Obama avslørte sitt sanne ansikt ved å svikte Israel nok en gang -Vi ser frem til Donald Trump overtar

Barack Obama: Foto: Pete Souz (lisens)

Gårsdagens nyhet om at  Barack Hussein Obama beordret FN ambassadør Samantha Power til å avholde seg fra å nedlegge veto da FNs sikkerhetsråd, brukte denne fredagen til å vedta en resolusjon som fordømte de israelske bosettingene i Judea og Samaria. Disse områdene som FN og Barack Obama ønsker å gi til palestinerne var opprinnelig gamle israelske kjerneområder vi kan lese om i Guds eget ord. Dette er ikke første gang president Barack Obama og hans administrasjon svikter og vender ryggen til Israel. Fredagens opptreden der USA avstod fra å stemme har i realiteten den samme effekt som det å stemme for resolusjonen, og en tydelig men ubøyelig Netanyahu uttalte straks at Israel ikke kommer til å etterleve kravene i resolusjonen. I stedet velger man å ri av seg stormen og satse på Donald Trumps vennskap og en ny amerikansk Israel politikk.



Obama administrasjonens
beslutning om å ikke nedlegge veto mot den sterkt Israel-fiendtlige resolusjonen som ble vedtatt i FNs sikkerhetsråd fredag, var ingen god julegave til statsminister Benyamin Netanyahu og den jødiske staten. Imidlertid var det ikke USA som fredag 23/12-2016 valgte å vende ryggen til Israel, men det var bare Obama og hans fullstendig mislykkede administrasjon. En administrasjon som har måttet gå fra nederlag til nederlag i Midtøsten. Etter at Vladimir Putin kom på banen høsten 2015 og besluttet å gå inn i den syriske krigen på president Assads side, har den amerikanske Syria-politikken som Hillary Clinton og Barack Hussein Obama la grunnvollen for i 2011 gått på et større nederlag. Det geopolitiske nederlaget Obama administrasjonen har lidt i Midtøsten mens Barack Obama besatt Det Hvite Hus, kan best sammenlignes med det nederlaget USA led i Vietnam.

Fredagens amerikanske stemmegivning i Sikkerhetsrådet har skapt sterke reaksjoner i Israel og flere israelske politikere uttrykker nå glede over at Obamas dager som president er over. Mens Israel har reagert med raseri og skuffelse over Obama administrasjonens åpenbare svik, hilser terrorgruppen Hamas USAs stemmegivning velkommen. Også terrorgruppen Islamsk Jiihad lovpriste lørdag Hussein Obama-administrasjonens “modige valg”. “Dette vil lede til at israelerne vil bli ennå mer isolert og boikottet,” sier Daoud Shehab som er talsmann for islamsk hellig krig. Israel på sin side hevder at dette bare vil styrke terroristenes sak og gi legitimitet til terrorister som dreper kvinner og barn uten skånsel. Midt i det hele finner likevel Israel trøst i at USA snart får en ny president og administrasjon som ser ut til å ville føre en annen politikk en Barack Obama.

