Polsk statsminister ber Europa forberede seg på krig

Polakkene har med valget av Donald Tusk som statsminister fått en liberal globalist som stats og regime-leder. Med valget av Donald Tusk har polakkene slått tilbake de konservative som har holdt igjen for abort og LGBTQ. Etter et midlertidig tilbakeslag under den forrige polske regjeringen, kan de liberale og lovløse igjen gjøre seg klar til å danse i gatene og møte økt toleranse fra den sekulære staten. Den katolske kirkes klamme hånd over samfunnet blir slått tilbake og Donald Tusk som er globalist til fingerspissene har skapt en ny bølge av russofobi i landet. Nå sier den polske statsministeren at han “ikke vil skremme noen, men forbered dere på krig.”

Godt budskap fra den polske statsministeren nå i disse tider. “Jeg ønsker ikke å skremme noen, men krig er ikke lenger bare en konsept fra fortiden, sa han. – Det er ekte, faktisk startet det for mer enn to år siden. Det mest urovekkende for øyeblikket er det faktum at bokstavelig talt ethvert scenario er mulig, uttalte Tusk, og understreket alvoret i situasjonen. Russland har trappet opp luftangrepene mot sin nabo. Nylig brøt russiske missiler kortvarig inn i polsk luftrom under et angrep mot Ukraina. Dette førte til at Warszawa økte beredskapen til sine styrker. Russland har eskalert angrepene de siste dagene, og har sendt ut flere missiler og droner mot hovedstaden Kyiv og truffet energiinfrastrukturen over hele landet. Fredag meldte den italienske nyhetsbyrået AGI at italienske jagerfly på en polsk militærbase i Malbork avskar to russiske spionfly i Østersjøen. De russiske flyene hadde ikke tillatelse til å være i NATOs luftrom, ifølge rapporten. Flyene hadde ikke «fiendtlige hensikter.» Tusk ba om øyeblikkelig bistand til Ukraina for å forsvare seg selv og oppfordret til mer samarbeid mellom Polen, Tyskland og Frankrike. – Vi lever i det mest kritiske øyeblikket siden andre verdenskrig, sa han videre.

Vest-Europa ønsker en storkrig med Russland

Innlegg skrevet av signaturen US-Adolf

Når Tusk her varsler (og håper på) en kommende storkrig, er er det god grunn til og ta han på alvor. For her snakker vi om én av EU’s sterke menn, og en ekstremt lojal tilhenger av amerikansk/vestlig lyst etter en konfrontasjon med Russland. Her snakker vi om en såpass konfronterende og sterk mann, at han fikk politiske motstandere fengslet, og tok kontroll over polske medier etter han ble gitt politisk makt. Det er på det rene at vestlige politikere ønsker en storkrig mot Russland. Det var jo strengt tatt derfor de la opp til det i Ukraina, med hjelp til våpen, trening og finansiering, kronisk utvidelse av NATO, terrorisering/drap av russiskspråklige i øst-ukraina, samtidig som man oppfordret Ukraina til og gi blaffen i Minsk-avtalen, OG en bannlysning av diplomati og forhandlinger. Heldigvis for den vestlig-globalistiske eliten, er den vestlige befolkningen så sløve, ukritiske, ignorante og indoktrinerte, at de nå er helt med på en suicidal atomkrig mot Russland. “Til helvete med mine barn og etterkommere sin fremtid, bare vi får “tatt” Putin”🤡🤡🤡

Bare befolkningen kunne stoppet den kommende atomkrigen. Men desverre er de så indoktrinert og dumme, at de heller fungerer som en pådriver for den. Befolkningen svikter. Særlig sine egne barn og etterkommere. Så fremtiden er bestemt. Det eneste som er spennende, er om amerikanerne klarer og begrense atomkrigen til kun Europa og Russland slik de fantaserer om, eller om de også blir dratt med inn i soppskyene. Befolkningen er allerede så indoktrinert og sløve, at de ikke ville protestert samme hva NATO måtte finne på av provokasjoner. Befolkningens tankegang nå er omtrent slik; Mer våpen! Mer krig! Atomkrig mot Russland nå! Drit i våre barn og etterkommere sine liv og fremtudd! Det viktigste er og “ta” Putin! Atomkrig og våre barns død er en billig pris og betale for og “ta” Putin!

