Pakistanske politifolk slo og mishandlet 14 år gammel kristen gutt til døde

Lahore, Pakistan. Pakistans politi skal ha mishandlet og slått en 14 år gammel kristen gutt til døde. Den kristne gutten skulle for fire måneder siden ha kommet i slagsmål med en muslimsk medelev som skal ha mobbet og sjikanert ham for å få ham til å fornekte sin kristne tro.  Arsalan Masih var elev vet et privat undervisningssenter i landsbyen Jhabran Mandi som ligger i  Sheikhupura distriktet i Punjab provinsen. Mushtaq Masih, som er far til den avdøde 14 åringen forteller at undervisnings-senteret tilkalte politiet da det oppstod håndgemeng mellom de to guttene, og de sju politifolkene ankom stormet de inn i klasserommet og dro ut hans sønn Arsalan. Etter å ha dradd han ut av klasserommet begynte de sju voksne mennene og sparke og slå gutten med knytteneve. I tillegg slo de også gutten med geværkolbene. En av guttens lærere, Farhan Ali prøvde å stanse mishandlingen av gutten, men ble bryskt skjøvet vekk av politifolkene som fortsatte å mishandle den kristne tenåringen.

Familien i dyp sorg over den 14 år gamle Arsalan Masih

En av politifolkene, identifisert som betjent Rashid, slo så Arsalan i hodet med en pistol. Slaget var så hardt at 14 åringen blødde kraftig fra hodet. De satte så håndjern på 14 åringen og kastet han brutalt inn i den ventende politibilen. Den blødende 14 åringen kollapset først og etter kort tid var han død. De sju politimennene kjørte så av sted og slengte ut den døde kroppen langs veien og forsvant,” forteller faren til gutten.  Den tragiske hendelsen som ryster de kristne i Pakistan fant sted mandag 9 oktober.  Det var flere som var vitne til mishandlingen, men politifolkene truet dem til å ikke blande seg inn eller gjøre noe for å stoppe volden. “For fire måneder siden hadde Arsalan angivelig kommet i klammeri med en muslimsk gutt i klassen fordi denne hadde forsøkt å mobbe ham til å fornekte sin kristne tro,”  forteller Mushtaq Masih som er medlem av den presbyterianske kirke i Pakistan. “Jeg var ikke klar over at det hadde vært klammeri mellom de to før jeg hørte det nå nylig,” forteller guttens far. Den muslimske gutten som skal ha mobbet Arsalan skal ha vært nevø til en av politifolkene som mishandlet den kristne tenåringen til døde. Politimannen hadde fått hjelp av noen kolleger til å lære den kristne gutten ei lekse.

Rømte etter mishandlingen

Angrepet og drapet på 14 åringen er anmeldt til politiet, men så langt er ingen av de sju politifolkene som deltok i mishandlingen arrestert. “Saken er registrert og den øverste ansvarlige er suspendert fra sin stilling og de mistenkte har rømt området etter hendelsen,” forteller en lokal politisjef til Morning Star News. “Gutten var ikke etterlyst for noe og det er helt klart at de sju politifolkene har handlet på eget initiativ og misbrukt sine stillinger som politi,” sier politisjefen videre. “Saken vil bli etterforsket og de skyldige vil bli stilt til ansvar,” sier politi-inspektør Safdar Javed som skal etterforske saken. Også Javed bekrefter at de sju har misbrukt sin autoritet som politi. “Vi antar videre at mishandligen og drapet på gutten var religiøst motivert siden det er snakk om et kristent offer og muslimske gjerningsmenn, sier Safdar Javed videre. I følge Arsalans familie er det mellom 300 og 400 kristne familier i området, og disse er blitt dypt uroet av det som har skjedd. “Hva hadde egentlig Arsalan gjort som gjorde at han fortjente en slik brutal død?” -spør flere seg i landsbyen. Mandag gjennomførte Arsalans familie og andre kristne i landbyen en demonstrasjon utenfor politistasjonen og blokkerte en hovedvei i flere timer for å vekke oppmerksomhet om saken.

Flere hendelser og drap av kristne

Sharoon Masih ble drept fordi han som kristen drakk vann fra et glass alle brukte. Siden kristne i følge muslimsk tro er urene, må det medføre døden

I august måned ble en annen kristen student drept. Søndag 27 august ble den 17 år gamle Sharoon Masih drept av en klassekamerat under en skoletime i Punjab Vehari distriktet fordi han hadde drukket vann fra et glass som ble brukt av alle studentene. Dette er en handling mange av representantene for “fredens og toleransens religion”, ISLAM, ikke tolererer fordi de oppfatter kristne som urene. “Drapet på den 17 år gamle kristne studentet viser at en bølge av religiøs intoleranse har feid inn over alle samfunnslag i Pakistan,” sier Rufus Solomon, som er en talsmann som kjemper for kristnes rettigheter i Pakistan. Drapene på de to kristne ungdommene i det muslimske Pakistan viser hvilken høy pris mange må betale for sin kristne tro. Som kjent representerer islam som religion først og fremst død, fordervelse og intoleranse og vi blir nå nesten daglig påminnet om at islam er dødens og mørkets religion.

 

Documentary – Christian Persecution in Pakistan

Kilde: Morning Star NewsÉn tanke om “Pakistanske politifolk slo og mishandlet 14 år gammel kristen gutt til døde

  1. Fra 1. januar 2018 er det ikke lenger lov i Norge å kritisere islam. Norge implementerer da FN’s “menneskerettslover” som forbyr noen å vise en “fiendtlig innstilling” til rase, kulturell etnisitet og religion”. Dette får da forrang over norsk lov, som stadig blir mer og mer uthulet.

    Globalistene er da et ytterligere skritt nærmere sin verdensregjering ved å kneble alle ytringer som betyr motstand mot deres prosjekt.

    Tyskland har allerede implementert dette og nylig fikk en tysk journalist flere måneders ubetinget fengsel kun ved å ha latt trykke et historisk foto av den muslimske stormuftien av Jerusalem som under krigen trykker Adolf Hitlers hånd og bidro til Hitlers muslimske bataljoner som bar både hakekors og halvmåne på uniformene.

    Vi kristne vet at alt det vi nå ser egentlig regisseres av Satan Djevelen som ledd i hans kamp mot Jehova Gud og Hans sønn Kristus om det åndelige og reelle verdensherredømmet. Enden for Satan og hans jordiske, politiske forbundsfeller er imidlertid MEGET nær. Paralellt med de stadig mer autoritære styresettene i vest.

    Vi kan derfor snart vente oss at også resten av verden tar en Putin og gyver løs på de troende – slik Bibelen har forutsagt. Tiden er derfor nå inne for å bilegge indre stridigheter og våke og be.

Det er stengt for kommentarer.