Pastor Torp vil at Christensen bør betale dagbøter for den fortsatte hetsingen

Jan Aage Torp. Foto: Majoren 08 Lisens

Christensen fortsetter å hetse selv om han har lagt ned en av sine hat-blogger “Den straffedømte blogger Jan Kåre Christensen meldte igår at han har lagt ned den nyeste av sine mobbe-blogger, «Justismord», der han har forsøkt å bevise at han er utsatt for et justismord. Bloggeren tapte mot Politiet i Oslo Tingrett i januar 2016. Hans anke over lovanvendelsen ble avvist av Borgarting Lagmannsrett i april 2017, og deretter av Norges Høyesterett i juni 2017. Endelig spiker i kisten kom i november 2017 da den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg nektet å behandle hans anke. Nå forsøker Christensen å fremstille seg selv som et offer. Han mener at han har måttet stenge sin nyeste blogg fordi han og hans familie er blitt utsatt for «trakassering, forfølgelse og løgner», står det å lese på nettsiden til Kristenkoalisjonen Norge. Reaksjonen fra pastor Torp kom etter at det ble klart at Christensen har lagt ned sin justismord blogg. Christensen har i kveld reagert sterkt på utspillet fra pastor Torp
“Sannheten er nok heller at bloggen før eller senere ville måtte stenges fordi den produserte mer av den samme «trakassering, forfølgelse og løgner» som han allerede er blitt behørig dømt for,” skriver pastor Torp og fortsetter: “Hans hat-skriverier fortsetter uansett som tidligere på hans «Himmelske Blogg». Vi følger med fra uke til uke. Vi ventet i 2 1/2 år fra mai 2011 til vi i september 2014 anmeldte ham til Politiet. Vi er fortsatt tålmodige. Vår advokat følger tålmodig med på hans tyverier og misbruk av fotografier av Aina & meg.

Siden den enstemmige dommen falt i januar 2016 har det gått ytterligere 2 1/2 år.

Det finnes lovhjemmel for å ilegge ham dagbøter. Vi vil trolig fremme dette virkemiddel i den nærmeste fremtid. Her finnes det god rettspraksis. 12.000 kroner som en éngangs-bot svir neppe så mye. Men 1.200 kroner per dag i 1000 dager er kanskje noe verre?

Christensen: Jeg er denne sakens største offer -det Torp har opplevd er ingenting i forhold til det jeg og min familie har gjennomgått

Blogger og evangelist mener han selv er denne sakens virkelige offer. Det Torp har opplevd er ingenting i forhold til meg, skriver bloggeren

Blogger Christensen reagerer sterkt på utspillet fra pastor Torp og på sin “himmelske blogg” skriver Christensen i kveld: “Ble sjokkert av hat og lateapostel Jan Aage Torp som skriver følgende, helt uten empati og forståelse, av det å ramme en tredje part som ikke har noe med dette (å gjøre) (det) er primitivt, simpelt og stygt,” raser Christensen og siterer Torps innlegg på kristenkoalisjonens nettside:  “Nå forsøker Christensen å fremstille seg selv som et offer. Han mener at han har måttet stenge sin nyeste blogg fordi han og hans familie er blitt utsatt for «trakassering, forfølgelse og løgner». (sitat slutt). Sitatet som avdekker virkeligheten får blogger Christensen nærmest til å se rødt: : “Torp har ødelagt sin egen familie, nå vil han ødelegge min. han viser ingen forståelse at det er svært belastende at her i denne saken er hele min familie dratt inn i saken imot deres vilje. Selv om de aldri har blandet seg oppe i saken og heller ikke ønsker det. Hva narre og hat «Pastor» Torp er blitt «utsatt» for er som ingenting hva jeg og min familie har måttet gå igjennom.
Men et Oslo politiet som er blitt forledet, samt dommere i den Norske retten. Gjør at saken imot meg og den Himmelske blogg til tidenes justismord her i Norge,” skriver Christensen som mener at han selv er sakens største offer. (Under: Skjermfoto fra Christensens blogg)

Hele Christensens blogginnlegg kan leses her:  http://blog.janchristensen.net/2018/06/nr-2227-bloggen-justismord-lagt-ned-pga_4.html

Artikkelen er hentet fra https://kristenkoalisjon.no/kkn-taler/lederens-notater/les1/straffedomt-nedlegger-blogg-tid-for-dagboter

25 tanker om “Pastor Torp vil at Christensen bør betale dagbøter for den fortsatte hetsingen

 1. Det finnes rettsvern for alle i Norge med unntak av Jan Aage Torp. Han og hans familie beskyttes ikke av norsk lov.

  Det er helt utrolig at denne bloggeren har kunnet sjikanere og terrorisere han slik han har gjort i de siste årene. Og skandaløst !!

  Norsk lov må også gjelde Jan Aage Torp, uansett hvor uenig man er med han i sak. Og jeg er helt uenig med han i sak men forsvarer hans rett til fred og ro fra dette internett trollet.

  Hvor er rettsikkerheten til Jan Aage Torp og hvor er hans rett til fred og ro ?

  9
  2
 2. Jeg er ikke noe offer, men min familie er det.
  De er blitt dradd inn i denne saken og har null med den å gjøre.
  Gjennom at mine barn blir hengt ut med navn, at min sønn er homo og mya annet piss.
  Samt at min kone får drøssevis med mailer både på sin egen mail, jobbmail og det blir sendt drøssevis med mailer til hennes overodnede.

  Les selv et eksempel:
  http://blog.janchristensen.net/2015/05/nr-1094-nar-kona-spr-om-vi-kan-kjpe-en.html

  Her svare jeg Torp:
  http://blog.janchristensen.net/2018/06/nr-2227-bloggen-justismord-lagt-ned-pga_4.html

  2
  6
  • Du skriver dette Jan Kåre: “Hva narre og hat «Pastor» Torp er blitt «utsatt» for er som ingenting hva jeg og min familie har måttet gå igjennom.” Her sier du at du er et offer, at det Torp har gjennomgått er intet i mot det du og din familie har måttet gå gjennom”.
   Du omtaler deg selv sammen med din familie -og slik har du gjort deg selv til offer sammen med din familie.
   Slik jeg leser sitatet fra deg, kan det ikke tolkes annerledes.
   Du bør i såfall omformulere deler av ditt innlegg slik at det kommer frem at du ikke oppfatter deg som et offer. Mulig du har skrevet feil her, men jeg tror alle vil oppfatte det slik jeg har gjort.

   8
   1
 3. Din frekkhet kjenner ingen grenser, Jan Kåre. Og du lyver så det renner av deg.

  For en uke siden lovet du dyrt og hellig at du aldri mer skulle skrive her i Søkelys. Du kalte Søkelys for de verste mulige ting sted. Men så har du nå vendt tilbake og du skriver her igjen. Det sier ALT om din troverdighet.

  Se også https://www.sokelys.com/?p=23569 der du minst femti ganger er tatt i ren løgn og selvmotsigelse. Rent foruten at du er avkledd til skinnet.

  Du kjenner flere forkynnere som er gjengiftet og som er offentlige personer. Disse beskytter du og du blir veldig sint hvis noen omtaler dem.
  …..Og jeg kan fortsette å ramse opp dine løgner i det uendelige.

  Det er klart at det eneste du kjemper for er din rett til å terrorisere og sjikanere Jan Aage Torp og andre du hater, misunner og er sjalu på. Det er det ENESTE du kjemper for. For du ignorerer og radbrekker Guds ord. Du ignorerer norsk lov og du ignorerer de ti bud. Du banner og du sverter. Du stjeler fra Jan Aage Torp. Du samler inn penger som går til ditt eget private forbruk.

  Jeg og mange, mange andre håper inderlig at Jan Aage Torp gjør alvor av det han skriver.

  Og om din familie er et offer, er overgriperen deg selv. Det er du selv som i din terror og sjikane av andre har påført disse lidelser. Din forakt for din egen kone og dine barn kjenner ingen grenser.

  9
  2
  • Aldri regel uten unntak.
   Hadde aldri den villeste idé at Torp ønsker å gi meg dagbøker.
   Min familie er de eneste skadelidende her, ikke Torp.
   Han har ingen familie. Lenger.

   2
   10
 4. Det å lese Jan Kåre sine ord er som å lese en hardbarket pedofil sine ord. Alt er offeret sin skyld og den eneste som det er synd på er overgriperen.
  Kvalmt !

  8
  4
  • Dette er en relevant sammenligning, Jan Kåre.

   Det er identisk tankegang der overgriperen mener at han er offeret og at overgriperen mener at det egentlige offeret er den som har all skyld og ansvar for det som har skjedd.

   Så den sammenligningen er høyst relevant.

   1
   1
  • “jeg påpeker motsatt, at min familie som ikke har noe med dette å gjøre, er blitt dradd inn i saken helt bevist av Torps støttespillere.”

   Du har i mange år dratt Torp sin familie inn i din mobbing og sjikane av Jan Aage. Du har endog kost deg stort over at Aina Torp sine foreldre sitt hus brant ned og omtalt det mange ganger i din mobbing av Torp familien. Og ja, du har mobbet Torp familien. Og det grovt. Og det inkluderer omtale og avbilding av medlemmer i Torp familien som overhodet ikke har noe med dette å gjøre.

   Og dette begynte du med for mange år siden. Så du er tatt i nok en løgn, Jan Kåre.

   2
   1
  • Selv i denne debatten hetser du familien til Torp som da er uskyldig i din hetsing og terror av Jan Aage Torp.

   Du har omtalt Aina sin ulykke med stor glede og ment at de fortjente dette. Disse som altså er helt uskyldige. Og du syter over at noen drar inn din familie, du som i lang tid har dratt inn Torp sin familie i din terror og sjikane av Jan Aage.

   Det viser at vi ikke kan ta noe av det du sier seriøst.

   Men det jeg ikke forstår er at vi har to kvinner i nøyaktig samme situasjon i følge bibelen. Den ene omtaler du som en horkvinne. Den andre kvinnen beskytter du og politianmelder andre fordi de omtaler henne.

   Du prater og prater rundt deg selv og i mot deg selv hele tiden.

  • Vei, det er ingen i din familie som har vist sin støtte til deg. Så det du sier passer også godt på deg selv og din familie.
   Uansett er familie alltid familie, uansett hva sønn mener om far og hva datter mener om far. Og du har hetset dem.

   Den som har blitt mest hetset av familiene er Torp sin familie. Og det har den himmelske blogg bevist.

  • Jan Simonsen jeg har aldri nevnt de i mine skriverier, kun gjengitt enkelte ganger hva de selv har skrevet.
   Du er på en annen planet!

   Aina Lanton er ikke Torps familie, de har hverken barn eller hus eller leilighet i sammen. De leier visstnok et krypinn som et ormerede for Torp en plass her i Oslo?
   Ikke vet jeg hvor det er, har aldri hatt kontakt med Torp eller oppsøkt ham.
   Men han har oppsøkt meg flere ganger og sendt drøssevis med mailer og annet til meg.

   Dette med såkalt sjikane er bare fordi han elsker å oppsøke nettsidene mine, det kan jeg ikke hindre ham fra å gjøre!

   Torp er veldig høy på seg selv, han ser på seg selv som uovervinnelig og uimotståelig!

   1
   3
  • “Dette med såkalt sjikane er bare fordi han elsker å oppsøke nettsidene mine, det kan jeg ikke hindre ham fra å gjøre!”

   Akkurat det samme kan sies om den sjikanen du sier du har blitt utsatt for. Du har selv oppsøkt de sidene, Søkelys Smyrna osv, og du har derfor aldri blitt sjikanert hvis man følger din logikk. Og det skal vi ?
   Ergo lyver du når du sier du er utsatt for sjikane.

   Da vet vi det.

 5. Siste kommentar.

  Jeg og min familie har fått drøssevis med truende har mailer og mye annet.

  Jeg har ALDRI skrevet en mail eller SMS til Jan Aage Torp.
  Familie har han ikke, ergo jeg har ALDRI sendt noe truende eller sjikane.

  Ergo, han SELV HAR OPPSØKT MINE BLOGGER og Smyrna Oslos hjemmeside.

  Min familie er blitt påført uønsket belastning.
  Torp har oppsøkt selv alt selv, mannen klyver når han sier jeg driver med sjikane etc.
  Alt dette er unnskyldning og å få bort oppmerksomheten på at han lever imot Guds ord med å være gjengiftet

  4
  6
 6. Siste kommentar.

  Jeg og min familie har fått drøssevis med truende hat mailer og mye annet.

  Jeg har ALDRI skrevet en mail eller SMS til Jan Aage Torp.
  Familie har han ikke, ergo jeg har ALDRI sendt noe truende eller sjikane.

  Ergo, han SELV HAR OPPSØKT MINE BLOGGER og Smyrna Oslos hjemmeside.

  Min familie er blitt påført uønsket belastning.
  Torp har oppsøkt selv alt. mannen lyver når han sier jeg driver med sjikane etc.

  Alt dette er unnskyldning og å få bort oppmerksomheten på at han lever imot Guds ord med å være gjengiftet

  4
  6
  • Løgn og atter løgn.

   Du er for gjengifte da du selv beskytter folk som er gjengifte mot offentlig omtale. Du har selv politianmeldt Søkelys fordi de var så “frekke” å gjengi hva bibelen sier om gjengifte. Du er derfor ikke i mot gjengifte.

   Du har avkledd deg selv og har ingen unnskyldninger for den terror og sjikane du har utsatt Torp og familie for.
   Det ubehaget din familie har blitt utsatt for er enten oppdiktet av deg selv eller ene og alene ditt ansvar.

   Og som en annen skrev her: Du skriver og opptrer som en hardbarket pedofil der du som overgriper legger all skyld på offerene for dine overgrep.

   3
   3
  • Din støtte til det “ekteparet” beviser at du farer med løgn. For bibelen sier at dette ikke er et ekte par. De er horkarl og horkvinne. Og du beskytter dem ved å politianmelde Søkelys som omtalte dem slik bibelen omtaler dem.

   Det bare beviser at du farer med bedrageri, løgn og svindel. Du er ikke i mot gjengifte. Du bare bruker dette som et alibi for å sjikanere og terrorisere Torp og andre.

   Torp og de andre har noe du ikke har og som du aldri får: Menigheter og andre menneskers respekt.
   Det er derfor du lever i hat mot disse. Og hat er det eneste motivet som ligger bak den himmelske blogg og din “menighet”.

   5
   2
  • Du lyver, Jan Kåre.

   Du forsvarer dem i alt selv om de lever akkurat slik “ekteparet” Torp gjør. Ergo støtter du dem.

   Din politianmeldelse av Søkelys fordi de var så “frekke” at de forkynte bibelens ord om gjengifte viser også at du støtter dem.

   Du er ikke i mot gjengifte. Du har aldri vært det. Det er sjalusi og misunnelse som er det eneste som driver deg. Samt penger.

   3
   2

Det er stengt for kommentarer.