Riksrettssaken i sentatet -saken fortsetter mandag -vil ende i frifinnelse av president Donald Trump -følg sendingen live

På riksrettsprosessens femte dag (lørdag) vil presidentens advokater fremlegge sitt forsvar av presidenten som vil innebære en avvisning av demokratenes latterlige påstander. Lørdagens seanse som inneholdt forsvarets åpningstale ble avsluttet klokken 18 norsk tid, og saken fortsetter mandag.

Den lenge pågåtte riksretts-farsen går nå til Senatet som mest sannsynlig vil gi saken den behandling den fortjener. Følg dag 4 av riksrettsfarsen der Adam Schiff fungerer som aktor

Dag 3 av riksretts-farsen

Dag 2 av farsen

 

Dag 1 av riksrettsfarsen

31 tanker om “Riksrettssaken i sentatet -saken fortsetter mandag -vil ende i frifinnelse av president Donald Trump -følg sendingen live

 1. Jeg så øynene til Adam Schiff på nyhetene i går. Det bar ikke noe vakkert syn. Det virket som han var besatt.

  • Det kan jeg si Richard. Jeg er også kritisk til slike kommentarer. Men jeg kunne dessverre ikke tie om det denne gang.

  • Mest sannsynlig har «Z» rett i sitt utsagn her, men kan «Z» forklare meg hvordan klarer satan å styre mennesker?

   Mvh RJ

  • Hei RJ

   Jo djevelen bruker mennesker….

   Vær edru og våk! Deres motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve for å finne noen å sluke.

   i.Peter 5:8

   Djevelen kommer ikke fysisk mot deg med motorsag eller pistol.
   Men han hvisker til folk som han kan bruke….
   Og noen lar seg bruke,det kan man se oppover i historien….

  • Er det ikke et motsetningsforhold her, mellom “brølende løve” og “han visker”?

   Kan du forklare nærmere?

   Mvh RJ

  • Hei

   Hvis du tenker deg ett ondt monster som ønsker å gjøre mest mulig skade,og ødelegge mennesker osv.
   Som er en ånd,akkurat som Gud er ånd…….

   Hvordan ville han gått frem?(sende en tanke kanskje?)

   Johannes 10:10
   Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.

  • Sende en tanke, er en tanke farlig?

   En Norsk forfatter sa engang:

   Ja, tenke det;
   ønske det; ville det med,
   men gjøre det! Nei, det skjønner jeg ikke!

   Mvh RJ

 2. Helt utrolig rått og skittent av republikanerne. Å ikke tillate bevis og vitner. Trump er jo åpenbart skyldig, men han har jo fått bønn av religiøse figurer som Maldonado og Paula Whyte, som tidligere hadde et forhold til Benny Hinn.
  Hadde vært en velsignelse om sosiopaten Trump ble fjernet, og Pence overtok. Han er både kristen, intelligent og sympatisk.

  3
  6
  • Demokratene var ikke akkurat noe bedre i rep.hus. Der var det enveiskjøring. Som man reder ligger mann. Bra at republikanerne stopper denne heksjakten i senatet.

   5
   2
  • Birger Nilsen sa:
   «men han (Trump) har jo fått bønn av religiøse figurer som»

   Nei, har du sett, det er noen som ber.

   Mener du det er negativt at noen ber?
   Eller mener du det er negativt at noen ber for Trump?

   Mener du det er helt avgjørende om hvem det som ber?
   Mener du det er helt avgjørende hvilken fortid de har som ber?

   Nå er det bare Gud som avgjør hvem som skal få bønnesvar?

   Hvis nå Gud gir et svar på bønn som du ikke liker,

   Vil du gå i rette med Gud på hvorfor Han svaret på bønn som du ikke liker, for mennesker du ikke liker, og av mennesker du ikke liker?

   Mvh RJ

 3. Uansett om Trump avsettes eller ikke, burde kristne som støtter han virkelig spørre seg selv om hva de støtter. Støtter de en løgner, horebukk, tyv og en bedrager eller støtter de Bibelen som fordømmer en slik livsstil og et slikt menneske ?

  Det er mange her i debattene rundt Trump som gjør som frasier seg Jesus og heller støtter Trump og hans livsstil.

  Debattene rundt Trump er en oppvisning i hykleri og falskneri. Noe de av oss som ikke har en bjelke i øyet ser. Men bjelker i øynene gjør blind og her er det mange blinde mennesker.

