Pastor David Lynn i kamp mot demoner og LGBT samfunnets intoleranse mot kristne

Utfordrer tilhørerne med himmel og helvete. Her fra en samtale om temaet LGBT samfunnets intoleranse overfor bibelske kristne.

Den velkjente gatepredikanten og rettsforfulgte pastoren David Lynn er et daglig syn på gatene i Canada. I motsetning til hva samfunnet rundt ham gjør, er pastor Lynn blant dem som tror på Bibelen som Guds ord. Forkynnelse av sannheten om at uomvendte mennesker går til helvete dersom ikke de vender om til Kristus, er noe som provoserer mange. “Jeg er en fødtpåny kristen, jeg tror på Bibelen og akter å forkynne den,” sier Lynn som utfordrer mennesker med at de vil gå evig fortapt uten troen på Jesus Kristus.

Underveis i samtalen med den pro- homoseksuelle aktivisten blir pastor Lynn utfordret av demoniske krefter manifestert gjennom to individer som begge viser tegn på å være under kontroll av demoniske krefter. Se klippet som demonstrerer hvordan evangeliet skal proklameres på gater og torg. Enhver som vil leve gudfryktig i troen på Jesus Kristus må regne med å bli forfulgt, trakassert, motsagt og møte motstand og kritikk fra denne verdens barn.

https://www.youtube.com/watch?v=GWzcHgz9qAM&t=95

Én tanke om “Pastor David Lynn i kamp mot demoner og LGBT samfunnets intoleranse mot kristne

  1. LGBT Samfunnet er som et stort edderkopp nettverk som forgrener seg i div. safunnsgrener! LGBT må masse penger & millionvis av tilhengere & støttespillere!

Det er stengt for kommentarer.