Økende uro over norsk barneverns overgrep mot familier og barn -stopp kidnappingen av barn

Advokat Peter Costea leser opp en offisiell uttalelse under demonstrasjonene mot det advokat-peter.costeanorske barnevernet i Romanias hovedstad Bucuresti. I uttalelsen blir det brukt sterke ord mot det norske barnevernet som opererer i strid med menneskerettighetene når de begår grusomheter mot familien Ruth og Marius Bodnariu og deres fem barn som ble kidnappet av norsk barnevern i en sak som begynte med en bekymringsmelding på grunn av pinsevenn-familiens kristne tro. Historien om norsk barneverns grusomheter er blitt spredd verden over, og en rekke familier er rett og slett redd for å ta sine barn med til Norge. I den senere tid har det som kjent blitt avdekket en rekke stygge barneverns-saker og vi står med et barnevern som totalt mangler evnen til innrømme feil og overgrep begått mot familier.

Verden over er det nå stor skepsis til norsk barnevern og gårsdagens protest-aksjoner ble en stor suksess for arrangørene. Her hjemme var det økende oppslutning om demonstrasjonene og på forskjellige Faebook grupper spres det nå en rekke historier om overgrep begått av det norske barnevernet i kompaniskap med politiet. Søkelys har sett litt på hva som deles på disse gruppene, og det er ikke tvil. Svært mange tegner et bilde av et barnevern som opererer utenfor alle demokratiske spilleregler som eksisterer i samfunnet. Bak murer av taushet manipuleres det med sannheten og barn utsettes for subtile avhørsteknikker som er mildt sagt tvilsomme, og foreldre som uttrykker frustrasjon på personlig Facebook side kan bli truet og innkalt til avhør på grunn av ord skrevet i frustrasjon. Tilliten til systemet er syltynn og foreldre føler seg nærmest rettsløse i møte med et system som mange erfarer svært subjektive. Mens evangeliske kristne verden over ser urettferdigheten som blir begått i regi av barnevernet, er det ennå mange her i Norge som fremdeles, og på tross av skandalene nærmest tror det norske systemet er ufeilbart og uklanderlig. Også Ludvig Nessa, utstøtt prest fra den ludvignessa_dukkenorske apostat-kirken sier dette i en kommentar til saken omkring det norske barnevernet: “Den norske stat (Ola Dunk) til alle kvinner i landet: Mord (abort) er greit, men ikke ris (på blanke messingen). For ris, det er farlig, det, og han legger også til dette: “Ola Dunk (Den norske stat) til alle landets kvinner: Gir du barnet litt ris på blanke messingen, sender vi barnevernet og tar barna fra deg. Hvis du overhodet ikke ønsker barn, kan vi hjelpe deg med det også! Det er helt gratis. Vi lever jo i 2016! Hipp, hipp, hurra! Trykk på denne linken om du orker å se: http://www.liveleak.com/ll_embed?f=b1a526211f82

Her er advokat Costea som leser opp en offisiell uttalelse under gårsdagens demonstrasjon i Romanias hovedstad Bucuresti.

2 tanker om “Økende uro over norsk barneverns overgrep mot familier og barn -stopp kidnappingen av barn

 1. Hvorfor fortsetter grusomhetene fra norsk barnevern mot Bodnariu familien?

  Er det en usunn æreskultur i det norske barnevern?

  “Senator Corlatean: Bodnariu Family Received a “Positive and Favorable” Psychologic Evaluation! ”

  “Despite this development, the Bodnariu family continues to have four out of five children confiscated!

  In February 2016, after months of dragging their feet, Barnevernet performed a psychologic evaluation of the Bodnariu parents. Senator Titus Corlatean revealed on a Romanian TV program at Antena 3 that the Bernevernet psychologist who performed the evaluation was somewhat surprised that it took 3 months for this evaluation to be done. The psychologist was also surprised that such evaluation did not take place BEFORE the children were confiscated.”

  Se tv programmet her:
  http://www.antena3.ro/actualitate/solidari-cu-familia-bodnariu-urmeaza-proteste-ample-in-toata-lumea-350842.html

  Link artikkel: https://delightintruth.com/2016/04/11/senator-corlatean-bodnariu-family-received-a-positive-and-favorable-psychologic-evaluation/

Det er stengt for kommentarer.