Pastor Jan Aage Torp med kraftig oppgjør mot barnevernet og kristenledere som er tause i Bodnariu saken

Sier i fra på Norge i Dag blogg om oppsiktsvekkende barnevernssak Pastor Jan Aage Torp har som kjent kastet seg inn i kampen for Bodnariu familien som
rett før jul i fjor fikk erfare et kynisk og ufølsomt barnevern. I et innlegg postet på Torps blogg i Norge i Dag tar den kjente pastoren et kraftig oppgjør med barnevernet og en rekke kristne ledere som  bedriver «familie-fornektelse»/»familie-nihilisme» med tilfredse smil i A-4-Norge…”  Jan Aage Torp er en av få norske pastorer og kristenledere som har stått opp for denne hardt rammede familien og som i likhet med kristne verden over og mange av våre lesere reagerer på norsk barnevern. Foto av pastor Jan Aage Torp i Oslo kirken,  avbildet sammen med Titus Corlatean, senator,og tidligere rumensk utenriksminister som leder den rumenske delegasjonen  som nylig besøkte Norge. (foto med tillatelse fra Transformational)

bodnariuI sitt kraftfulle blogginnlegg skriver Torp dette om Dagens redaktør Vebjørn Selbekk og pinsebevegelsens lederråd: “Det er bekymringsfullt at ideologisk-profilerte kristne talsmenn som Vebjørn Selbekk og pinsebevegelsens ledere lever i en fornektelse av virkeligheten der de sier med rene ord: «Barnevernet fungerer utmerket!» Hvis man lukker øynene for fakta, eller taler mot bedre vitende, da er det ansvarsfraskrivelse. «Familie-nihilisme» er det stikk motsatte av hva kristenheten har stått for gjennom hele etterkrigstiden, men nå skjer det foran våre egne øyne,” skriver Torp i sitt blogginnlegg som kan leses i sin helhet  her (link til Norge i dag blogg)