President Trump vil oppheve Obama direktiv som lot transseksuelle fritt kunne velge toalett etter egne lyster

President Donald Trump vil i følge nyhetsbyrået Reuter komme med et direktiv som setter tidligere president Barack Obama’s direktiv om at såkalt transseksuelle fritt skulle kunne velge hvilket toalett de selv ønsker å bruke. Barack Obama innførte ordningen gjennom et president-direktiv fra mai i fjor. Offentlige skoler ble gjennom Barack Obamas direktiv presset til å la  transpersoner bruke toaletter som stemmer med deres innbilte kjønnsidentitet, og ikke etter det kjønn de ble født som. Skoler som nektet risikerte å miste offentlige midler. Dermed var det fritt frem både for kikkere og andre seksuelle rovdyr. Gutter kunne blant annet bare hevde at de var transpersoner for så å kunne jakte på ofre på jentetoalett eller i garderoben på skoler.
Nå vil altså president Donald Trump i følge nyhetsbyrået Reuters reversere det hele og mange kristne foreldre vil se på en eventuell reversering som en serier for sunn fornuft og svar på bønn. Over hele USA har kristne foreldre reagert sterkt på at Obama brukte sin presidentmakt til å presse gjennom et direktiv som medførte at barna risikerte å bli utsatt for seksuell sjikane eller seksuelt motivert kikking. Barack Obama som brukte sin presidentmakt til å presse gjennom ordningen, ble kritisert sterkt av konservative lovgivere for å presset gjennom direktivet på diktatorisk vis, da direktivet aldri ble tatt opp i kongressen. I etterkant av Barack Obama’s direktiv har det blitt rapportert om flere forsøk på voldtekt og blotting utført av gutter som hevdet at de var transpersoner bare for å få tilgang til jentetoalettet. Nå ser det ut som om fornuften seirer og tingene vende tilbake til det normale, nemlig at folk må bruke toalett som samsvarer med deres naturlige og juridiske kjønn, -og dette kan ikke tolket som noe annet enn en seier for tradisjonelle verdier og et tilbakeslag for Barack Obama’s liberale verdisyn. Vi kan derfor si takk Gud for at Donald Trump vant valget.

En av dem som har kommentert det siste utspillet fra president Trump er You Tube profilen Mark Dice som her går i rette med CNNs Chris Cuomo som mener at det er okey at jenter på 12 år gjennom Obamas dekret kan risikere å dele garderobe og fellesdusj med “en kvinne med penis”. I tillegg er det lett for seksuelle rovdyr å hevde at de er transpersoner, nettopp for å få tilgang til garderobe og baderom med jenter.

 

16 tanker om “President Trump vil oppheve Obama direktiv som lot transseksuelle fritt kunne velge toalett etter egne lyster

  • Mannen som ville ta kvinner på underlivet er nok et god kristent forbilde for evangeliekirken i Arendal.

  • Eller var hovedpoenget hans, at som superkjendis kan du utrolig nok nesten få hvilken dame du vil?
   Men det er kanskje ikke så viktig hva han faktisk sa og mente, og at det er helt sant, det er viktigere å vri litt på det slik at vi kan stemple en person vi ikke liker.
   Verden vil bedras… :))

   Veldig bra at Trump tar oppgjør m en totalt meningsløs lov.

  • Så fordi han nevner Gud et par ganger og later til å være kristen, så er han en bra mann? Det kan hvem som helst gjøre. Han knebler alle som er uenig med han. Han tåler ikke kritikk i det hele tatt, og nå har han stengt ute et par medier, samtidig som han “elsker ytringsfriheten”. Løgn og bedrag. Er det ikke synd å lyve? Trump er gift for tredje gang. Et strålende kristent eksempel på ekteskapet, eller hva? Han er selv gift med sin andre utenlandske kone, samtidig som han ønsker et USA uten spesielt mye innvandring. Dobbeltmoralen lenge leve. Han arbeider nærmest som en diktator, og likevel hyller noen “kristne” han. Trump finnes ikke kristen, og ikke konservativ heller. Til og med undertegnende er mer konservativ enn Trump, og det later til at undertegnende også er mer bibeltro og konservativ enn bloggen Søkelys. En konservativ kristen president i USA hadde vært bra det, men Trump er ikke i den kategorien.

