Robert i Trumpet News frykter krig at mellom USA og Kina vil oppstå etter Trump blir tatt i ed i 2021

Står USA overfor kaos og uro uansett hvem som stikker av med det hvite hus? Sjekk ut

Facebook Comments

2 tanker om “Robert i Trumpet News frykter krig at mellom USA og Kina vil oppstå etter Trump blir tatt i ed i 2021

  1. Verdt å høre 1t. 12 min ut i videoen. Jeg har tidligere sett Dr. Kory i en annen video. Er Ivercemin medisinen for covid tro? Interessant…. Den er billig og enkel å ta. Taes så du IKKE havner på sykehuset (hvis jeg forstår det riktig)

    Da kunne mange ha vært reddet. Det hadde kanskje ikke vært noen senvirkninger heller… Og de som har tenkt å ta vaksinen vil nå vurdere å ikke ta den etter å ha sett videoen. HVIS ikke Y.Tube fjerner videoen da. Jeg tror vi må be for denne legen jeg. Tenker han ødelegger for de onde…

    Interessant hvis denne saken skrives mer om.

  2. Trump blir tatt i ed, i 2021😂😂😂😂 Og jeg kommer til å bli statsminister i høst, etter at partiet De Kristne har fått 55 % av stemmene. Hvis de ikke får det, så er det et rigget valg, for dette har gud vist meg i en profeti, så da så.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *