Oden Fong produserte bare et album: “Come for the children”

I min gamle platesamling har jeg en hel haug med kristen musikk som ble utgitt på slutten av 1970 tallet og frem mot 1990 tallet da CDer for alvor erstattet vinyl. For øyeblikket har jeg ikke noe stereoanlegg som gjør at jeg får nytte av mine gamle plater som inneholder musikk og sang jeg knapt har lyttet til siden årtusenskiftet. En av de LP jeg har hatt siden platen kom ut i 1979 er platen “Come for the children” av sangeren Oden Fong. Oden Fong som spilte inn sin første og siste plate som soloartist, har de tatt skrittet videre, bort fra den kristne musikk-bransjen og er i dag pastor for menigheten  “Truth Church Calvary” i  Denver USA. En menighet med et omfattende arbeid for å nå mennesker med evangeliet om Jesus

Fra Oden Fongs LP fra 1979 presenteres jeg her sangen Again and Again. En nydelig sang med rett fokus og rett tekst

Én tanke om “Oden Fong produserte bare et album: “Come for the children”

  1. Så bra å høre han fortsatte å stå på videre for å spre evangeliet. Og til og med er pastor 🙂

    Tror det kan være mange eldre musikere som hadde hatt mye bra å dele fra talerstolene, både tale og musikk. Ikke minst for ungdommene. Mange kunne vært en god pastor. Mange av dem skiller seg ofte ut, og trives ikke i menigheter -der er alle som oftest som alle andre. Tror menigheter også må gjøre sitt for å dra i dem og vise at de trenger dem og setter pris på dem.

    Denne musikken er litt for søt for meg, men helt ok, fin sang 🙂

Det er stengt for kommentarer.