Da Trump ble president kom barn gråtende på skolen. De var blitt skremt opp av sine egne foreldre, om at nå kom verden til og gå til helvete. Det ville bli atomkrig. Avisforsidene ble trykket i helsvart. Barna var vettskremt av sine egne, dumme, ignorante og hjernedøde foreldre, som hadde sett for mye på globalistisk propaganda fra de regime og systemlojale mediene. 😂🤡 Men, nå som Biden er president,og USA/NATO og EU går all in for konfrontasjon, krig , terror og anti-diplomatiske holdninger mot atommakten Russland, hører vi ingenting fra “vanlige folk” (sløvskaller) om trusselen om atomkrig. Ingen gråtende barn. Ingen svarte avisforsider. Ingen antikrigs-stemmer. Ingen advarsler. Ingen demonstrasjoner. Den vestlig-globalistiske eliten og deres medier har en LETT jobb. For befolkningen er jo totalt ukritiske og hjernedøde!🤡

 

28 tanker om “Polsk statsminister ber Europa forberede seg på krig

 1. Det skjer gradvis.
  Putin må stoppast. Det er ingen veg utanom.
  Då Putin gjekk inn i Ukraina hadde han beroliga statsmennene i Europa om at han ikkje hadde slike planar.
  Han LAUG. Me kan ikkje stola eit ord på det han seier.

  9
  5
  • Stans og tenk! Utviklingen går mot dom over det frafalne vesten. Leflingen med de synder som var utbredt i Sodoma-Gomorra, er for Gud en vederstyggelighet. Utviklingen er forutsagt,
   Romerne 1.20 og ut

    For hans usynlige vesen, både hans evige kraft og hans guddommelighet, er synlig fra verdens skapelse av, idet det kjennes av hans gjerninger, forat de skal være uten undskyldning,

   21 fordi de, enda de kjente Gud, dog ikke æret eller takket ham som Gud, men blev dårlige i sine tanker, og deres uforstandige hjerte blev formørket.

   22 Mens de gjorde sig til av å være vise, blev de dårer,

   23 og byttet den uforgjengelige Guds herlighet bort mot et billede, en avbildning av et forgjengelig menneske og av fugler og av firføtte dyr og av krypdyr.

   24 Derfor overgav også Gud dem i deres hjerters lyster til urenhet, til å vanære sine legemer sig imellem,

   25 de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen.

   26 Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige,

   27 og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst efter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på sig selv det vederlag for sin forvillelse som rett var.

   28 Og likesom de ikke brydde sig om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duer, så de gjorde det usømmelige:

   29 fulle av all urettferdighet, vanart, havesyke, ondskap; fulle av avind, mord, trette, svik, list;

   30 øretutere, baktalere, gudsforhatte, voldsmenn, overmodige, storskrytere, oppfinnsomme til ondt; ulydige mot foreldre,

   31 uforstandige, upålitelige, ukjærlige, ubarmhjertige;

   32 slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det. Mye mer kunne vært nevnt…..En må være blind om en ikke ser tiden vi lever i.

   I Norge danser statsministeren på bordet i fylla og støtter terroristorganisasjonen HAMAS, en organisasjon som har som mål og drepe alle jøder og utslette den jødiske stat.
   Denne profetien treffer godt angående endetiden:
   https://nlgm.no/diverse/valdres-profetien/

   9
   7
  • Putin kan ikkje noko for at han er som han er.

   Fri vilje er ein illusjon. Menneske er ein biologisk maskin. Me kan ikkje endre oss av fri vilje. Men me kan verte endra. Sjølv om kjenslene får oss til å tru noko anna. Slik folk i gamle dagar trudde uvanleg hjerneaktivitet var demonar eller dysleksi var latskap.

   Greit nok.

   Samfunnet vert betre når me nyttar korrekt kunnskap. Me ofrar ikkje lenger til gudane for å skaffa regn, me brenn ikkje hekser etter jordskjelv, me slaktar ikkje dei som handlar annsleis enn oss sjølve. Istaden tek me omsyn til røynda.

   Difor sender me ikkje ein bil utan bremsar ut i trafikken. Og difor må me stoppa Putin.

   7
   5
  • Putin og Russland kan stanses gjennom at Ukraina kapitulerer og søker kompromiss. De må avstå Krim og de områder som ved folkeavstemning gikk for selvstendighet og innlemming i Russland. Folkets demokratiske røst bør være avgjørende.
   På den andre siden er jeg redd løpet snart er kjørt for fredsforhandlinger.
   Putin og Russland har lært av Vesten lyver og ikke har til hensikt å etterleve inngåtte avtaler.
   Flere vestlige land stilte seg som garantister for Minsk avtalene, men har i ettertid sagt at de løy og at Ukraina og Vesten bare gikk med på en avtale for å kjøpe tid til å ruste opp Ukraina til krigen de ønsket.
   Både Russland og vi andre har forstått at vestlige politikere og ledere bare lyver og at vi ikke kan stole på et eneste ord av hva de sier.

   12
   10
  • Kjell beviser bare klarere og klarere, sin “kristendom”: Fortell Kjell SANNHETEN og han sier det er LØGN. Fortell Kjell en LØGN og han tar imot den som SANNHET.

   8
   10
  • Du reagerer Birgir. For min del ønsker jeg fred med Russland og mener at fred er langt bedre enn krig.
   I de østlige områder av det som var Ukraina og nå er Russland, ønsket befolkningen selvstendighet etter kuppet i 2014 og det ble dannet to utbryter-republikker. De samme menneskene stemte for å slutte seg til Russland i 2023 og dette er realiteter man må ta hensyn til. Vi får håpe og be om at Zelensky og hans folk i Kiev tar til fornuft og søker fredsforhandlinger med Russland før ytterligere titusenvis av liv går tapt.
   Denne vestlige proxykrigen bør ta slutt og Norge bør heller presse på for en fredsløsning fremfor å kaste bensin på krigens bål.
   Denne krigsstøtten til Ukraina vil bli en forbannelse for Norge. Vi bør ikke sende ei eneste krone til våpen til den krigen.
   Jeg har ingenting i mot at Norge yter humanitær hjelp til befolkningen i Ukraina, men vi bør ikke støtte regimet med våpen.

   13
   7
  • Som sagt Kjell. Hadde du VIRKELIG vært en kristen, hadde du tatt fullstendig avstand fra det russiske terroriststyret, og de russiske terroristlederne og alt de russiske terroristlederne holder på med i Ukraina. Hadde du VIRKELIG vært en kristen, hadde du fordømt hver eneste VOLDTEKT russerterroristene har utført i Ukraina, hver eneste TORTUR de har utført i Ukraina, hvert eneste MORD de har utført i Ukraina. Men du FORSVARER DET med at det er propaganda, selv om det har blitt DOKUMENTERT.
   Du tar hver eneste LØGN, uten unntak, russerterroristene kommer med om Ukraina, og mot de Ukrainske myndighetene,,m som en SANNHET. Og du kaller deg KRISTEN??? Ikke EN ENESTE GANG har du fordømt russerterriristene for å tvangsflytte UKRAINERE til terroriststaten russland. IKKE EN ENESTE GANG.
   Du tar imot ALLE LØGNENE de serverer. Og du kaller deg KRISTEN???
   Det KAN jeg bare ikke tro på. Det er FULLSTENDIG UMULIG å tro på.
   Har det VIRKELIG ikke gått opp for deg at vi feirer PÅSKE i disse dager? Dagen i dag er Jesu oppstandelsesdag. Dagen Jesus STO OPP fra GRAVEN. Har det ikke gått opp for deg ennå? Og så bruker du faktisk oppstandelsesdagen til å grave DIN EGEN GRAV.
   Vend om før graven din blir lukket igjen.

   7
   11
  • Så du knytter kristendommen opp mot meningen man har om en krig. Du snakker om russerterror, russervoldtekter osv osv.
   Du skjønner ikke at det du formidler er det propagandabildet Ukraina har gitt av Russland.
   På den andre siden av frontlinjen får man høre om hvordan nazibanditter fra Azov i årevis har drevet terror mot de russisk språklige.
   De hører om folkemordet utført av ukrainske soldater fra Azov millitsen. Det er merkelig at ikke du har fått med deg hvordan ukrainerne drev i Donbass i årene 2014 til 2022 da Putin sa nok er nok. Vi går inn
   Hadde du virkelig vært kristen hadde du fordømt hva ukrainerne har drevet på med ved hjelp av NATO. Du hadde refset de for terror mot de russisk-språklige. Du hadde fordømt kuppet i Kiev i 2014. Hvis jeg skulle bruke samme grunnlag som du gjør hadde jeg slått fast at du ikke er en virkelig kristen. Men jeg går ikke inn på det sporet. Jeg tar ikke Ukraina med i mitt kristengrunnlag så derfor følger jeg ikke i ditt spor. Jeg sier ikke at du ikke er virkelig kristen fordi vi er uenige her.
   Når det gjelder påske er ikke disse bevegelige helligdagene etter de katolske tradisjonene spesielt viktige å følge. Tirsdag 23 april er jødisk påske. Og søndag 5 mai er ortodoks påske. For meg er det påske hver dag, fordi jeg daglig kommer i hu Jesu død og oppstandelse.
   Jesu oppstandelsesdag var neppe 31 mars det ene året og en helt annen dato det neste året. Du følger menneskelige tradisjoner Birgir.
   Men jeg fratar deg ikke ditt kristennavn av den grunn.

   9
   1
  • «Salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds barn»…. så kan vi alltid tenke litt på hvordan vi selv ligger an, det skader ikke..

  • Du er et levende eksempel på at propaganda virker. Pride media har hjernevasket deg til å lengte etter den tredje verdenskrig med millioner av døde kvinner og barn i Europa.
   Slik blir det for mennesker som vender Jesus ryggen etter å ha hatt en relasjon med ham. De overgis til sinn som ikke duger.
   De blir ute av stand til å forstå sitt eget beste.

   4
   3
  • Kjell
   Hvorfor i det hele tatt ta deg bryet med å svare netttrollet Birgir?
   Du ser jo hvordan mannen holder på. En håner, en mann som gjør narr av Guds tjenere, en mobber som tror han er kristen.
   En mann som lar seg styre av krigsdemoner som sitter på skulderen hans og roper løgn inn i ørene på ham.
   Nazi-Ukraina var full av slike som egger til krig.
   De har vendt seg bort fra Guds veier og står i pride Gud i mot.
   Du vet like godt at dette er Guds dom over Sodoma og Gomorra.
   Gud bruker Russland og Putin til å utføre sin hellige dom over et frafallent Europa.
   Du bør ignorere alt som kommer ut av Birgirs hjernevaskede og formørkede sinn. Han er bare et kar for dypstatsskjøgen. Han har byttet ut Messias Jesus med kokainklovnen og spytter derfor ut kokainklovnens løgn og propaganda.

   5
   5
  • Sodoma og Gomorra, byene som ble ødelagt av svovel og ild som regnet fra himmelen for nesten 4 000 år siden (sammen med nabobyene Adma og Sebojim) er i skuddet som aldri før. Disse fire byene ble fullstendig ødelagt og ligger i dag øde og tilintetgjort i aske som et profetisk forbilde på den skjebnen alle ugudelige vil få i framtiden (2. Pet. 2:6; Judas 1:7). Sodomas synd var overmot, mangel på omsorg for de fattige og homoseksualitet.

   Ellers nevner ikke de nytestamentlige skribenter som apostlene Paulus og Johannes disse byene (med et unntak). Hvorfor ikke? Fordi det var kommet en ny tid. Apostlene og kristne ellers, skulle ikke være noen gammeltestamentlige domsprofeter, som profeterte domsord mot byer og nasjoner. Vårt fokus skulle være nåden og muligheten for enkeltpersoner fra alle folk og nasjoner til å bli et nytt menneske, en ny skapning i Kristus (2. Kor. 5:17). Domsbudskaper av gammeltestamentlig karakter er ganske enkelt en fremmed tanke i Det nye testamentet (Fra pinsedag i apg.gj. kap.2 og framover da den kristne menighet ble dannet).

   Så til unntaket: Paulus siterer i Rom. 9:29 fra Jesaja 1:9 for å vise at noen israelitter ville bli frelst i motsetning til innbyggerne i Sodoma og Gomorra.

   Dommen vil komme til slutt, men da over hele verden. “Men den dag da Lot gikk ut av Sodoma, lot Gud det regne ild og svovel fra himmelen og ødela dem alle. Slik skal det også være på den dag Menneskesønnen åpenbares”. Luk. 17:29,30.

   3
   1
  • Det med påsken har jeg ikke tenkt på før, som det med bevegelige dager, og at 23 april er jødisk påske. Takk for opplysningen.

   2
   1
  • Ikke engang på selve oppstandelsesdagen, klarte Kjell å komme med SANNHETEN. På selveste oppstandelsesdagen klarte Kjell å spy ut sine evindelige LØGNER. EGENTLIG er det ikke så rart heller. Han har jo overgitt seg til den ondes tjeneste. LØGN og PROPAGANDA har overtatt livet hans. Han fortsetter med de russernaziterroristLØGNENE om Ukraina.
   IGJEN kommer Kjell med rurrseterroristLØGNENE om at Ukraina har drevet med folkemord. Satan må være UENDELIG glad i deg, Kjell, mår han klarer å fylle deg med all den djevelskapen du holder på med. At over 9500 russernaziterrorister ble drept i Donbas mellom 2014 og 2022, har INGENTING med folkemord å gjøre. Det har ikke vært noe folkemord i Donbas siden Stalin sultet ihjel mellon 10 og 15 millioner Ukrainere, høsten 1932 og vinteren 1933.
   Nettopp fordi jeg er kristen, kommer jeg ALDRI til å fordømme Ukraina for å FORSVARE seg mot russernaziterroriststaten. ALDRI. Uansett om det måtte være med hjelp fra Nato eller deler av NATO.
   Nå sier jo russernaziterroristlederne at de skal BESKYTTE de russiskspråklige. Men hva gjør de? Jo de DREPER de russiskspråklige i HOPETALL.(du laster ikke russernaziterroristlederne for det?). Så da er det rart at du skal beskylde UKRAINA for å drive terror mot de russiskspråklige.
   Du fortsetter og fortsetter med beskyldningene om “kuppet” i 2014. Du vet INGENTING om hva som skjedde i 2014. Du vet INGENTING om hva som utløste protestene i 2013.
   Hadde Janukovich mødt opp i Rada den lørdagen og reversert en lov som han ULOVLIG hadde innført, og ikke stukket halen mellom beina og rømt til nazirussland, hadde protestene avtatt ganske fort.
   At den tilsynelatende lovlig valgte Janukovich ble avsatt, var hans egen skyld.
   Husk på, at det var et overveldende flertall for å fjerne Janukovich. Samtlige i hans eget parti stemte for. Kun 6 stemte imot. De stemmene var fra kommunistpartiet.
   Og så skriver du:
   “For meg er det påske hver dag, fordi jeg daglig kommer i hu Jesu død og oppstandelse.”
   Det er ikke hva du KOMMER I HU som er avgjørende. Det som er avgjørende, er hva du gjør MED budskapet. Slik det er NÅ, bruker du Jesu forsoningsverk til å fylle både deg selv og andre med LØGN og PROPAGANDA. HVER DAG. HELE DAGEN.

   2
   3
  • Det er dette jeg vil kalle en form for “meltdown” Birgir.
   Det går ikke an å ha saklig dialog med deg uten at du går i full meltdown-modus. Ukraina kunne ha valgt fredens vei, men fredens vei kjenner de ikke. Romerbrevet 3,17. Det samme syntes å gjelde alle disse som nå hisser til krig mot Russland.
   De har glemt hvordan Ukraina har oppført seg mot de russisk-språklige i Donbass.
   De sluttet aldri å bombardere Donetsk og de russisk-språklige med artilleri og granater. De etterlede aldri Minsk avtalene.
   Vestens lange og klamme hånd var dypt innvolvert i kuppet og alle disse “fargerevolusjonene” CIA og M16 stod bak brakte ikke annet enn død og pine for befolkningen. Jeg ser Guds hånd virke gjennom Putin til tukt for stolthet og frafall vi ser i Europa.
   Den politiske ledelse i Ukraina er i forherdelse, de ser ikke at de står i pride til ulykke for seg selv og ikke minst den ukrainske befolkningen. Når seg jeg at Ukraina snart vil ha mistet en halv million soldater i denne krigen. Hvor mange flere er de villig til å ofre?
   De bør søke forhandlinger og kompromiss så fort de kan. Å ofre hundretusener av mennesker for noen få landområder er det mest meningsløse jeg kan tenke meg. Det er dårskap og pride som driver dem. De bør si nok er nok. Fordrive nazi-azov fra landet og inngå fred med sine brødre i Russland.

   4
   3
  • Betina:
   Påskens datoer slik vi kjenner dem stammer fra okkult numerologi.
   (Det er et paradoks at brorparten av kristne tror at Jesu død skjer på varierende datoer hvert år.
   Jesu død og fødsel stemmer ikke på noen områder med det vi har som datoer i kalenderen.)
   Påsken (easter-ishtar) regnes etter første søndag i etter første fullmåne etter vårjevndøgn. Ingenting av dette er bibelsk på noen måte. Vårjevndøgn er av hedensk opphav på lik linje med alle andre feiringer i løpet av året.
   Som nevnt tidliger i ett av innleggene her så er bibelens påske slik jødene feirer den.

   4
   2
  • Takker for tilleggs info.
   Jeg er glad for at vi kan “feire” påske hver dag. Hver eneste dag er jeg takknemlig for at Jesus gikk den tunge veien til Golgata og ble hengt på et kors og led, døde og stod opp igjen fra grava. Alt for våre synders skyld.
   Det er jo også dette vi minnes i nattverden og som troende kan vi være utrolig glade for hva Jesus har gjort. Det kan vi være hver eneste dag hele året.

   4
   2
  • Aravna, det at sånn som påsken fremstilles på ulike datoer, er bare noe jeg aldri har tenkt over før Kjell skrev det han skrev. Det var opplysende info for min del, også det du skriver. Nå skal det innrømmes at jeg ikke er mer troende i påsken enn ellers, det har jeg heller aldri vært. Synes det var en interresant vinkling på påsken og bevegelige dager. Så takk så mye for en annen måte å se det på, ikke selve påsken og det Jesus gjorde for verden.

   2
   2
  • Jeg har sett og SER at du kan REPLIKKENE. Men REPLIKKER forteller INGENTING. Det er GJERNINGEN som forteller. Den gjerningen DU utfører, er IKKE Kristi gjerning.
   Dine GJERNINGER er som jeg har skrevet tidliger av det ONDE. Dine gjerninger er BEVISST LØGN OG PROPAGANDA.

  • Birgir. Jeg skjønner at du er uenig med meg om Ukraina konflikten. Jeg tolker det du skriver dithen at du knytter kristentroen opp mot å ha et bestemt syn på Ukraina krigen.
   Jeg deler ikke ditt syn her.
   Jeg ser jo at msm utelukkende formidler ukrainsk propaganda om krigen helt fra begynnelsen i 2014 og jeg skjønner at Vesten var dypt innvolvert i kuppet og i avtalebrudd når det gjaldt Minsk avtalene.
   Jeg finner ingen mening i at man skal ofre en halv million menneskeliv for noen områder som tidligere lå i Øst-Ukraina hvor dem som bor der vitterlig ikke ønsker å være underlagt Kiev og Vesten. Ukraina må gi slipp. Legge ned våpnene og søke en fredsløsning med Russland.
   For meg er det meningsløst å ofre liv på slikt, når de kunne ha levd i fred slik de gjorde før kuppet.
   Jeg tror ikke det er Kristi gjerning å delta i dette krigshisseriet mot Russland.
   Russland er et land vi har mye til felles med. Russland er blitt en viktig forsvarer av vår kristne kultur og etikkarv. Det er rett og slett vrangvilje som gjør at mange er ute av stand til å erkjenne dette.

  • Torstein
   Det er Israel som må stoppes.
   Israel og sionistene.
   Så på nyhetene i kveld hvordan sykehuset så ut i Gaza etter at Israel har angrepet og drept hundrevis.
   Både du og Birgir støtter jo sionistene og Israels brutale folkemord på uskyldige kvinner og barn, mens dere fordømmer Russland.
   Sionister er vår tids nazister og jødestaten oppfører seg som Gestapo og SS under andre verdenskrig.
   De dreper, voldtar og lemlester og dere støtter det, mens dere raser mot Russland og Putin fordi de fører en krig for å forsvare russere mot ukrainere.
   Dere bør se dere i speilet for dere er virkelig noen megahyklere.

   1
   1
  • Det er LØGNEN og PROPAGANDAEN du BEVISST spyr ut av deg, jeg er RYKENDE sint på. Nettopp fordi du kaller deg KRISTEN. Men dine gjerninger viser ALT annet enn at du er kristen.
   Det var Putin PERSONLIG som var årsaken til demonstrasjonene i Kyiv i 2013. Det sa han selv med hele verdenspressen til stede. Ukraina hadde fremforhandlet en handelsavtale med EU. Dagen før avtalen skulle underskrives, skremte Putin Janukovich fra å skrive under avtalen. Det fortalte Putin med hele verdenspressen til stede. Det var Putin PERSONLIG som ga Janukovich beskjed om at han var ferdig som politiker. Det sa Putin selv med hele verdenspressen til stede. Det var Putin PERSONLIG, med hele verdenspressen til stede, som sa at de ikke skulle angripe Ukraina. Det var Putin personlig, med hele verdenspressen til stede, som SKRIFTLIG ga ordre om å angripe Ukraina. Og det gjorde og GJØR de i sann HITLERNAZISTIL. Du VET det, men du lukker både øyne og ører og munn.

