Twitter blokkerer Christian Post for en tweets hvor avisen omtalte mann som ønsker å være kvinne som en mann

Twitter har slått ned på Twitter kontoen til Christian Post og innført en rekke begrensninger som gjør at avisen ikke kan publisere nye poster på deres konto. Årsaken til at Twitter har innført restriksjoner for den store amerikanske kristne avisen, er at Christian Post la ut en post hvor de omtalte Rachel Levine som er utnevnt av Biden administrasjonen som “en mann.” Rachel Levine er den første offentlige transeksuelle som har bekledd et  høyt offisiert embede i USAs regjering. Levine som ble født som gutt er en mannlig transeksuell som vil fremstå som kvinne.

Når avisen Christian Post  skrev på Twitter at Levine “er en mann”, er det i følge Twitter er det en diskriminerende og hatefull ytring. En rekke konservative og kompromissløse kristne nettsider og personligheter har blitt bannlyst av Twitter fordi de fastholder det klassiske synet på at Gud har skapt mennesket til “mann og kvinne” og at kjønnsidentitet blir fastslått på basis av biologi og ikke sinnsforvirring. “Rachel Levine som er en “han” som forlanger å bli omtalt som “hun” ble nominert til årets kvinne 2022 av “USA Today”. Å ikke respektere at mannen har valgt å være kvinne er i følge Twitter både diskriminerende og “en hatefull ytring”. The Christian Post har vært avskåret fra å poste nye innlegg på Twitter siden 19 mars, da de ble varslet om bannlysingen. I de vestlige “demokratier” er det ikke lenger lov å slå fast kjønnsidentitet på biologiske faktum. Både Joe Biden regimet og Twitter mener at Christian Post gjennom å omtale som faktum at Levine er en mann, -som en hatefull og diskriminerende ytring. Under det nåværende regimet i USA har kjønnsforvirring blitt offisiell politikk og LGBTQ agendaen og retten til å drepe barna i mors liv, er blitt de viktigste vestlige verdier å kjempe for og forsvare. Dersom du ennå har mot nok til å stå for sannheten vil du enten bli utsatt for “Cansel cultur” eller fordømt av politisk korrekte religiøse som ikke står opp for sannheten. Også i Norge har vi et regime som fremmer den samme agenda som Joe Biden administrasjonen. Dette er verdier vi som kristne må kjempe mot og ikke kan forsvare og vi hyller “The Christian Post” som så langt ikke har beklaget at de har sagt sannheten selv om de er utestengt fra å kunne poste nye poster på Twitter. “Rachel” Levine har to barn sammen med sin tidligere kone, Martha Peaslee Levine.

2 tanker om “Twitter blokkerer Christian Post for en tweets hvor avisen omtalte mann som ønsker å være kvinne som en mann

 1. Det er seksuell frihet, kjønnsforvirring, retten til abort, homoseksualitet og alt som er opprør mot Gud som er de sentrale verdier i den vestlige verden.
  Opprør mot Guds lov er vel kanskje selve kjennetegnet for de vestlige verdiene.
  Jeg tror det er derfor Gud er i ferd med å dømme vesten og menneskene her.
  For å si det slik: Dersom Gud ikke straffer og dømmer Norge og den norske lunkne kristenhet, må Han be Sodomas befolkning om unnskyldning,

  7
  5
  • Religiøse makteliter har i årtusener plaget og drept folk med syk ideologi og åndelige vrangforestillinger. Godt noen moderne samfunn tar et oppgjør med maktmisbruk, overgrep og terror!

   Religion, ideologi og prinsipprytteri har gjort vår kompliserte tilværelse mye vanskeligere enn den trenger å være. Maktmenn har brukt overtro for å smi slavelenker og knekke menneskelig utfoldelse, sunne fellesskap og rike liv.

   Hat bør ikke ramme dem som er annerledes enn den religiøse makteliten og bryter deres falske bud. Forbud og forakt bør ramme dem som undertrykker gode medmennesker og forgifter samfunnet med åndelig dårskap.

   5
   9

Det er stengt for kommentarer.