Skal ha fått mentalt sammenbrudd og kastet gjenstander etter medarbeiderne da hun forstod hun hadde tapt

 

hillary-besattHillary Clinton skal ha likt svært dårlig å tape for Donald Trump. I følge forskjellige rapporter sitert fra ikkenavngitte tjenestemenn i Secret Service skal Hillary Clinton ha gått på et større mentalt sammenbrudd da hun forstod at hun hadde tapt valget til Donald Trump. I følge de forskjellige rapportene skal hun ha kastet stoler og andre objekt rundt i rommet hun var i og på et punkt skal hun ha blitt fysisk holdt tilbake fra å angripe sin kampanjesjef, Robby Mook og kampanjens talsmann John Podesta.

I følge de samme kildene fikk hun, når hun skjønte hvor tingene bar, ha fått raserianfall, begynt å rope og skrike og skjelle folk ut etter alle kunstens regler. Ting og gjenstander skal ha blitt slengt mot ansatte og deltakere og hun skal ha vært fra seg av raseri, gjengir Bob Eschliman i sin artikkel publisert i Charisma News. Vi skal kanskje være glade og takknemlige for at en slik ustyrtelig kvinne ikke noen gang får har fingeren på knappen eller ha ansvar for verdens største militærmakt, for det kunne godt virkelig ille. Nå som Donald Trump har vunnet valget, kan vi i hvert fall sove trygt om natten i den visshet at ikke den rabiate Hillary Clinton løser ut den tredje verdenskrig i vilt raseri om natten. Les hele artikkelen fra Charisma News her

 

 

Facebook Comments

5 tanker om “Skal ha fått mentalt sammenbrudd og kastet gjenstander etter medarbeiderne da hun forstod hun hadde tapt

 1. Suppe på en spiker der Søkelys mener at det er så ille og rabiat å være et menneske. Tydeligvis er Kjell Andersen en av de som har blitt født med en sølvskje i munnen og har aldri måtte kjempe veldig hardt for noe som helst i livet sitt. For det er det budskapet er her.

  Hillary Clinton hadde ikke fått atomknappen i hånda før i januar 2017 HVIS hun hadde vunnet valget. Men som artikkelen her sier det; hun får ikke tilgang til denne knappen da hun tapte valget.

  Hvis du Kjell Andersen mener at det er rabiat å vise frustrasjon og ta den ut mot møblement og annet hvis man taper en 2 år lang sak og en kampanje, ja da har du null anelse om hva det å virkelig kjempe for noe i livet betyr. Du er født med ei sølvskje i munnen og har et meget priveligert liv. Selv i din posisjon, vil jeg jeg foreslå at du viser en større forståelse og toleranse ovenfor menneskeheten.

  For jeg kan forskre deg om at det er mange tusener hver eneste dag som i sin frustrasjon knuser møbler og er fysisk frustrerte over sine nederlag og resultater. Dette er ikke sykelig. Dette er menneskelig. Og det er livet selv. Livet slik Gud skapte oss. Han skapte ikke oss som noen lobotomerte samling av molekyler, Kjell Andersen. Les Bibelen og forstå.

  • Jeg trykket på publish knappen før jeg fikk stilt deg dette spørsmålet.

   Tror du virkelig at Hillary Clinton hadde gått mentalt og knust møbler hvis hun hadde vunnet valget, o du priveligerte Kjell Andersen ?

   Hele premisset for denne artikkelen er at du ikke vet hva mennesker er. Og hvis jeg tar feil, kan du neste gang ordlegge deg slik at det virker som om du vet hva menneskeheten er for noe. Det er så rasende irriterende når folk ser ned på oss som ikke er født med ei sølvskje i munnen. Slik som du gjorde i denne artikkelen.

 2. Reaksjonen til Hillary viser at hun ikke passer som president. De fleste knuser ikke møblene om livet går i mot. Redaktøren fortjener ikke hån og spydigheter, tvertom

  • Det er helt vanlig å føre en to års valgkamp i full offentlighet og å bare riste på skuldrene etterpå når man taper ? Hvis hun hadde gjort dette og det som Søkelys foreslår er normal oppførsel, hadde hun vært en psykopat som ikke hadde tatt fem flate øre for å trykke på atomknappen.

   Jeg tror ikke at følelseskalde psykopater er gode ledere. Eller gode mennesker. Og ja, det var ikke hån og spydigheter jeg kom med ovenfor Kjell. Det var bare informasjon om mennesker han ikke har.

 3. Når et menneske takler det å tape på en sånn måte Torodd, da er hun livsfarlig dersom hun får for mye makt. Vi ser i Syria hva duoen Obama/Hillary har skapt, og vi skal være glade for at vi nå får en president med et annet fokus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *