Ragnar Larsen Rett på Sak: Det multikulturelle samfunn er konkurs

“Det var ikke bare et 130-tall mennesker som ble myrdet i Paris natt til lørdag. Den falske
krig-i-parisforestillingen om at muslimske minoriteter kan leve fredelig sammen med folkeflertallet i stater som bygger på kristendom og vestlig kultur, avgikk også ved døden. Det multikulturelle samfunn ble brakt til den politiske skifteretten som konkursbo. Det er muslimene som er problemet. I den vestlige verden lever en rekke etniske minoriteter i fred med flertallet. Jøder har bodd i Vest-Europa i hundrevis av år uten å være noe problem for andre enn muslimer og nazister. Norge har tatt imot flyktninger fra Ungarn og Vietnam. De ble et verdifullt tilskudd til det norske samfunn fordi de tok skikken dit de kom. De siste par tiår har et betydelig antall polakker og folk fra Baltikum etablert seg i Norge. Det er ikke noe trøbbel med dem heller, velkommen skal de være,” skriver Ragnar Larsen, tidligere redaktør for Haugesunds avisI USA er mange titall millioner latinamerikanere blitt yankees. De driver ikke med terror. De 800 000 nordmennene som i løpet av 100 år emigrerte til USA, organiserte seg heller ikke islam-krig-kristnei terrorgrupper, men skled naturlig inn i det amerikanske samfunn. Slik var det også med de andre som fra alle verdenshjørner strømmet over havene for fra øst og vest for å bidra til et nytt samfunn i Nord-Amerika med frihet og trygge livsvilkår. Når muslimer derimot over alt omgir seg med uro, utrygghet og fandenskap, er det en direkte følge av deres religion. Profeten Muhammed gir gjennom Koranen ordre til alle troende muslimer om å drepe «de vantro». Og troende muslimer gjør akkurat det – i Syria og Irak, Yemen og Somalia, Frankrike og Storbritannia. Der Jesus ba folk om å vende det annet kinn til, har Muhammed gitt ordre om å drepe. Og de troende muslimer nøyer seg ikke bare med å kverke kristne, de myrder hverandre innbyrdes også.
-Det finnes ikke én eneste vellykket muslimsk stat som gir folk frihet og velstand. De leserne som vet om noen, bes rekke en hånd i været – de har gjort en stor oppdagelse.
Norge klarte seg utmerket godt uten muslimer helt til bortimot 1980. Da ble Stortingets vedtak om fjerninnvandringsstopp opphevet. Følgen ble en masseinvasjon av muslimer. De bor hovedsakelig i Oslo fordi livsvilkårene der ligner mest i Norge på de miljøer de forlot. Groruddalen er ved å islamiseres. Etniske nordmenn flykter fra bydeler som på 1960-tallet var utstillingsvindu for en vellykket, sosialdemokratisk boligpolitikk. Norske bomiljøer blir islamske gettoer. Slik får Norge internt fordrevne nordmenn, som blir flyktninger i sitt eget land. Islamister flest lar seg ikke intergrere, men mange av dem har
infiltrert medier, storting og styringsverk. Dette er i ferd med å få merkbare følger.


I Brussel er en bydel for 90 prosents vedkommende befolket av nordafrikanere. Arbeidsløsheten er 80 prosent. Det er belgiske skattebetalere som før dem. Mottakerne svarer med å rigge til terror av den typen som kom til uttrykk i Paris natt til lørdag. Slik er det også i gettoene som muhammedanerne har skapt i en rekke storbyer i Frankrike.
Fredag 13. november ble for Frankrike hva 11. september ble for USA – en øyeåpner for virkeligheten. Sløret er trukket vekk også fra europeernes øyne, som nå tvinges til å ta virkeligheten inn over seg: Islam og kristen kultur er som ild og vann. Tidligere forbundskansler Helmut Schmidt, som døde for en uke siden, advarte til det siste i skrift og tale mot nasjonsødeleggende følger av Angela Merkels naive snillisme.
Det kom over 2 500 muslimer til Norge i uken som gikk. Det betyr 130 00 på årsbasis. Politikere som skvulper over av politisk korrekthet later ikke til å være uroet.
Tidligere ble forstandige mennesker sendt til Stortinget. Hvorfor sluttet vi med det?

Skrevet av Ragnar Larsen

Facebook Comments

3 tanker om “Ragnar Larsen Rett på Sak: Det multikulturelle samfunn er konkurs

 1. Ragnar Larsen har så rett. Islam er problemet, noe vi dessverre kommer til å føle i Norge i tiden fremover.

 2. Krigen mellom Vesten og muslimane må nødvendigvis koma.
  Bibelen lokaliserar plassen i endetida. ELAM , Ulai-elva, SUSA.