   1
   1
  • Du får bare rase Birgir.
   Jeg har fått et helt annet syn på hendelsene og hvem som presset på for regimeskifte i Kiev.
   Du slenger ut en masse påstander om hva Putin skal ha gjort personlig, noe Russland selv bestrider.
   Det var CIA som stod bak og finansierte protestene i forkant av statskuppet.
   Janukovich som opprinnelig var fra det østlige Ukraina som nå er befridd av russerne, mente i følge han selv at det var bedre for Ukraina med en avtale med Russland enn med EU.
   Dette likte de vestlig orienterte i Ukraina dårlig. Etter kuppet måtte den demokratisk valgte presidenten rømme landet da CIA og deres ukrainske medsammensvorne gjennomførte et kupp og skjøt på demonstranter. Etter at Janukovich var flyktet, var det innlysende at han var ferdig som politiker i Ukraina. Putin forstod realitetene og lot det skje i den tro at Ukraina ikke ville gå videre med NATO medlemskap.
   Utbryterrepublikkene ble så dannet i Øst og folkeavstemningen viste et solid flertall for selvstendighet.
   Dette likte ikke Kiev og Vesten spesielt godt og ved hjelp av nazi-millitsen Azov ble det satt i gang angrep på de russisk språklige i Donetsk og Luhansk. Det ble inngått to Minsk-avtaler som Kiev brøt og krigen fortsatte som en lavskala konflikt.
   Da Zelensky stilte til valg var hans valgløfter fred med de to utbryterrepublikkene, men da han kom til makten, ombestemte han seg og da Russland startet sin spesielle militæroperasjon stod store ukrainske militærstyrker klare til å slakte befolkningen i Donetsk og Luhansk.
   Putin tok i forkant av den spesielle militæroperasjonen til orde for forhandlinger og hadde noen krav som NATO og Kiev ikke likte.
   Når Russland startet sin operasjon var målet å beskytte befolkningen i Donbass mot folkemord og denazifisere Ukraina.
   Og det jeg har sett av bilder og videoer viser at det var behov for å denazifisere Ukraina og fordrive Azov millitsen.
   Ukraina skulle ha etterlevd Minsk avtalen og Zelensky skulle ha holdt sine valgløfter.
   Dessverre gjorde han ikke det, og krigen ble så en realitetet. Den store tragedien er at Ukraina ikke fant en fredlig løsning, men i stedet velger å slakte sin egen befolkning.
   Jeg tror på en suveren Gud. En Gud som styrer historien slik Han vil, og jeg oppfatter denne krigen som Guds tukt over Europa og Ukraina som har vendt seg bort fra ham. Gud bruker Putin som sitt redskap for sin hensikt og plan.
   Du skriver at du er rykende sint. Med andre ord lar du dine følelser styre og da blir det slike “meltdown” og sinneutbrudd.
   Det er uklokt av deg og vitner om at du opererer i kjødet og ikke i Ånden.

   2
   2
  • Det er talende å se. Birgir Hermansen skriker og skråler og bruker ord som HITLERNAZI, sprer om seg med uttrykk som “ondes tjeneste” og selvfølgelig avviser han at noen som ikke mener det samme som han, ikke er kristne osv.
   Kjell er klok nok til å ikke falle ned på Birgir Hermansens fjortis nivå.
   Han oppfører seg som et barn i sandkassa. Skriker, vrøvler, anklager og han er fullstendig inntatt av krigsånder som egger til bråk og ufred. Det er tydelig at Birgir ikke opererer i Den Hellige Ånd men følger kjødet og er drevet av kjødet.
   Birgir bør finne veien til Kristi kors og la seg døpe i Jesu Kristi navn slik at han døder kjødets gjerninger og motta Den Hellige Ånds gave.

   1
   2
 2. Krigshisserne i DC og EU vil ha storkrig. Det er en del av den nye verdensorden de er i ferd med å skape. Menneskeliv betyr intet for denne vestlige herskerklassen for at de skal oppfylle sine onde mål. Den store fare for verdensfreden er ikke Russland eller Kina, men USA , Nato og EU.

  3
  3
  • Ja Vi har skjønt såpass EH
   Men det finnes mange ubegavede som ikke ser. Som lemen lar de seg lede mot sin sikre død.

   2
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *