv. -Og resultatet ser vi i form av dårlige meningsmålinger -og en mann som ser ut til å ha et veldig pompøst bilde av seg selv og egne evner. Skal Trump  ha noen som helst sjanse i dette valget, må han først lære seg ydmykhet -fordi Gud står den stolte i mot

9 tanker om “Usedvanlig skitten valgkamp: Trump kalte henne djevelen, andre sier hun må være besatt

 1. Ærlig talt; det er da ikke media som gjør Trump rar ? Mannen fremstår jo fullstendig gal, en sosiopat. Han er totalt ute av kontroll.
  Forunderlig at du legger skylden på media, for Trumps ufyselige utspill. Vi kan jo alle se og høre hva han sier.
  Men, heldigvis at han sanne ansikt kommer frem nå.

  • Godtfred, jeg har tidligere vært kritisk til denne valgkampen, skissert at den er langt over streken, er umoralsk og at kristne egentlig ikke har noen å stemme på i år.
   Samtidig er det på tide at massemedia rettet et mer kritisk søkelys også på Hillary Clinton fremfor å nærmest dekke over at hun har mange svin på skogen personlig.
   Etter mitt syn har vi to umoralske kandidater og det vi ser er at amerikanerne må velge mellom et råttent eple eller ei råtten pære.
   Begge er patologiske løgnere, begge opererer med doble budskap. En stor ulykke for Amerika tror jeg disse kandidater blir.

 2. Brann mannens profetiske røst sa vel at Trump kom til å bli President uansett?? Var det ikke slik? Mange profetiske røster er løftet opp I denne verden. Sett ikke lit til menneskenes røster som hevder å være talerør for Gud. Guds ord og Guds profeter tar ikke feil . Men mange røster taler med to tunger I dag. Det kan synes. Alt skal selfølgelig prøves. Men fallet blir stort når profetiske budskap slår feil

 3. Donald Trump har sagt at han aldri ventet å komme så langt som å bli republikanernes presidentkandidat. Kan det være at han egentlig ikke ønsker å bli president og at alle de syke uttalelsene hans bare skal sikre at han ikke blir valgt?

 4. Kjell; jeg er helt enig i at heller ikke Clinton er en god kandidat. Men Trump er jo beviselig gal.
  Media har så sannelig hatt et kritisk søkelys på Clinton, men det er naturlig at Trump får mest oppmerksomhet . Latterliggjøringen av familien til den falne soldaten, er nok noe av det verste. Men alle de impulsive tweetene vitner om en mann som manglene impulskontroll. Innholdet er ofte også direkte ondsinnet, som da han skrev(som et stikk til Bills utroskap:” en kvinne som ikke engang klarer å tilfredsstille sin egen mann, hvordan skal hun klare å tilfredsstille et helt land?”
  Trump er synonymt med lavmål, i alt han foretar seg.
  Mannen har ikke en eneste av de egenskapene som kreves, hverken menneskelige eller politiske.

 5. “Hillary Clinton is sick – She has serious health issues”

  “Democrat frontrunner Hillary Clinton’s disappearance from the debate stage last month left people speculating that the former First Lady took a long bathroom break, but now a law-enforcement source with inside connections is alleging that Clinton was missing from the stage due to health issues stemming from a previous brain injury.
  These long-lasting symptoms stemming from a concussion and blood clot, according to a neurologist, suggest Clinton is suffering from post-concussion syndrome, which can severely impact her cognitive abilities.”

  http://katehon.com/news/hillary-clinton-sick-she-has-serious-health-issues

 6. For hver gang Trump åpner munnen, reduseres hans vinnersjanser.
  Alle ser (det mange av oss har sett lenge) nå at Trump er komplett uegnet. Mannen mangler ikke bare politisk erfaring og de menneskelige egenskapene som trengs. Mannen er etter alle solemerker en sosiopat.
  Det er signaler om at de har stablet på bena et uavhengig alternativ i den mer eller mindre ukjente Ewan McMullin.
  Jeg tror uansett at Clinton oppnår allminnelig flertall, selv om det kan hende hun vinner ved simpelt flertall. Er uansett utenkelig at en av de to andre vinner.

  Det eneste spennende i denne valgkampen er hva som kan komme til å ramle ut av den ufyselige kjeften til Trump framover!

Det er stengt for kommentarer.