 1. Merkelig overskrift. De kan velge toalett etter eget ønske.

  Vi har da såkalte unisex toaletter her i Norge, og det fungerer da helt fint. Nå vet ikke jeg med dere, men jeg er på toalettet alene. Lukker døren og gjør mitt, til tross for hvilket kjønn som befinner seg på andre siden av døra.

  • Skal 11 år gammelt sexistisk tullprat definere hele mannen? Bill Clintons regelrette voldtekter, og misbruk av makten sin til å tvinge seg til sex var ikke og er fortsatt ikke et tema (det var bare utroskapsanklager som var for åpenbar til å dysse det ned). For Clinton tutet jo med de liberal- globalistiske ulvene. Så da kan/kunne han gjøre som han vil, uten at noen hever et øyebryn. Nei, bruk energien på å ule mot en som har et ønske om å dreie verden bort fra den destruktive undergravende globale liberale verdensorden. Intet middel er uetisk eller et overtramp. Målet helliger middelet som kjent. Selv om målet er råttenskap og destruktivitet. Men heldigvis; vi som leser bibelen ser hva som har skjedd frem til nå, vi ser hva som skje videre, hvordan det ender, og hvor nært det er til Gud setter ned foten ved å sende sin sønn tilbake til denne arme jord hvor Han ble ofret for vår skyld. Maran Ata!

  • Et helt innlegg som ikke er relatert til min kommentar. Gratulerer med den.

 2. Er han en falsk forkynner? Han forkynner i alle fall Guds Ord. I motsetning til flere av de norske som har trukket seg fra kampanjen.

 3. Trump synes å ha Guds favør som leder, uansett hvor mye de selvrettferdige rakker ned på han, og hvor mye det irriterer de. Det er intet nytt under solen…
  Gud velger hvem han vil og når han vil. Kan være vanskelig for oss mennesker (meg selv inkludert) å forstå av og til.
  Søk på YouTube på “Kim clement trump 2007” og “mark taylor Trump 2011”, “sadhu september Trump” og på “Trump 70 7 7”
  Jeg tror man skal være ganske trassig for å ikke begynne å lure på om dette er Guds verk…

  • Jeg er enig Kristoffer. Jeg var selv skeptisk til Donald Trump i forkant av valget, og skrev mange ganger at jeg hadde foretrukket en annen kandidat. Samtidig ser jeg at Trump faktisk gjør en del bra saker, så jeg vil ikke være med på vogna av massene som stadig fordømmer ham.

 4. Ha ha ha. Får håpe de konservative konvensjonene om kjønnsdelte toaletter dør ut med de gamle menn som raser her.

  Denne ordningen er en historisk etterlevning fra Victoria-tidas monomane opptatthet av kjønnskiller. Da den urbane byggeskikken i siste halvdel av 1800-tallet ble standardisert og eldre tiders utedoer, fellesanlegg osv ble erstattet av individuelle båser og sanitæranlegg, falt det seg naturlig også å kjønnsinndele dette moderne fenomenet – som det meste andre i samfunnet. Mens herreklubber, jenteklasser og andre pussige ordninger har forsvunnet etter hvert som fornuft og framskritt seiret, sørget byggeforskriftene for at kjønnsdelte toaletter ble beholdt. Fordi den merkelige ordningen møter oss på praktisk talt på alle offentlige toaletter gjennom hele livet, blir den oppfattet som naturlig og ikke kulturelt konstruert 🙂

Det er stengt for kommentarer.