“Pokemon farsotten” en portal inn i det okkulte og mørkets rike?

Jakten på monstre eller det som i realiteten er små demoner sender nå titusener av pokemon-galskapmennesker ut i endeløs vandring i jakten på å finne og så fange disse små demonene som Pokemon egentlig er. Det hele som folk flest oppfatter som uskyldig lek er en farlig vei som bokstavelig har sendt folk utfor stup eller inn i trafikkulykker -der de kjører rundt i gatene på jakt etter disse små monstre som pastor Paul Begley omtaler som demoner. Noen mennesker, også kristne er blitt så besatt av dette spillet at de er villig til å traske rundt i timevis for å fange et slikt monster eller demon, og noen ganger er de virkelig store demonene og finne på gravplasser. Enkelte kristne her hjemme kan bruke timer hver dag for å jakte på Pokemon monstre men makter knapt og bruke ti minutter på bønn og bibel, og kanskje det er på tide med en advarsel? Ja sier pastor Paul Begley i sin siste video. 

Dette er farlig dårskap og kristne foreldre bør så avgjort sette foten ned for dette skadelige spillet. Her gir jeg min støtte til pastor Begley -det er på tide med en advarsel

 

7 tanker om ““Pokemon farsotten” en portal inn i det okkulte og mørkets rike?

 1. Hulda har et godt poeng. Men, pokemon er definitivt okkult, og sammen med Final Fantasy, Kingdom Hearts er det endel av en lang rekke ting som inngår i det japanske Manga. Manga er fylt av ondskap, vold, porno….(mange ungdommer er hektet på denne dritten!!!
  Det er sågar laget en “Manga-bibel”, i tegneserieformat.
  Dette er det rene vanvidd..
  Jeg skrev til Hermon Forlag om dette, og gjorde de oppmerksom på hva manga er, men fikk selvsagt ikke svar…?

 2. Forresten flaut å se voksne mannfolk jakte pokemoner med sine mobiler
  Det så jeg svært mye av i Kristiansand i dag. Markens og Fiskebrygga var oversvømt av mennesker med hodet begravet i mobilen.
  Nå er jeg påTangvall, og her er dette ikke et problem. Tydelig at Kjell har advart mot styggedommen på sitt hjemsted?

 3. Jeg sier meg enig med Paul Begley i deler av det han sier i videoen. Denne farsotten får mennesker til å bruke timer hver eneste dag til å traske rundt i jakten etter det Begley kaller små demoner. Dette er noe kristne foreldre må nekte sine barn å ta del i.

 4. Men at unger blir tatt med på noen timer med ubegrenset homoseksuelle aktiviteter på en firkant omgitt av tribuner der menn og unger skriker og applauderer denne sodomien er du for, Kjell ?

  Selvsagt støtter jeg ikke Pokemon. I disse dager plukker vi blåbær og annet fra skogen. Ting vi kan spise eller lodde ut. Men den synd du søker å glatte over er verre enn Pokemon. Det er et forsøk på å gjøre alle barn til stilltiende tilhengere av sodomi. Og dette er du med på.

  Hulda Sandvig, kokke og medlem i Smyrna Menighet
  Norgesmester fribryting 1963

 5. Huff, ja, mye bedre med fordømmende forkynnere og klosterjenter som bruker ungdommen på profetiske mysterier og ufeilbarlige sannheter i Skriften! Bibelen krever ikke strøm og varer et helt liv! Hvorfor skal syndige, verdiløse mennesker bruke tid på fantasi, glede, spenning, frisk luft og nye venner når de kan bekymre seg gratis om guddommelig straffedom, bibelsk sadisme, kjødelig umoral og sataniske demoner i den virkelige verden! Det er ikke for ingenting at de tre første, og viktigste, av de tid bud handler om total underkastelse og blind troskap overfor en selvrettferdig, allvitende, allmektig skaper av meningsfull lidelse og smerte! “Gud er sjefen” som pastoren pleide å si da han voldtok hjernen min og drev ut fornuften 🙂

  • At Gud drev ut fornuften blir upresist og feil. Jeg mente selvsagt “verdslige tanker”. Gud er god sånn. Han er ikke opptatt av fornuft og ufornuft, bare åndelige realiteter i det evige livet! Gud leker ikke butikk, han tukter og straffer skaperverket etter sin guddommelige plan! Takk Herren for det! Hvordan skulle det gått med verden ellers om ikke Jesus hadde frelst 30-40 prosent i den vestlige verden utenfor Japan! Jeg bøyer nakken i takknemlighet og fordømmer medmennesker slik Guds ord krever!

Det er stengt for kommentarer.