Si velkommen til president Donald Trump -Kun teoretisk sjanse for Hillary

donal-trumpKun et kupp eller krig kan hindre Donald Trump i å flytte inn i Det Hvite Hus Verden våknet onsdag opp til sjokknyheten om at Donald Trump har vunnet nattens valg. Mens Donald Trump og hans tilhengere med voksende glede kunne se at Trump gjorde det langt bedre enn nærmest alle meningsmålinger og eksperter hevdet. For europeiske regjeringsledere, inklusivt vår egen borgerlige regjering, er valget en virkelig katastrofe, fordi de gjennom hele høsten har heiet på Hillary, og latterliggjort og hånet Donald Trump.
hillary-white-clintonUtfallet av nattens valg forteller at amerikanerne ønsker forandring og at alle avsløringene om Hillary Clinton har åpenbart gjort inntrykk på amerikanske velger, som i stort antall har flokket seg om Donald Trump Vi kan med dette bare konstatere en ting. Donald Trump har gjort et godt valg og overrasket alle eksperter, 95 prosent av meningsmålingene, og ikke minst alle påståere her hjemme som har hånt, spottet og latterliggjort den nye amerikanske presidenten. Med dette kan vi ikke gjøre annet enn å si: Gratulerer Donald Trump og kanskje er det likevel håp for USA, -hvis de også vender seg til Gud. Til alle lesere her som har latterliggjort og hånt Søkelys fordi vi har skrevet og sagt at vi foretrekker Donald fremfor en brian-carn-hillary-clintonhelt åpenbar antikristelig og progressiv Hillary Clinton, vil vi si dette: Slik er livet, velgerne har talt, men Gud er fremdeles den som styrer absolutt alt etter sin vilje med verden. USA har under Obama blitt en langt mer ugudelig nasjon enn den var for 8 år siden. Nå er tiden inne for Donald Trump til å kunne slippe jubelen løs. Han har overrasket og sjokkert en hel verden, og for Hillary venter en heller dyster fremtid. Bare et mirakel kan nå redde Hillary’s drøm, og en rekke profeter som har spådd seier for Hillary må be om unnskyldning og fortelle sine tilhengere at de kom med eventyr. Også Glenda Jackson som spådde at valget ville bli avlyst og Obama vil ta en tredje periode, må forklare hvorfor hun kom med en falsk profeti. (Foto av den falske profeten Brian Carn som spådde at Hillary ville vinne valget)


4 tanker om “Si velkommen til president Donald Trump -Kun teoretisk sjanse for Hillary

 1. Her må vi bare konstatere at det umulige har vært mulig. Dette er en fæl dag for alle mennesker, og kristne spesielt.
  Jeg velger å håpe at Trump meget raskt blir ryddet av veien, og at Pence blir innsatt.
  Trump er en meget ustabil og farlig mann. Det er å håpe at han snarest mulig blir utsatt for et attentat!
  At et tilsynelatende velfungerende demokrati kan velge en så til til grader usympatisk og ukvalifisert sosiopat til president, forteller vel om et folk i desperasjon?

  Pence fremstår imidlertid som et godt presidentmateriale, og med tanke på at Trump er 70 år, og halve nasjonen og hele verden hater denne ufyselige mannen, så tror jeg dette ordner seg til det beste, meget raskt:-)

  • Dette er ikke en fæl dag for kristne. Hadde det blitt Hillary (som det teoretisk ennå kan bli) hadde vi fått en kriminell, korrupt, notorisk løgner i Det Hvite Hus. Nå står vi overfor det faktum at vi kan få samarbeid mellom USA og Russland om viktige sikkerhetspolitiske saker, og dette kan bety mye for USA. Det Guds allmaktshånd vi ser i funksjon uansett resultat. Herr Hanvolds profeti fra 2007 om at Hillary skulle bli president er slått feil, og Christensen som har holdt med Hillary har heller ikke fått sine ønsker om president oppfylt. Samtidig må vi også gi Anders Helge Myhren som har vært sikker på at Trump ville vinne et “grattis”.
   For min del hadde jeg ønsket andre kandidater, men av to dårlige valg, har den minst dårlige vunnet.

 2. Kjell; av og til lurer jeg på hvilken planet du befinner deg på?? Så du videosnuttene jeg la ut i går kveld???
  Du finner ikke en eneste dråpe kristent blod i den mannens årer! ALT hans står for(med unntak av hans til tider motstand mot abort) er stikk i strid med kristne verdier!
  Den aller beste av de fire kandidatene(President og VP) er uten tvil Mike Pence. Jeg hviler i troen på at Guds plan her er at det er han som skal være president, og at Trump meget raskt forsvinner ut av bildet.

  Men, at Gud har utvalgt Trump, er selvsagt det reneste svada. Den som påstår det, kjenner ikke Gud og Hans Ord!

  • La meg legge til at jeg sier ikke at han er Guds utvalgte i den forstand at han er en god kristen. Men han kan være “Guds utvalgte” i den grad han er et ledd i Guds plan. Du må ikke glemme at Gud i GT omtalte eksempelvis den ugudelige kongen for Babel, Nebukudnesar som sin tjener og den hedenske kong Kyros var og Guds utvalgte da han skulle være den kongen som befalte at jødene skulle kunne vende tilbake til Landet.
   Hvorvidt han er utvalgt av Gud til å få del i frelse og evig liv, det avgjøres av om han omvender seg og kommer til tro på Jesus som Herre og frelser. Noe jeg selvfølgelig ønsker både for Trump, Hillary Clinton og jan Kåre Christensen.

   Jeg kjenner hans fortid, jeg vet at han ikke har vært det vi kaller en søndagsskole gutt eller god konfirmant. Han er ikke en av eliten og har heller ikke politisk erfaring. Jeg vet ikke hvordan han lever nå, kanskje han har hatt en omvendelse i livet og har forstått at som president kan han ikke leve slik og uttale slikt.
   Han har god kontakt med kristne miljøer i USA. Det viktige for folk flest, er ikke hva han har gjort, men hva han kommer til å gjøre som president. Jeg håper bare han satser på fred og forsoning med Russland. Jeg ser jo at valget ikke er 100 prosent avgjort, og at Hillary har en teoretisk sjanse ennå.

   Men la meg si det slik: Det at Trump vinner skaper ikke jubel i meg, og jeg føler ikke trang til å feire. Jeg mener alle troende burde be for Amerika, at nasjonen som er splittet skal finne sammen igjen, og jeg tror helt ærlig at vi vil se en litt annen Trump når han nå mest sannsynlig blir president.

Det er stengt for kommentarer.