Putin trekker tilbake 10 000 soldater etter øvelse nær grensen mot Ukraina

Russland har nå begynt tilbaketrekkingen av 10 000 soldater som har gjennomført øvelser nær grensen mot Ukraina, melder Reuters. De ti tusen soldatene returner til sine baser etter å ha deltatt i en månedlang øvelse. Dette kan være det første tegn på at Putin ønsker å eskalere ned spenningen mellom Russland og NATO. Selv om Putin nå trekker tilbake 10 000 soldater, vil det fremdeles være rundt 110 000 russiske soldater nær grensen mot Ukraina.

5 tanker om “Putin trekker tilbake 10 000 soldater etter øvelse nær grensen mot Ukraina

 1. Nok en gang ble det ikke dommedag og 3. verdenskrig i julen 2021!
  Profetien slo feil i år også.
  GOD JUL!

  4
  2
 2. Er bibelvers med lovnader bare fine, men tomme ord?
  Som jeg har sagt tidligere; Ukraina har tatt det skrittet å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Det er virkelig å velsigne Israel.
  Den som velsigner Israel skal bli velsignet, står det skrevet.
  Dette kan ha gjort at krigstrusselen har roet seg. Tror jeg.

  4
  1
 3. Oyis
  Guds ord er virkelig og kraftfullt – jeg har samme syn som deg ! Jeg tenker på at de fleste bisper i Dnk er jødehatere : Da er det ikke rart at det går dårlig med den tidligere statskirken.

  4
  1
  • En av de største jødehaterne var Martin Luther.

   Hvis den allmektige guddommen belønner de rettferdige, rettroende og mest moralske, tyder alt på at det moderne Norge og den norske ateistiske veldferdsstaten er Guds favoritt.

   1
   1
 4. President Putin minner meg nå om en mann som var rasende på naboen. Ja , han var så sint at han stakk knyttnevene sine i bukselommen.

Det er stengt for kommentarer.