Avslørte Barack Hussein Obama’s sanne ansikt

“USAs avholdenhet fra å nedlegge veto under fredagens avstemming i sikkerhetsrådet er “det siste dolkestikk av president Obama. Det avslører det sanne ansiktet til Obama og hans administrasjon,” sier en israelsk tjenestemann lørdag kveld. “Nå er det lettere å forstå hva vi har måttet forholde oss til de siste åtte årene. Resolusjonen som ble vedtatt med 14 mot 0 stemmer var forventet, sier tjenestemannen som hevder at USA handlet bak Israels rygg ved å medvirke til og fremme en resolusjon mot Israel. Vi viste om dette gjennom våre arabiske og internasjonale kilder,” sier tjenestemannen videre. Netanyahu på sin side har lenge hatt et svært anstrengt forhold til den amerikanske presidenten som ser ut til å ha ført et dobbeltspill over flere år i forhold til sin Midtøsten politikk. Vi så dette svært tydelig i forhold til atomavtalen med Iran. Denne avtalen har gitt Iran både økt inntekt, økt innflytelse i Midtøsten og ikke minst har Iran kunne beholde hele sin kjernefysiske infrastruktur. Som kjent hersket det gjennom hele Obamas første periode spenning til hvorvidt Israel ville komme til å gjennomføre et “forebyggende angrep” på Iran for å søke å ødelegge Irans muligheter til å utvikle atomvåpen. Imidlertid greide Obama administrasjonen å overbevise statsminister Netanyahu om at USA var villig til å bruke alle midler for å stanse Iran, også militære, og kvedet som lød fra Washington var “at alle muligheter ligger på bordet”. Obama administrasjonens førsteprioritet overfor Israel var å forhindre at Jerusalem iverksatte sitt “forebyggende” angrep på Iran, og i ettertid er det blitt kjent at både utenriksminister John Kerry og Barack Obama selv, bløffet Netanyahu flere ganger. Også tidligere utenriksminister Ehud Barak skal ha blitt bløffet av amerikanske tjenestemenn som måtte si det som skulle til for å stagge Jerusalem. Når avtalen mellom Iran og USA ble inngått, ble Israel holdt på armlengdes avstand og holdt lengst mulig i mørke. Når så avtalen ble offentlig kjent, konkluderte straks statsminister Benyamin Netanyahu med at dette var en veldig “bad” avtale, og når vi situasjonen i dag, så kan vi raskt konkludere med at avtalen har vært god for Iran, men mildt sagt elendig for Israel, som nå må leve med vissheten om at den iranske revolusjonsgarden befinner seg svært tett inntil Israels grenser mot Syria.

Takker Donald Trump og republikanerne 

Foto: Søkelys

Mens Israels statsminister Benyamin Netanyahu lørdag takket innkomne president Donald Trump og republikanerne for å kritisert og fordømt Obama administrasjonens svik fredag, var han ikke nådig mot Barack Obama som han mener falt Israel i ryggen, og han sammenlignet Barack Obama med Jimmy Carters fiendtlighet mot den jødiske nasjonen. Den israelske lederen ser frem til å samarbeide med Donald Trump og hans team som vil forsøke å omgjøre resolusjonen. Donald Trump har allerede nå indikert at han vil være med i en omfattende “krig” mot det Donald Trump omtaler som en skammelig og skandaløs beslutning. Den nyvalgte amerikanske presidenten vil møte tøff opposisjon fra Europa dersom han blir for Israel-vennlig. Nå sa han, går vi inn i en ny æra og den nyvalgte president Donald Trump sier at ting vil komme til å skje raskere enn folk tror. I denne nye æra vil det bli langt mer kostbart for dem som prøver å skade Israel, sa innkomne president Donald Trump lørdag. (Foto av Donald Trump her sammen med Franklin Graham, en av mange kristne røster som takker Gud for at Obama’s regime nå nærmer seg slutten.”

Som kristne står vi sammen med Israel og fordømmer Barack Obama’s svik mot det profetiske folk

Foto: Wikipedia.

Som kristen kirke står vi sammen med Israel og vil be for og velsigne Israel. Dagens moderne Israel er for oss som er kristne først og fremst et profetisk tegn som varsler at nådens tidsalder går mot slutten, at Kristus kommer i skyen og at Gud den allmektige snart vil fullføre sin rettferdige dom over nasjonene. Hos profeten Sakarias leser vi noen alvorlige ord om hvordan det vil gå med dem som tar del i det siste slaget som vil komme da Herren gjør Jerusalem til en løftesten for nasjonene. Dette vil skje når hedningenes
fylde er kommet inn, og jeg tror dette øyeblikk nærmer seg da Guds ord blir forkynt til alle verdens fire hjørner. “Men Herren skal la denne plage ramme alle de folk som har kjempet mot Jerusalem: Han skal la kjøttet råtne på dem mens de står på sine føtter, og deres øyne skal råtne i sine huler, og tungen skal råtne i deres munn. På den dag skal Herren sende en stor redsel over dem, så de tar fatt på hverandre og løfter hånd mot hverandre,” Og videre sier Guds Ord: “Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål* for alle folkeslagene rundt omkring. Når Jerusalem blir kringsatt, skal det også gå ut over Juda.. Det skal skje på den dag at jeg vil gjøre Jerusalem til en løftestein for alle folkene. Alle som løfter på den, skal såre seg selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle seg mot det.” Barack Hussein Obama som mange hevder er muslim er nå blant dem som har forløftet seg på Jerusalem. Byen han gjerne vil dele og gi til palestinerne. For oss som kjenner Guds ord vet vi at Jerusalem var Israels hovedstad, det var der Salomo bygde sitt tempel og der var der kong Davids hus regjerte fra for nærmere 3000 år siden. I dag er både Jerusalem og Betlehem, Jesu fødeby “omstridt territorium” og “okkupert område” som tilhører palestinerne eller PA-araberne som de egentlig burde kalles. På Jesus og Bibelens tid var både Betlehem og Jerusalem kjerne områder for det israelske folk.

