Rick Joyner med skarp advarsel til Amerika og verden etter tirsdagens terror i Brussel

Den kontroversielle Rick Joyner som mange mener er en forkynner av det tvilsomme rick-joyner-2“Word Of Faith” budskapet kom tirsdag med en skarp advarsel til både til verden og USA spesifikt: “Vi kan forvente at slike angrep vil øke i intensitet og vil kunne ramme flere byer samtidig for å få maksimal effekt. USA er det høyest verdsatte målet for islamske terrorister, og vi er blitt mer sårbare ved at vår regjering har mislykkes i å beskytte våre grenser. Vi vil snart måtte stoppe opp, se oss bakover, og vi vil da se tilbake på hvor naive vi har vært som har tillatt dette å skje, men inntil det kommer en forandring, må vi lære å være årvåkne, være vektere for våre byer og våre lokale samfunn,” skrev den kontroversielle profetiske røsten på sin Facebook side. Selv om Rick Joyner blir regnet som en del av den tvilsomme trosbevegelsen, taler han ofte budskap som står i skarp kontrast til  velstands evangeliets fred, lykke og ingen fare budskap.

Brussel er rystet av bomber på flyplassen og i undergrunnsbanen. London stålsetter seg for flere angrep og landene i EU er høyeste alarmberedskap mens Amerika sover. rick-joyner-facebookBrussel som er EUs hovedstad, hovedkvarter for NATO er i realiteten nede. Europa er vidt åpen for slike angrep på grunn av deres åpenhetspolitikk som virker umåtelig naiv for tider som disse. 1. De har en åpne grenser politikk, 2, det multikulturelle forsøket som tillot at islamister i realiteten kunne lage en islamistisk enklave, ser mer og mer ut som en enorm Trojansk hest av terrorceller,” skrev den kontroversielle men svært tydelige røsten på Facebook og fortsatte: “Vi må motstå frykten og ikke la frykten styre oss. Vi må gå i den visshet at det ikke finnes noen tryggere plass vi vi kan være, enn i Guds vilje.” skrev Joyner videre. Å lære seg å gjenkjenne truslene er viktig, men ennå mer viktig er det å holde våre øyne rettet mot Herren og være i Ham, -og ikke la noe som helst stjele fra oss den freden vi har i Ham som fredsfyrsten. Det er nå vi blir i Hans fred at vi kan bli lettere ledet av Ham, og mer effektivt be for våre samfunn, våre byer, våre myndigheter å ledere,” skrev Joyner. Rick Joyner som av mange blir ansett for å være en ledende profetisk røst som ikke akkurat spår fred, velstand og gode dager, er ikke den eneste kristne lederen som bruker sosiale medier til å lede mennesker til Herren i kaotiske tider.

Franklin Graham: Lukk grensene midlertidig å be for ofrene

Evangelist Franklin Graham som skal besøke Norge i pinsen i 2017 oppfordret sine følgere på Facebook til å be over angrepene. “Stå sammen med meg i bønn for ofrene belgia-terror-franklin-grahamog deres familier etter det muslimske terroristangrepet i Belgia. Islamistene har sagt at vi vil komme til å se flere slike angrep og vi må ta deres trusler på alvor, ” skrev Granham på Facebook. “Jeg har lenge støttet en midlertidig stans i immigrasjonen, spesielt for de som kommer fra muslimske land. Og det inntil vi har et fornuftig program som fungerer og vi kan vite hvem folkene som kommer egentlig er. Dersom vi ikke kan få en nøyaktig bakgrunnsjekk,må de ikke slippes inn. Så enkelt er det. Det som skjedde i Belgia, Paris og i New York den 11 september 2001 vil skje igjen innenfor våre grenser dersom ikke noe endres fordi vår nåværende administrasjon har senket standarden og vår president har endog nektet å ta inn over seg at dette islamsk terrorisme. Vår nasjon er i vansker, og vi har et vakuum av lederskap. Be at Gud vil gi oss sterke ledere i denne nasjonen,” skrev Graham -som er kjent for å si i mot den amerikanske presidenten.

Lover flere og mer blodige terrorangrep

Mens verken statsminister Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre på norske nyhetssendinger forsikret oss om at vi ikke er i krig, er virkeligheten slik at IS er i krig med oss. Skal vi tro løftene fra den brutale islamistiske terrorgruppen har vi mange og mer siv_ernablodige angrep i vente, og det er ikke utenkelig at også norske storbyer kan bli rammet av blodig terror og brå død. Flere kristne profetiske røster i Norge har tidligere i eposter til Søkelys hintet at Gud har åpenbart for dem at Norge ikke ham immunitet, og som et land som har forlatt Gud og Hans ord kan vi ikke pårope oss Hans velsignelse og beskyttelse. Norge har gjentatte ganger deltatt i krigshandlinger mot forskjellige terrorister og islamister både i Afghanistan og Libya, og ingen må tro at ikke også Norge høster hva vi har sådd. Selv om Erna og Jonas ikke er i stand til å kunne fortelle nordmenn at vi er i krig, så står vi likevel overfor det faktum at en nordmann er blitt henrettet av islamsk stat, -og på Filippinene sitter norske gisler i islamsk fangenskap. IS er i krig med oss, og også her i Norge må vi be om at Gud må oppreise ledere som våger å kalle en spade en spade. Samtidig må vi ta rådene fra Herrens ord alvorlig, å vite at bare hos Jesus og i hans vilje er vi trygge, -selv om bombene smeller, fordi vi i liv og død tilhører ham!

Én tanke om “Rick Joyner med skarp advarsel til Amerika og verden etter tirsdagens terror i Brussel

  1. Rick Joyner er en Jesuit, Knight Of Malta og kanskje han sitter med inside informasjon om planer fremover.

    “The Jesuit Knights of Malta is an Ecumenical Order uniting all FAKE Christians as one spiritual force under Lucifer (the Jesuit god).”

    Bilde:https://sites.google.com/site/jesuitsthereptiles/_/rsrc/1433384762926/home/jesuit-infiltration/jesuit.png

    “Jesuit Knights of Malta – infiltration of the Church, governments, and world banking system ”

    https://sites.google.com/site/jesuitsthereptiles/home/jesuit-infiltration

Det er stengt for kommentarer.