Politiet henlegger Anders Torps anmeldelse av Visjon Norge og Rick Vera

“Politiet har henlagt anmeldelser av TV Visjon Norge ved kanalens redaktør Jan Hanvold samt den amerikanske predikanten Rich Vera. Anmeldelsene ble innlevert til Politiet av Barneombudet og av aktivisten Anders Torp,” -skriver Jan-Aage Torp på nettsiden til kristenkoalisjonen. Både anmeldelsen til barneombudet som ble fremsatt da man trodde en 25 år gammel kvinne var et lite barn, og Anders Torps anmeldelse i etterkant -hvor han hevdet at “profet” Rick Vera oppfordret til å drive ut onde ånder på barn, ble henlagt av politiet,” skriver Jan-Aage Torp videre.

“Aktivisten” Anders Torp er som kjent sønn til Jan-Aage Torp som for øyeblikket har inne en klage i pressens faglige utvalg mot avisen Vårt Land etter at denne publiserte to artikler der Jan-Aage Torp ikke har fått fremsagt sin versjon av saken. Pressens faglige utvalg (PFU) vil i følge pastor Torps blogg ha full saksbehandling av hans klage på den religiøse avisen. Barneombudet og Anders Torps anmeldelser av hva som skjedde under de tv-sendte møtene med Rick Vera på Visjon Norge var i realiteten “stunts” som ikke hadde reell sjanse til å føre frem, da disse anmeldelsene i realiteten ville ha begrenset religionsfriheten i Norge. Barneombudets anmeldelse av det de trodde var demonutdrivelser på en mindreårig, ble virkelig en flause da ble klart at “barnet” var en 25 år gammel kvinne.

https://kristenkoalisjon.no/nytt/les1/politiet-henleggelser-barneombudet-anderstorp

10 tanker om “Politiet henlegger Anders Torps anmeldelse av Visjon Norge og Rick Vera

 1. Paulus i 1. Koriterbrev 6:…:

  “Når en av dere har en sak mot en annen, hvordan kan han da våge å legge den fram for de urettferdige og ikke for de hellige? 2 Vet dere ikke at de hellige skal dømme verden? Men når dere skal dømme verden, hvorfor duger dere ikke da til å dømme i småsaker? 3 Vet dere ikke at vi skal dømme engler? Kan dere ikke da dømme i jordiske saker? 4 Og når dere har slike saker, hvorfor setter dere til dommere folk som ikke har tillit i menigheten? 5 Dette er en skam for dere! Finnes det ikke en eneste forstandig blant dere som kan ordne opp i saker mellom brødre? 6 Nei, bror fører sak mot bror, og det for dommere som ikke er troende. 7 At dere har rettssaker mot hverandre, er i seg selv et nederlag for dere. Hvorfor lider dere ikke heller urett? Hvorfor ikke heller lide tap? 8 Men dere gjør urett og lar andre lide tap – til og med søsken. “

  4
  6
  • Hjelp JV..
   Du mener nok selv du alltid bruker Bibelen riktig. Anders Torp har selv sagt at han ikke regner seg som kristen.
   Det foregår så mye rart i kristne menigheter som blir dekket over. Og når ikke lederne kan innrømme noe eller si unnskyld, så må det kanskje noen Anders’er til… (På samme måte kommer det jo også stadig frem triste saker i JV-miljøet) Det er det samme om saken er henlagt el. ei, det finnes fortsatt nok av “profeter” som bør følges med på, på V.N.

   Angående vers 8 “t.o.m. søsken” må jeg innrømme, at svært ofte de siste år, har jeg virkelig lurt på hvem som er mine sanne søsken. Kristne ledere og andre “lenger nedpå gølvet” sitter å både håner og ler av andre, er hovmodige, ekskluderer osv. I stedet for å si en høflig kommentar om hva de mener om for eksempel Martha Louise og englene, så latterliggjør de henne -og mitt hjerte gråter. Jeg trodde ikke kristne søsken gjorde slikt. Jeg vet garantert om en håndfull søsken her inne på Søkelys som aldri ville ha gjort det samme. Har selv hørt kristne latterliggjøre Anders Torp, Lise Karlsen, Dronning Sonja og mange flere, mens ikke-kristne hører på. (Flotte mennesker alle 3)
   Og de kristne som ikke har opplevd ei skikkelig fyllekule i ånden blir kalt for fattige og uvitende. De som advarer om falske profeter får høre de ER falske profeter og baktalere. Et visst “stort navn” er i kristne medier for tiden og det finnes gamle triste saker folk i menigheten har tatt opp med ham som han bare har feiet under teppet. I media har han snakket litt om det og alt høres så bra ut. Men det er langt fra sannheten. Kristne ligger nede og lider, og visse ledere seiler videre og blir hyllet for det ene og andre.

   Det er bare Jesus vi skal hylle.

