Christensens uttalte mål er å få pastor Torp i fengsel -politiet henla hans anmeldelse

Ikke uventet valgte politiet å henlegge blogger Jan Kåre Christensens motanmeldelse av Torodd Fuglesteg og pastor Torp. Dette skriver Christensen på egen blogg. Christensen ble i april politianmeldt av Torodd Fuglesteg, men saken ble henlagt på grunn av manglende kapasitet. Christensen som svarte med å anmelde både Fuglesteg, Torp og personen som skjulte seg bak navnet “Ansgar Braut” hadde håpet på en ny runde i rettsapparatet, men Oslopolitiet som er nedsyltet i langt viktigere saker begrunnet sin henleggelse med manglende kapasitet. Christensen selv skriver på egen blogg at  “Målet er å få en ny rettssak imot Jan Aage Torp der han blir anklaget og dømt for falske anklager. Han får fengselsstraff og blir totalt og helt avslørt. Samt at jeg og min familie får en stor oppreisning på alle måter og plan.” Samtidig slår bloggeren også fast at “politiet i hans eget hjemland som er Danmark, hadde “buret inn” slike personer som pastor Torp.

Jan Kåre Christensens siste anmeldelse av pastor Torp ble henlagt.

Christensen som har valgt å klage på avgjørelsen skriver i sin klage at “Oslo politiet skjønner ikke at det er åndsmakter i fra den mørke og Sataniske siden som driver Torp og hans allierte. Derfor det å pisse noen i ansiktet som Torp gjør overfor Oslo politiet og domstolene, er den ultimate fornærmelsen og de er ikke klar over det.” For riktig å illustrere sitt poeng bruker Christensen et bilde av en mann tilsynelatende pisser i hodet på en mann som ligger i sjøen. Politiets henleggelse burde ikke overraske noen og det er lite trolig at Christensens klage på henleggelsen vil føre til et annet resultat. Dermed må denne saken anses ferdig og det er intet som skulle tilsi at det vil bli en ny runde i rettsapparatet over en sak som har vært vurdert av fire rettsinstanser. På Christensens egen “justismordblogg” går bloggeren hardt ut mot politiet som han mener er blitt manipulert av pastor Torp gjennom hans “fiktive anmeldelse” av ham. Som kjent ble Christensen dømt i Oslo tingrett og senere ble dommen stadfestet av lagmannsretten. Norsk høyesterett og menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avviste begge bloggeren anker, og dermed ble dommen fra lagmannsretten rettskraftig. Christensens to store mål i livet nå er først og fremst å få beholde en bod, trapp og mur han har bygget ulovlig, samt å få en ny runde med pastor Jan Aage Torp. På sin egen blogg spytter Christensen daglig ut sin bitterhet og forakt mot Torp mens han stevner mot evigheten med følgende mål i livet: “Målet er å få en ny rettssak imot Jan Aage Torp der han blir anklaget og dømt for falske anklager. Han får fengselsstraff og blir totalt og helt avslørt. Samt at jeg og min familie får en stor oppreisning på alle måter og plan.

 

I etterkant har bloggeren fortsatt i samme spor som tidligere og skriver akkurat som før. Christensens egen artikkel om henleggelsen kan leses i sin helhet her

4 tanker om “Christensens uttalte mål er å få pastor Torp i fengsel -politiet henla hans anmeldelse

 1. Den beste og mest sannferdige beskrivelsen av Jan Kåre Christensen og hans liv finner vi et annet sted i Søkelys, støttet av redaktøren selv:

  “En person som er kåt er en ting.. En helt annen ting er hvor meget denne halve dansken sårer andre mennesker… I flere tiår har Kåre såret andre mennesker. Totalt blottet for selvinnsikt og ekte hjertevarme.. Liker å være en religiøs spradebasse dagen lang. Han har heller ngen problemer med å blande seg med alskens falske religiøse personer ,sekter være seg jehovas eller andre kulter. Saken er den at Kåre sitt mål er å være øverst den beundrede viktige lederen. I Kåre ser vi en ekte diktator spire som ikke helt klarer å leve opp til slike store ledere som mao eller Nord koreas leder. Kåres mål er å danne en sekterisk kult der han fritt kan få de kvinner han ønsker ,når han ønsker. Porno for Kåre er bare kos som ingen andre har noe med. En mer overfladisk bajass av en religiøs spradebasse skal man lete lenge etter i det religiøse landskapet. Vil man utsette seg og sine for sjikane er det bare å kontakte Kåre så klarer han å få deg til å føle en vond smak i munnen etter noen uker. Slike som J Kåre ser religion som vei til vinning. Det er tross alt dreier seg om for JK å bli stor predikant som folk ser opp til. Det folk har erfart er mye vemmelig oppførsel som mer fiorventes av en umoden gutt på 13 år . Men dessverre har vi her at gjøre med en person som man skulle tro feilte noe alvorlig. Autistisk Asberger syndrom eller noe lignende . Tror kanskje JK bør studeres nøye av spesial helsetjenesten. God sommer til den religiøse spradebassen og alle dere andre som følger med på den absurde aktiviteten til Jan Kåre Christensen.”

  Dette blir dommen over Jan Kåre Christensen. Redaktøren skal roses for denne dommen over han. Den er treffende og helt sann.

  1
  2
  • Du kan spørre kona mi og andre som kjenner meg.
   De ville samtlige bare ristet på hodet over slikt vrøvel.
   Ikke noe er sant der.
   Sannheten er at jeg holder frem hele Guds rød til frelse.
   Dette er og blir det motstand i mot.
   Rett og slett Åndskamp.
   Derfor også de sterke frontene ?

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.