  At Trump vinner har ingenting å si.

  1
  3
  • Jeg ser at Betraktende betrakter er veldig opptatt av moralen til Trump, ja og enig i det at den kan være noet frynsete.

   Men det er ikke det som er saken.

   Saken er den at Gud bruker hvem Han vil, uavhengig av deres moral.

   Se nå litt på dette verset, tror du med deg selv at han der Gog fyren har en god moral?

   Esek 38:3-4
   Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer imot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal. 4 Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine.

   Hvem denne Gog er vet jeg ikke, men Gud bruker ham, og tvinger han til å gjøre det Han har planlagt fra evighet av.

   Menneskers moral kan ikke stå i veien for hvem Gud kan bruke, for da kan han ikke bruke noe menneske.

   Nå har jeg i tiden etter Jul gransket min egen moral, og kastet ut ting som ikke skal være der.

   Det kan være en god ide at du ser litt på din egen moral, og ikke være så opptatt av Trump sin.

   Mvh RJ

  • Det Gud har brukt «redskapet» Trump til er så mye, mye større enn den umoralen du Betraktende kritiserer Trump for. Umoral skal vi ikke belønne, men hvem er du til å kaste stein i dette tilfellet? Hvor godt kjenner du Trump? Hva vet du om han har gått gjennom endringer i livet sitt etter at han ble president? Det han gjennomfører som president vitner om en mann som har gått gjennom disse endringene. Kanskje ikke en gjenfødt kristen, ikke vet jeg, men Trump har mange kristne rådgivere som forteller ham om endetiden, Israel og de løftene som gjelder dette landet. Trump kjenner idag til hva som vil skje, Gog-krig m.m Han tar et stort oppgjør med korrupsjon, sosialisme, globalisme, klimahysteriet, evolusjonsteori, abort, likekjønnede ekteskap, Israel. Han gjør USA uavhengig av andre, gjør noe med handelsunderskudd og er en stor trussel til skyggeregjeringene. Han er en stor trussel for globalistene som er styrt av den sataniske tanken om One World Order!!

   Uavhengig av om hans moral har vært dårlig og muligens fortsatt er dårlig så vitner hans handlinger og lydighet mot Guds vilje i viktige saker at han er en Guds mann i kraft av sine handlinger overfor det amerikanske folket, Israel, ja for hele verden.

   Vi kristne bør be for ham, og ikke minst takke for at han lar seg bruke av Gud! Skulle tro han hadde latt seg inspirere av Børudgjengens «Tøff nok». For er det noe Trump er så er det nettopp det, tøff nok til å stå opp mot verden og dens forførte innbyggere! Gjennom sine politiske handlinger fremstår han som et forbilde og inspirasjon for oss Kristne!

   Tusen takk Trump!! Stå på og lytt til dine kloke kristne rådgivere!!!

   Har kun en bekymring. Hva innebærer «The deal of the century»? Er det avtalen som Antikrist skal iverksette??? Hvorfor drøyer det med en ny regjering i Israel?? Er det Gud som er årsaken?? Trump vil/kan ikke åpenbare denne fredsplanen før Israel har fått en ny regjering. Her observerer jeg og prøver å forstå.

   Noen her som vil dele noen tanker rundt dette? Jeg er veldig usikker om dette…

   6
   2
  • Jeg har også stadig dette i tankene.
   Eller vil Trump åpenbare planen rett FØR valget?
   Og hvorfor det drøyer Israel med ny regjering -tror absolutt Gud har kontroll. Det er spennende tider. Ja, Børudsangen “Jesus spør om du er tøff nok” har passet på Trump. Kristne i landet vårt bør lytte til den nå.

 4. Rj, nei Trump er hverken innsatt eller brukt av Gud. Like lite som Hitler, Stalin og Pol Pot var det. Forøvrig er innlegget ditt preget av halvsannheter, unøyaktigheter og synsing.
  Å være mot abort, pro Israel var prisen han måtte betale for å få med Pence og de kristne velgerne, som han var helt avhengig av for å bli valgt.
  Hyklerisk av søkelys å ikke ta et brutalt oppgjør med den komiske religiøse forsamlingen i Florida som ba for Trump for 2 uker siden, med Maldonado og Whyte i spissen. Dette er figurer som søkelys har kraftig kritisert før.
  Forøvrig virker det som om du mangler kunnskap, der du kritiserer globalismen, der du sitter i din t-skjorte fra Dressmann/Bangladesh, din kaffe fra Columbia og din telefon fra Kina osv?

  2
  4
  • Har du lest Bibelen? Innsatte ikke Gud også ugudelige ledere til å utføre sin plan?

  • Hm, nå har jeg ikke skrytt av å ha så mye kunnskap at det gjør noe.

   Halvsannheter, unøyaktigheter og synsing?

   Det synes tydelig at du mener at du er representant for de motsatte. Slik at du besitter hele sannheten, og er nøyaktig til punkt og prikke, og forvalter sannheten.

   Jeg ser det at du var tilstede da Gud i sitt høye råd da han innsatte de nevnte herrer, slik at du kunne granske Hans motiver, og komme med råd til den høyeste Gud.

   Hva slags pris Trump har betalt for å bli valgt, vet jeg ikke. Men jeg ser at du vet det som var med, og skuet ned fra tronen sammen med Gud, slik at du kunne bevitne det.

   Jeg vet ikke om hvem som er mest hyklersk av deg i din overopphøydhet og Søkelys, men slik jeg ser det i min synsing, så vil jeg holde en knapp på Søkelys.

   Nå er det slik med meg at jeg drikker ikke kaffe, mobilen min fikk jeg av arbeidsgiver og hvor min kone kjøper mine t-skjorter vet jeg ikke. Men det skal du ha, jeg er sterkt i mot globalismen, og det er ikke en halvsannhet en gang.

   Mvh RJ

   4
   2
  • “Nå er det slik med meg at jeg drikker ikke kaffe, mobilen min fikk jeg av arbeidsgiver og hvor min kone kjøper mine t-skjorter vet jeg ikke. Men det skal du ha, jeg er sterkt i mot globalismen, og det er ikke en halvsannhet en gang. Mvh RJ”

   Uten denne globalismen som du er sterkt i mot hadde du ikke hatt klær, mobil telefon og adgang til å uttrykke din motstand mot globalismen i dette forumet. Søkelyset er et godt eksempel på hvor godt globalismen fungerer. Men det får du ikke med deg……

   Lenge leve den globalistisme tilhenger skaren av anti-globalister. Dere lyser opp vår hverdag og gir oss mange smil og latterkuler. Men heldigvis forstår ikke dere dette selv.

   1
   4
  • Vi som er her på Søkelys må jo prise oss lykkelig over at vi har deg, som kan opplyse oss og meg om ting vi/jeg ikke får med oss eller forstår.

   Det står jo skrevet: Salige er de som er fattige i seg selv, for himmelriket er deres. Hvis ikke det er nok, så har vi jo den himmelske bloggen vi kan støtte oss til, hvis det sorter på våre mentale og konnektive evner.

   Mvh RJ

   2
   1
  • “Vi som er her på Søkelys må jo prise oss lykkelig over at vi har deg, som kan opplyse oss og meg om ting vi/jeg ikke får med oss eller forstår.”

   Enkelte kristne av det mest sære sorten som drikker kaffe med sugerør og dypper kringler i vaniljesaus må være veldig glad for at du og Søkelys opplyser dem om hvem som gjør hva i endetiden.
   For Jesus selv sa at det kun var hans far som kjente dag og time.

   Men for deg er Jesus knapt nok en perifer skikkelse i Bibelen slik han er en perifer skikkelse i Koranen. Så lenge man kan fremsi sin egne dommer over andre som gudstro, gjør det ingenting.

   Så får vi som tror at Jesus ikke er en perifer del av Bibelen holde oss til vår tro.

   2
   2
  • Synes så tydelig at lukten av noe surt sprer seg her.

   Jeg kan trøste deg med at Jesus var iherdig en gang i mitt liv, men jeg ville holde Ham på avstand, som den perifere figuren Han var på den tiden. Men Han der gav seg ikke, og konfronterte mitt forsvar, hele tre ganger. Men han ble for sterk og jeg måtte gi Ham rett. Så nå har Jeg og Jesus samme adresse.

   Er det ikke rart, det der med sure ting. Ting blir surt av en av to årsaker, enten at det for gammelt, eller så er det for at man blir avslørt. Kameraten til sure ting er sinte ting, den følger gjerne hakk i hel.

   Men ta det ikke så tungt, for det er usedvanlig lett å lese deg.
   Mvh RJ

  • Trump er satt i sin stilling av Gud. Ikke fordi Trump nødvendigvis er from og hellig, men fordi han som andre opp gjennom historien er satt i en posisjon til å utføre Guds suverne vilje.
   Bibelen sier at Guds vilje er at alle skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.
   Det samme ønske har Gud for Donald Trump.
   Det er mange kristne som ber for den amerikanske presidenten. Ikke bare velstands-forkynnere, men helt vanlige kristne som tror at Gud har en plan med hva Han i sin egen suverenitet har besluttet.
   Vi snakker her om en president som står nærmere kristne verdier enn det eksempelvis Obama og Bill Clinton stod for. Trump er en president som faktisk tar stilling i spørsmål som er viktige for kristne, to eksempler er Israel og fosterdrap. Her viser presidenten hvem han identifiserer seg med i åndskampen.
   Jeg anser Donald Trumps kamp mot systemet og demokratene som Jehus kamp mot Jesabel og Akab.
   2 Kong 9,1-3 Profeten Elisa kalte på en av profetenes disipler og sa til ham: Omgjord dine lender og ta denne oljekrukke i din hånd og gå til Ramot i Gilead! 2 Når du kommer dit, skal du opsøke Jehu, sønn av Nimsis sønn Josafat, og gå så inn og be ham stå op der han sitter blandt sine brødre, og før ham inn i det innerste kammer. 3 Ta så oljekrukken og hell den ut over hans hode og si: Så sier Herren: Jeg har salvet dig til konge over Israel! Så skal du åpne døren og flykte og ikke dryge.
   Jehu var ingen “kristen” eller hadde de kvaliteter som religiøse forventer av en mann som er utvalgt av Gud.
   Men på tross av sine manglende åndelige kvaliteter ble han innsatt som konge av Israel fordi Gud ville det og hadde en plan med det. På samme måte er det med Trump. Han er satt der av Gud med en spesiell hensikt.
   Dersom du betviler dette, betviler du Guds suverenitet.
   Gud spør ikke deg om hva eller hvem Han i sin suverenitet bestemmer seg for å bruke.

   4
   1
  • Takk Kjell for den leksa. Her har Herr Nilsen fått noe å tygge på.
   Nilsen tygg GODT før du eventuelt spytter ut igjen.

 5. Søkelys; mener du i fullt alvor at Gud innsatte Hitler, Stalin, Pol Pot? Dersom du skal beholde et ørlite snev av troverdighet, er svaret et tungende NEI! Dersom svaret er ja, har jeg fått endelig avklart at dette er et satirenettsted.
  Å påstå at Trump er innsatt av Gud, vel sylvi listhaug er jo også “kristen” når det er formålstjenlig?

  • Det skjer intet i denne verden som ikke er underlagt Guds suverne makt og vilje. Disse som utfører ondskap i sin herskerposisjon vil bli stilt til ansvar for det Birgir Nilsen. Disse tre navn du nevner vil alle bli stilt til ansvar for sine gjeringer på dommens dag, akkurat som Kain ble stilt til ansvar for sitt mord på Abel. Alt som skjer er innenfor Guds suverene vilje og selv og vi må aldri glemme at Gud selv utslettet millioner av menn, kvinner og barn da han sendte vannflommen over jorden. Når Gud utslettet Sodoma med ild og svovel slik vi leser om i 1. Mosebok ble titusener på titusener av kvinner, menn og barn brent til døde fordi Gud bestemte det. Mange mennesker, selv nominelle kristne hater egentlig Gud fordi de ikke klarer å ta inn over seg at Gud har en annen forståelse av rettferdighet enn det mennesker har. Derfor freser de mot Gud og Bibelens beskrivelse av hvordan Gud er -og mange har skapt seg en sukkersøt divinitet i sitt eget bilde.
   Jeg forholder meg utelukkende til hva Skriften sier
   Rom 13,1
   Hvert menneske skal underordne seg de styrende myndigheter. For det er ingen øvrighet uten at den er fra Gud, og de myndighetene som finnes, er innsatt av Gud.” Punktum..
   Sylvi Listhaugs relasjon til Kristus kjenner jeg ikke, men ho ligger nok betydelig nærmere kristen tro enn det du gjør Nilsen

Det er stengt for kommentarer.