   (beklager jeg ikke holdt meg til saken her, Søkelys. Men Anders minner meg alltid om alle de tusenvis i menigheter som ikke får et unnskyld. For meg er det HELT uforståelig hvordan ledere kan leve med uoppgjorte ting)

   7
   5
  • Han er ikke i stand til å forstå det Hannah. Han er så oppsatt på å lære andre hvordan man skal unngå Harmageddonet sitt, at han overser Guds Ord. Det er noen ting som følger med i hans forkynnelse.
   1 Der det er mange ord, mangler det ikke på synd.
   2 For der det er mange drømmer, er det også stor tomhet, likeså der det er mange ord.
   3 Det er mange ord som bare øker tomheten.
   4 For av mye strev og kav kommer drømmer, og med mange ord følger dårlig tale.
   Ingenting av det han har å komme med gir noe åndelig mening. Det gir bare åndelig tomhet. Det er Harmageddon som er avgjørende for han, og ikke Jesu Kristi seier over synd og død.

   1
   3
  • Leser hva du skriver Birgir.
   Men du må skrive fint om JV. Please.
   Jeg har ikke selv holdt en fin tone alltid, og det er ikke bra. Ikke fint… JV er real på mange måter. Jeg treffer ham en gang tror jeg.

   1
   2
 2. Det forundrer ikke noen at Jehovas Vitner ikke liker Anders Torp.

  Jehovas Vitner er en ønskedrøm for pedofile og tiltrekker seg også svært mange av den typen. Så lenge de sier de riktige tingene der, har ikke ledelsen i Jehovas Vitner noe i mot deres perversjoner. Faktisk gjør ledelsen i den sekten det aller meste for å beskytte pedofile. I Jehovas Vitner er det barna som blir misbrukt som er de skyldige. Ikke overgriperene.
  Det er en pervers sekt uten normale kristne moralske og etiske verdier.

  Og ja, Jehovas Vitner er raske til å politianmelde kristne som sier det slik det er.

  Jehovas Vitner er en skam, pest og plage for barn.

  4
  3
 3. Hva som skjer i miljøet rundt de falske kristne her på siden eller blant Vakttårnvitnene viser bare at de og dere er falske kristne. Grunnen er rett og slett at dere og de “holder seg til menneskebud i hvem det ikke finnes frelse.

  Bibelen er krystallklar:

  “En liten surdeig ødelegger HELE deigen”.

  Lykke til i Harmageddon for alle dere som overprøver Guds ord.

  3
  6
  • “En liten surdeig ødelegger HELE deigen”.
   Det er i alle fallklart at DU er en surdeig. Og det lukter ikke så LITE surt av deg heller.

   2
   3
 4. Hva er forskjellen på det å være kristen og det å bare være ekstremt plagsom. Det er typisk at hvis ønsket om å være plagsom er stort nok så betyr det ingen ting hva som står i Bibelen.

  Paulus sier f. eks at man skal irettesette noen tre ganger. Hvis ikke dette hjelper skal man unngå mer kontakt. Et sted sier han også at kristne ikke har noe med å dømme dem som står utenfor, “falske kristne” inkludert. Ingen steder i Bibelen står det at noen skal tvinges til å bli kristne. Eller at noe som tilsier at man skal overøse de man karakteriserer som falske kristne med stadige anklager og fordømmelser. I det uendelige!

  Slik oppførsel er en av årsakene til at mange blir uinteressert i å finne ut noe om kristen tro. Inntrykket blir at slike ekstremt masete anklagere nettopp representerer den som i Bibelen kalles “anklageren”.

  Fariseerne var typisk slike. Flinke til å fremstille seg selv som veldig hellige men enda flinkere til å anklage og dømme andre.

  Som Jesus sa, de var blinde for det som ståd i Bibelen.

 5. I dag ble jeg glad og tenkte er det håp allikevel? Gordon Tobiassen og Eva Olsvold Sundar kommer på Visjon Norge 30.aug. De forkynner sunt og sant. Men like etterpå oppdager jeg at Dionny Baez kommer 14.aug. En kort stund håpet jeg at Hanvold hadde lyttet til gode råd. Hanvold vet veldig godt hva Aril Edv. fra hans bibelskoletid hadde ment om Dionny Baez. Som Paulus sa mente Edv. at ting skulle forgå på en sømmelig måte og med orden.

  12.aug 2018 profeterer Dionny Baez at “maskene skal rives av og de skal bli avkledd innen 1 år. Og at det ikke skal bli pent når Eli’s nakke knekker. Og at det handler om penger og makt.” Mange nikket og tenkte at det gjelder Norge og regjeringen.

  Hold unna alle barn og ungdom den 14. Hvilket ansvar hviler ikke på deg Hanvold…

  2
  1
  • Hanvold minner om Kong Akab. Han ELSKER å høre såkalte profetere GODT over han. Akkurat som Akab. Hvis noen peker på Guds Ord for han, gjør han akkurat som Akab, da Mika fortalte hva Herren sa. Det er ikke med myke ord han omtaler dem. Hanvold VET at deres profetier er LØGN. Men Guds Ord passer ikke inn i livet hans.

Det er stengt for kommentarer.