Siste nytt: 13 israelske soldater drept i kamper med Hamas siste døgn

TV2 nyhetene bløffet igjen: Unnlot å fortelle at det helt klart var Hamas som brøt søndagens våpenhvile og “glemte” også å fortelle at Israel forlenget sin ensidige våpenhvile med en time, NRK (ARK) unnlot helt å fortelle om den Hamas-brutte våpenhvilen i Dagsrevyen

idf-operasjon13 israelske soldater skal være drept i kamper med Hamas i flere forskjellige hendelser melder israelske medier søndag. De tretten falne skal være fra Golani brigaden og skal være drept de siste 24 timer. Den palestinske terrororganisasjonen yter knallhard motstand mot den israelske invasjonen og de høye israelske tapstall viser at Hamas etter år med israelsk tilbakeholdelse er blitt en forholdsvis sterk militærmakt som kan yte hard motstand.

Det er grunn til å rette hard kritikk mot TV2s nyhetsdekning om konflikten mellom Israel og israel-warHamas. Under kveldens 1830 sending fulgte TV2 sitt tradisjonelle mønster med å ikke fortelle sine seere hele sannheten. Mens enhver seriøs nyhetskanal ute i verden kunne rapportere klart å tydelig at den palestinske terrororganisasjonen knapt etterfulgte våpenhvilen i tjue minutter, sa tv2 at “Israel hevder at Hamas brøt våpenhvilen som ble inngått i formiddag.” Noe annet TV2 også “glemte” å fortelle var at Israel frivillig valgte å forlenge våpenhvilen med en time. Dette kunne det israelske forsvarets pressetalsmann Peter Lerner fortelle tidligere søndag. Den ensidige israelske våpenhvilen ble forlenget med litt over en time og det var først etter at denne utløp at de israelske styrkene gjenopptok sin militæroperasjon mot Shejaiya. Både TV2 og NRK er på ingen måte troverdige når de rapporterer fra konflikten mellom Israel og Hamas, -og dette er åpenbart en bevist policy for å fremme Israel-hat i den norske befolkning.