17 tanker om “Obama avslørte sitt sanne ansikt ved å svikte Israel nok en gang -Vi ser frem til Donald Trump overtar

 1. Me veit alle korleis det går til slutt.
  Gud vil gripa inn og gjenreisa Israel. Jerusalem vil vera hovudstaden på kloden og tempelet vil stå der gjenoppreist.

  “I de siste dager skal det skje
  at Herrens tempelberg skal stå urokkelig
  som det høyeste av fjellene
  og rage over høydene.
  Dit skal ALLE FOLKESLAG STRØMME.

  3 Mange folk skal dra av sted og si:
  «Kom, la oss gå opp til Herrens fjell,
  til Jakobs GUDS HUS,
  så han kan lære oss sine veier
  og vi kan ferdes på hans stier.
  For lov (TORAH) skal gå ut fra Sion,
  Herrens ord fra Jerusalem.»

  4 Han skal dømme mellom folkeslag
  og skifte rett for mange folk.
  De skal smi sverdene om til plogskjær
  og spydene til vingårdskniver.
  Folk skal ikke løfte sverd mot folk,
  ikke lenger læres opp til krig.” Esaias 2

  Før dette skjer vil nasjonane føra krig både mot Israel og kvarandre.
  Gud vil læra nasjonane å leva etter Hans lover.(Torah)
  Det fører til velsigning.

  Bibelen beskriv denne “Jakobs trengsel” som spesielt nasjonen Israel vil oppleva på slutten då alle “elskarane” hennar vil svikta henne.
  USA – fyrsteelskaren vil og forlata Israel.
  Klagesongane beskriv dette.

  Profetiane fortel oss at tempelet vil koma på plass i AustJerusalem på tempelhøgda dei neste åra.

  Esaias 53 beskriv Israel sine lidingar pga nasjonane si urettferdige behandling av henne.
  https://www.youtube.com/watch?v=Mcty0Or-u5g

  • Vi kommer alle til å dø før de bibelske endetidsprofetiene angivelig blir oppfylt 😉 Dermed kan rasende og fromme troende, som hver eneste dag hittil i den totusenårige «endetiden», fortsette å innbille seg at Gud finnes og vil gripe inn uten noen gang å få det bekreftet.

   Håper bare de religiøse fantasiene gir trøst og inspirasjon til å hjelpe medmennesker – og aldri mer skaper fullstendig unødvendig konflikt og lidelse. Det holder med to tusen år slakt, menneskeforakt og teologisk kaving om ingenting.

   God jul!

 2. Her bekrefter man dessverre at søkelys er et religiøst nettsted, som ikke har tungen helt beint i munnen, når man ser frem til å få Trump i førersetet.-(

  Det er forresten et rykte om at Trump lider av tvangslidelser. For eksempel MÅ han stå med fingrene på en bestemt måte når han snakker. Han tror visstnok ikke at budskapet blir tillagt den rette styrken, dersom han ikke lager en sirkel med pekefingeren og tommelen, på begge hendene. Det ser vi på de fleste bildene av ham:
  http://www.dn.no/nyheter/2016/12/25/0955/Utenriks/trump-vil-legge-ned-egen-stiftelse
  http://e24.no/makro-og-politikk/donald-trump/trump-vil-legge-ned-sin-egen-stiftelse/23882198

  http://static4.businessinsider.com/image/55c9f7ce2acae74c2f8bc9c8/the-man-who-just-resigned-from-donald-trumps-campaign-explains-how-trump-can-still-win.jpg

  Så det vi kan “se frem til”, er å få en sosiopat med tvangslidelser i det hvite hus. Og uten politisk erfaring:-(

  • Etter å ha sett dette sviket fra Obama er jeg mer enn glad for at Donald Trump blir president.
   Akkurat nå sitter det en som bringer forbannelse over USA

   https://www.youtube.com/watch?v=TMvuDO9PDpo

   Jeg tror ikke du aner konsekvensene av denne hendelsen som har uante konsekvenser for Israel. Nå er det viktigere enn noensinne for Guds folk og den frelste skare å stå opp for Israel.
   Dessverre står vi overfor det faktum at mange kirker i endens tid kommer til å bli Israels og dermed også Guds fiender.
   Evangeliske kristne har tradisjonelt stått sammen med Israel og vår bønn må være at dette fortsetter

  • Selvfølgelig er Søkelys en kristen nettside, det ligger i selve navnet på nettsiden.

