Slik skal man skremmes til himmelen, -pastor Charles Lawson advarer mot evig pine og helvete

Pastir Charles Lawson’s budskap om den evige fortapelse er skremmende.

Budskapet om den evige fortapelse er et budskap få pastorer og prester våger å forkynne. I følge de bibelske tekster vil det å gå fortapt innebære en evighet i smerte og pine, og Skriften snakker om “evig ild”, “ilden som ikke slukker”, den snakker om tårer,  gråt og tenners gnissel -og Den Hellige Skrift tegner ikke akkurat et vakkert bilde av fortapelsen. I følge Hebreerbrevet  som slår fast  “Og likesom det er menneskenes lodd en gang å dø, og derefter dom,  -således skal og Kristus, efter å være ofret en gang for å bortta manges synder, annen gang åpenbare sig, uten synd, til frelse for dem som venter på ham.” (Hebr 9.27-28)

Det bibelske budskapet om fortapelsen er slett ikke populært å holde frem i vår tid og siden mange kirker ikke lenger forkynner det, må troende nå ty til You Tube for å få delt det alvorlige budskapet med mennesker. En av dem som holder fast på forkynnelsen av helvete og evig liv, er pastor Charles Lawson -som taler i videoen under. For virkelig å søke å vekke mennesker opp, har personene bak You Tube kanalen “End Times Productions” spritet opp videoen med rikelige og skremmende illustrasjoner som virker skremmende på seerene som servers bilder av flammene ild, hodeskaller omgitt av flammende ild, demoner og skapninger fra en annen verden. “The Flames Of HELL Are Reserved For Those Who Do Not Believe | REPENT OR PERISH!” er tittelen som er satt på den skremmende videoen. Se videoen og si gjerne din mening om dette er den rette måten å forkynne et slik alvorlig budskap. Kan man virkelig skremme mennesker til Kristus? (Videoen var lagt ut tidligere men ble fjernet, men er nå lagt ut igjen)

3 tanker om “Slik skal man skremmes til himmelen, -pastor Charles Lawson advarer mot evig pine og helvete

  1. Kaller ikke dette å skremme. Det er Sannheten.

    Vi er født med arvesynden, og for å “koble oss på” Gud igjen, har den som hører evangeliet og ønsker (fritt valg) mulighet til å ta imot den gaven vederlagsfritt. Ved nåde er vi frelst, ved tro på Jesus Kristus verk, for deg og meg på Golgata kors.
    At Han døde, ble begravet og Gud reiste Ham opp igjen 3. dag – 1.Kor. 15:1-4
    Helt fantastisk!!!

    https://youtu.be/-V8neYZNoZQ

  2. Gordon Tobiassen fortalte om da bestefaren hans talte om himmel og helvete. Kan hende noen ble skremt, med de ble frelst. Det står i Bibelen at Gud har satt foran oss livets vei og dødens vei. Da er valget opp til hver enkelt. JEG HAR VALGT LIVETS VEI .

Det er stengt for kommentarer.