Preben Aavitsland ut mot Svein Magne Pedersen i avisen Dagen: Omtaler Pedersen som “medisinsk vranglærer”

Tidlig på 1980 tallet var FHI overlege Preben Aavitsland med på å stifte det antikristelige skolelaget “Fornuften Seirer” som skulle være en motgift til det kristne skolelaget ved Gimle Katedralskole i Kristiansand. Sammen med kompisen Per Nygård gikk de høyt ut i lokalavisen -men det hele endte med mageplask for de to unge menn. Nå, nærmere 40 år senere lukter Preben Aavitsland som nå er overlege i FHI, på ny kristenmannsblod, -og med avisen Dagen som mikrofonstativ går han ut mot evangelist Svein Magne Pedersen og kaller han “medisinsk vranglærer” i Dagens spalte. Aavitsland som forøvrig er mest kjent for sin “profeti” i fra juni hvor han med brask og bram slo fast “at det var den pandemien”  -og at pandemien var over for Norges del, er sammen med Vebjørn Selbekk og Jan Hanvold blant dem som synger vaksinens pris.

Både Selbekk, Jan Hanvold og Vebjørn Selbekk har det til felles at de går hardt ut mot kristne som ikke vil ta vaksinegiften. Selbekk har kalt det å ta vaksinen “en kristenplikt”, mens Hanvold har lovprist Gud, helsemyndighetene og Pfizer navnet som en slags livredder fra død. Nå følger Preben Aavitsland opp med å kalle vaksinen “et mirakel” i følge avisen Dagens oppslag. Oppslaget er åpenbart nok ei “drittpakke” fra Dagen mot kristne vaksinemotstandere og spesielt mot evangelist Svein Magne Pedersen som lenge har markert seg som en vaksinekritisk røst i kristen sammenheng. “Overlege og professor Preben Aavitsland jobber ved Folkehelseinstituttets ledelse og stab for smittevern, miljø og helse. Han har tidligere uttalt seg i Dagen om Pedersens påstander om at vaksinen er gift og vaksinerte trenger helbredelse. Aavitsland avviser at kroppen får en ødeleggende effekt av koronavaksinasjon. “De hjelper immunforsvaret å bli kjent med en bit av koronaviruset slik at kroppen er klar til å stoppe viruset hvis man blir smittet. Disse vaksinene er jo et mirakel!!” slår Avitsland fast. Den samme professor og overlege som den 6 juni profeterte og slo fast at “det var den pandemien” og at Corona-krisen så og si var over for Norges del. I går fikk vi en påminnelse om hvor troverdig Aavitsland egentlig er.

Aavistland avviser at de som har tatt sprøyten trenger helbredelse

Med tusenvis av dødsfall og titusenvis av vaksineskadde som bakteppe for vaksinene så avviser Preben Aavitsland at de vaksinerte trenger helbredelse. “– Det er de uvaksinerte som får alvorlig koronasykdom som trenger hjelp. Vaksinene er ikke gift, og de har ikke det innholdet Pedersen påstår. Det er leit å se at Pedersen er blitt en så rabiat vaksinemotstander. Jeg håper kristenfolk flest evner å se at han driver medisinsk vranglære,” sier professoren og overlegen til avisen Dagen som lik en prostituert gjerne lar seg bruke av de politisk korrekte som fremmer vaksineagendaen. Vi er nå på dose tre av disse vaksinene som kan gi blodpropp, hjertestans, slag og “uventede og bråe dødsfall” og allerede nå ropes det på flere doser. “Tre doser er ikke nok,” vi må pøse på med doser,” er budskapet som hamres inn i hjernevaskede nordmenn applaudert av redaktører, biskoper, frikirkepastorer og Visjon-Norge grundere som allerede har bøyd kne.

Hetses og kalles gal i Dagens kommentarfelt på Facebook

Svein Magne Pedersen vil klokelig nok ikke uttale seg til Dagen. Og det med god grunn. Dagen er som Dagbladet og andre MSM blekker eksperter på å forvrenge det man sier og evangelist Pedersen utviser åndelig visdom ved å ikke respondere på Dagens henvendelse.