Paul Joseph Watson: Kristne står hånd i hånd med demonstrantene i Hong Kong

De pågående massedemonstrasjonene i Hong Kong kan lett bli et massemord dersom de kinesiske myndigheter gjør alvor av sin dårlig fordekte trussel om å ta i bruk militære styrker for å knuse opprøret og gjenopprette ro og orden i Hong Kong. Mens studenter frykter for sin personlige frihet, frykter den kristne kirke i Hong Kong for sin tros og ytringsfrihet. Paul Joseph Watson er fortiden i Hong Kong og har postet denne oppdateringen om hva som skjer i Hong Kong hvor kinesiske myndigheter ønsker full kontroll og å knuse opposisjonen

Én tanke om “Paul Joseph Watson: Kristne står hånd i hånd med demonstrantene i Hong Kong

  1. Ingen steder i Bibelen er sanne kristne anmodet om å gå til motangrep mot myndighetene. Kristne er politisk nøytrale i alle sammenhenger og kjemper kun åndelig på vegne av Jehovahs og Kristi rike.

    De politiske partiene representerer Satan Djevelen. Salvede kristne er ambassadører for Guds rike, noe som står i Bibelen oversatt som “utsending”. Som alle vet er alle ambassadører utsendinger for sine respektive stater og fremfører kun det deres arbeidsgiver ber dem fremføre. I denne settingen er altså ambassadepersonell personlig nøytral og skal ikke blande seg inn i politikken i det landet de er utsendt til.

    At noen utsendinger bryter denne skikken betyr ikke at kristne ambassadører kan gjøre det. Vi fremfører kun Guds ord.

    10
    1

Det er stengt for kommentarer.