  “I dette synet såg eg at eg var i Susa-borga i provinsen ELAM, og eg såg at det var attmed ULAI- ELVA.

  http://www.scienceofcorrespondences.com/assets/images/Para40_400_242.jpg

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Elam_localisation.png/800px-Elam_localisation.png

  3 Eg lyfte auga. Eg såg, og sjå! – ein vêr stod attmed elva. Han hadde to horn. Begge horna var lange, men det eine var lengre enn det andre, og det lengste voks fram sist. 4 Eg såg vêren stanga mot vest, mot nord og mot sør. Det fanst ikkje dyr som kunne stå seg mot han, og ingen kunne berga nokon frå han. Vêren gjorde som han ville, og fekk stor makt.
  5 Medan eg tenkte på dette, kom det ein bukk frå vest. Han fór fram over heile jorda utan å koma nær marka. Bukken hadde eit veldig horn i skallen. 6 Han kom bort til vêren med dei to horna, den eg såg attmed elva, og fór imot han med styrlaus kraft. 7 Eg såg korleis han kom heilt bort til vêren og stanga til han i sinne og braut begge horna hans. Vêren hadde ikkje kraft til å stå seg imot han. Bukken kasta han til jorda og trakka han ned. Ingen kunne berga vêren frå bukken.
  ————————–
  Javan betyr “folkeslaga”, men har ofte vore oversett som Grekenland og profetien har vore knytta til Aleksander den store som knuste Medio Persia omlag 331 f kr.

  https://snl.no/Aleksander_den_store

  Av teksten i Daniel 8 ser me at dette synet er knytta til endetida.

  Og eg høyrde ei menneskerøyst som ropa over Ulai: «Gabriel, forklar synet for denne mannen!….Vit, menneske, at synet gjeld endetida.»

  “Når riket deira går mot slutten og syndemålet er fylt, skal det stå fram ein konge med hardt andlet og forstand på å føra folk bak lyset 24 Han skal få stor makt, men ikkje så stor som den første. Han skal gjera uhyggjeleg skade og lukkast i alt han gjer. Han skal utsletta dei mektige og folket av dei heilage. 25 Fordi han er kløktig, skal han lukkast med sitt svik. Han skal vera stor i eigne tankar, og med lett hjarte skal han utsletta mange. Han skal reisa seg mot fyrsten over fyrstane og bli knust, men ikkje ved menneskehand. ”

  Som teksten fortel kjem endetidas Antikrist når Vesten og Iran(Persia) kjem i krig.
  Vesten vil knusa Iran.

  Mange forstår ikkje at Israel vil gjenoppbyggja templet og teksten fortel kva Antikrist vil gjera.

  “Ja, det voks heilt opp til fyrsten for hæren. Det tok frå han det daglege offeret, og STADEN DER HEILAGEDOMEN HAN STÅR (TEMPELHØGDA), vart vanæra. Hornet fekk makt til å gjera opprør mot det daglege offeret. ” Dan 8.

  Me er kome til endetida og alvorlege krigar ligg like framfor oss.

  Iran støttar opp under desse djevelske tankane til IS.
  Koranen fortel at dei vantru skal drepast.

 3. Larsen skrev: “Tidligere ble forstandige mennesker sendt til Stortinget. Hvorfor sluttet vi med det?”

  Politikerne mente nok at et slikt opplegg la for mange begrensninger paa deres frie maktutfoldelse. Spesielt i saker som globalisering, tankekontroll og opplosningen av fedrelandet som en nasjonal institusjon. Det Norske demokratiet er idag et skuespill redigert av et “globalt politisk nettverk” og isenesatt av de venstreradikale journalistene som stort sett styrer alle norske medier. Det var nok fra dette nettverket norske politikere ble tipset om at de maatte fjerne den paragrafen i grunnloven som forbod dem aa lyve.

  Det finnes nok eksempler paa at folk stemmer frem representanter med vanlige folkelige meninger, men de blir bare ignorert paa stortinget og fortiet eller nedlatende omtalt i mediene. Eller trakasert slik enkelte i frp har opplevd.

  I Sovjett ble kristendommen betraktet som en trussel mot kommuniststaten. Bibelen ble annsett som direkte farlig. Grunnen kan vi se i Norge i dag. Folk som ikke har noen tro eller verdirefferanser kan ledes til hva som helst. Forskjellen mellom sant og usant, rett og galt, godt og ond viskes bort, og politikeren kan gjore akkurat som de vill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *