Pastor hevder død gutt ble brakt tilbake til livet ved bønn i Jesu navn

pastor.eric-anglesEn pastor fra California og hans kone sier at de har vært vitne til et mirakel i vår tid etter å ha bedt for en gutt uten puls eller andre tegn til liv. Vi så gutten åpne sine øyne og begynte å puste, sier pastor Eric Angeles ved New Hope International Christian Center i Norwalk.  Han og hans kone var i sitt eget hjem da de hørte høye lyder utenfor huset. Noen sekunder senere hørte de at noen skrek og når vi åpnet døren og så ut, så vi en ung gutt som var påkjørt av en Pick Up lastebil og som lå i gate. Folk som kom til ulykkesstedet først sa at de sjekket guttens puls og konstaterte at han ikke hadde puls. Gutten lå der ubevegelig, fortalte pastor Eric Angeles til CBN news.

Hans kone Ruth løp til for å be for gutten mens barnets foreldre stod der i sjokk og gråt høylytt. Etter noen minutters bønn over gutten, sa Den Hellige Ånd til kvinnen at hun skulle si guttens navn. “Jeg ba, “Herre gi denne lille gutten liv tilbake, og jeg ba videre: “I Jesu navn, i Jesu navn, våkn opp, våkn opp,” og det gikk noen minutter uten at noe skjedde, og så hørte jeg Den Hellige Ånd si, “Fremsi guttens navn, fremsi guttens navn,” forteller pastorens kone til CNB News. Guttens søster lå også bøyd over gutten, så Ruth spurte så hva gutten hette. “Leonel,” svare jenta. Så begynte hun å rope: “Leonel”, “Leonel” kan du høre min stemme? Leonel, hvis du kan høre min stemme, rop på Jesus navn, Jesus kan helbrede deg, og jeg fortsatte å be for gutten og gråt.

Pastor Eric erfarte så at Den Hellige Ånd også talte til ham og ba omfavne guttens far som var forvirret og i sjokk.  Så sa han ordene på spansk: “Llame el nobre de Jesus,” mirakel-bønnsom betyr “Rop på Jesu navn”, fortalte Eric til CBN News. Han forstod ikke disse ordene, men talte de under Guds salvelse. Hans kone Ruth fortsatte å rope guttens navn og ba om at Jesus ville bringe liv tilbake til hans legeme. Noen øyeblikk senere begynte den ni år gamle gutten å blunke med øynene og gispe etter luft. Når hans øyne blunket, så forstod jeg at det var liv i ham, Gud hadde allerede besvart våre bønner,” forklarer Ruth. “Folkene som stod rundt meg var ikke kristne, men når jeg sa at øynene blunket, viste jeg at det var liv i ham.

Påkjørselen gav Loenel knust hofte, brukne ribbein, kraniebrudd, brukket ryggrad, blodpropp, forstuet skulder og kragebein. En av guttens leger fortalte familien at det er et mirakel at gutten var i live. “Jeg har sett noen få mirakler av helbredelse, som at struma blir vekk, at folk med dårlig eller intet syn har fått synet tilbake, men dette er første gang jeg har sett at noen er kommet tilbake til livet,” sier pastor Eric Angeles om hendelsen. “Gutten var død i ca 6 minutter, hans blikk var stivt og det var ikke noe liv i ham,” sier pastoren om hendelsen som har fått omtale i flere kristne medier i USA..Hør hele historien her