Omfattende politijakt etter 33 åring involvert i trippeldrap som ryster amerikansk baptistkirke

Amerikansk politi har iverksatt en omfattende menneskejakt etter Andres Avalos som skal ha skutt og drept sin egen kone, en venninne av kona og lokal pastor

andy-avalos-1Det pågår nå en omfattende politijakt etter den 33 år gamle Andres “Andy” Avalos som skal ha skutt og drept pastor James Battle, 31 som var pastor for Bayshore Baptist Church, Bradenton, Tampa Florida. 33 åringen skal også ha drept sin egen kone, Amber Avalos som var ansatt som barne og helsearbeider i menigheten og det tredje offeret var den 46 år gamle Denise Potter, en nabo til ekteparet Avalos.  I følge politiet skal den ettersøkte 33 åringen først ha skutt og drept de to kvinnene i sitt eget hjem for deretter å kaste seg i bilen og oppsøkte menighetens kontor hvor han skjøt og drepte pastor James “Tripp” Battle for deretter å rømme åstedet i en gul 2003 modell Chevrolet Suburban. I følge politiet blir mannen ansett som bevæpnet og farlig og store politistyrker søker nå etter gjerningsmannen som skal ha blitt observert på pastorens kontor rett før drapet fant sted.

pastor-killedDe tre meningsløse drapene fant sted torsdag i Tampa Florida og den drepte pastoren etterlater seg sin kone Joy og to barn mens det andre av de tre ofrene som var gift med den antatte gjerningsmannen etterlater seg seks mindreårige barn. I følge kirkens nettside hadde Amber Avalos ansvaret for menighetens barne og diakonale arbeid. Den 33 år gamle seksbarnsmoren og kirkeansatte skal i følge menighetens nettside ha fulgt Jesus siden hun var 19 år gammel og hun elsket Jesus av amber-deadhele sitt hjerte og hennes største ønske var at barna også skulle lære Jesu kjærlighet og kjenne. Den avdøde pastoren skal ha vært en kristen siden han var 13 år og har siden 2006 fungert som pastor i ulike menigheter. Også den 46 år gamle kvinnen som ble drept sammen med Amber Avalos skal ha hatt tilknytning til menigheten som er dyp sjokk etter torsdagens hendelse. Den avdøde pastoren skal etter det Søkelys erfarer ha vært godt likt og hadde en aktiv kristen livsstil. Blant annet skal pastoren brukt hver eneste torsdag til å preke for ungdom ved en skole og i lokale aviser uttrykker folk sjokk og sorg over torsdagens tragiske hendelse. Mange uttrykker dyp medfølelse med de pårørende etter den tragiske hendelsen hvor 8 barn har mistet sin far eller mor.