Pentagon: Hevder Russland vil iscenesette et falsk flagg angrep som påskudd for å angripe Ukraina

Russland vil iscenesette en falsk flagg operasjon hvor det skal se ut som Ukraina angriper russisk territorium eller angripe den russisk talende befolkningen i det østlige Ukraina, hevder Pentagons pressetalsmann.

Russland skal allerede ha hyrt inn skuespillere til en video som skal vise ofre for det fabrikkerte ukrainske angrepet og man vil bruke et slikt fabrikert angrep som påskudd for å invadere Ukraina. Den russiske ambassadøren til USA, Anatoly Antonov kommenterer de amerikanske påstandene slik: “The statement of
@PressSec is fundamentally false, aimed at demonizing Flag of Russia in the eyes of the Flag of United States public and the world community.

8 tanker om “Pentagon: Hevder Russland vil iscenesette et falsk flagg angrep som påskudd for å angripe Ukraina

 1. Slik er det når krig truer. Når man først har bestemt seg for å drepe er vel løgn, skuespill og bedrag bare for blåbær å regne. Det første som går tapt under krig er sannheten. Det kan like gjerne være at slike påstander settes ut av USA.

  Og det er heller ikke umulig at globaleliten ønsker å presse Putin til å starte en krig. For nå trenger de et større skalkeskjul enn pandemi, totalødeleggende “grønt skifte”/Build Back Better, ukontrollerbar folkeforflytning og energikrise for å skjule innspurten i det virkelige narrativet – verdenskupp og New World Order.

  • Falsk flagg operasjon av USA for å innføre unntakstilstand og deretter avlyse kongressvalget, og så offisielt innsette en verdens regjering.

  • Enig i at dette ikke er et umulig scenario. Nå ble Jens Stoltenberg også ny sentralbanksjef, og da går globalismen på skinner her hjemme også. Digital valuta ligger i kjømda, og da har eliten full kontroll på alle.

 2. Litt rart å se hvordan mange følger med på det som skjer i verden som om det var et veldig spennende spill. Folk med minimale bibelkunnskaper forventer at oppstandelsen fra de døde og opprykkelsen kan skje når som helst. Noen tror til og med at tusenårsriket bare skal vare en dag, selv om “tusen år” gjenntas mange ganger i Joh.åp. Religionsblandinger har aldri vært mer vanlig enn idag. Det nye er kanskje at hver enkelt lager sin egen blanding. De organiserte blandingene som f.eks mormonere og jehovahs vitner taper terreng. Alle synes sine egne blandinger er mer interessante enn andres. I utgangspunktet var sektlederne også folk som laget sine egne blandinger ved å tillegge bibelsteder helt nye meninger for å få folk til å tro var profeter.

  For min del innser jeg at ingen ting i bibelen tilsier andre opprykkelser enn den ene som kan settes i sammenheng med mange andre bibelsteder. Det skal derimot være to oppstandelser fra de døde. En rett før og en etter tusenårsriket. Men for de fleste veier ønsketenking, gruppetenking og loyaliteten til tradisjonell lære tyngere enn det som faktisk står i Bibelen. Det som står i Bibelen har aldri vært populært i frafallstider.

  Jeg føler meg ikke like “høy på pæra” som en del andre. Det som skjedde med “jenteskipet helge ingstad” sier mye om det norske forsvaret. Jeg ville tro at norge kan tas på svært kort tid og at politikerne vil overgi landet til fienden veldig raskt for å redde sitt eget skinn. Kanskje det alt foreligger en avtale om dette. Slik det etter all sannsynlighet gjorde 9. apr 1940. Nygårsvoldregjeringen ignorerte svært troverdige advarsler konsekvent og gjorde alt de kunne for å trenere forsvaret av landet. Løgn og svik har altid vært et darvinistisk virkemiddel i den sosialistiske ideologien.

  Hvis det bygger seg opp konflikter flere steder i verden og flere land føler seg truet vil norge antagelig bli overlatt til seg selv eller bli en slagmark i en global krig. Jeg er ikke så sikker på at verden har kommet så mye lenger de siste hundre år. Kanskje kan vi lære noe av det som skjedde i Polen etter Molotov-Ribbentrop-avtalen. Polen ble advart de også. Men deres politikere levde også i en urealistisk virkelighet basert på synsing og selvbedrag.

 3. Vel, USA er kjent for å lyve så godt som kommunistiske regimer. Kanskje de selv setter igang ett angrep – og skylder på russland – og kaller det falskt flagg angrep. USA er slu.

  5
  1

Det er stengt for kommentarer.