   Så hvis du leser linken til siden så står det: Søkelys: Profetisk aktuelt nyhetsmagasin.

   Så hvis du ikke liker nettsiden, så ikke klikk det inn mer her.

 3. Jeg opplever vel at Graham Jr flyter på sin fars kjendisstatus, og er dypest sett en religiøs figur som forkynner mange andre evangelier.
  Sluttord: Sannhetten er nok at en religiøs type som står og flirer med siden av den gjengiftede badutten Trump, må man ta med en klype pepper

 4. Godfred Lund said:

  “Så det vi kan “se frem til”, er å få en sosiopat med tvangslidelser i det hvite hus.”

  I Matteus 5 står det noe om konsekvensen av å karakterisere andre på en negativ måte. Tror du på det som står i Bibelen?

  • Du selv da?Ikke bare KARAKTERISERER du andre på en NEGATIV måte…..

 5. http://www.timesofisrael.com/netanyahu-goes-to-war-with-the-world/

  “Netanyahu goes to war with the world”

  Dette er essensen i det heile.

  Verdssamfunnet vil ikkje innordna seg Gud sin vilje om landet.

  ” I min sjalusi og brennende harme sier jeg: Sannelig, den dagen skal det komme et kraftig jordskjelv over Israels land. Da skal de skjelve for meg, fiskene i havet, fuglene under himmelen og dyrene på marken, alt kryp som det kryr av på jorden, og alle menneskene som bor på jorden. Fjellene skal styrte sammen, berghyllene skal falle ned og alle murene falle i grus.
  Da kaller jeg sverd over ham på alle mine fjell, sier Herren Gud. Den ene skal rette sverd mot den andre. Jeg straffer ham med pest og blod. Høljende regn og haglsteiner, ild og svovel lar jeg regne over ham og hans tropper og over alle folkene som er med ham. 23 Slik viser jeg meg stor og hellig og GIR MEG TIL KJENNE FOR ØYNENE PÅ MANGE FOLKESLAG. De skal kjenne at jeg er Herren” Esekiel 38

 6. Nå er det bevist at russiske myndigheter på aller høyeste nivå har stått i leddtogg med Trump, og rigget valget.
  Clinton fikk på tross av dette 2.9 mill flere stemmer. Det er åpenbart at hun ville vunnet valget overlegent, dersom det var et rent valg.
  Jeg synns det burde vært utlyst nyvalg til våren, og Trump burde selvsagt vært fengslet.
  Er sikker på at republikanerne viĺle vært lettet over å få en ny mulighet med en ordentlig politiker, fremfor en sosiopatisk bølle!
  Nå fikk vi svaret på hvordan det var mulig for Trump å vinne; JUKS!

 7. Kan søkelys utdype hva de mener med å velsigne den politiske staten Israel?

  Inkl dette å velsigne judaismen som religion med den tilhørende Talmud?
  Inkl det å be for verdens homse-hovedstad Tel-Aviv?
  Inkl det å velsigne retten til å drepe andre p.g.a. landområder?
  Inkl det å velsigne det okkulte symbolet som er representert i denne nasjonens flagg?
  Hva inkl det egentlig?
  At dette folkeslag skal bli frelst? – Ja, men det gjelder da vel alle folk?
  Er det noen som skal bli frelst litt mer enn andre?

  Før noen kaller meg idiot får de svare på disse enkle spørsmålene.
  Noen synes å tro at frelsen har et ekstra punkt i form av å velsigne staten Israel.
  I følge disse ser det ut som man ikke har del i frelsen uten å utføre dette.
  Hvorfor sa da aldri Jesus dette?

  Den eller de som ikke tror på den nye testamente trenger ikke svare da de ikke er kristne. – Men de som tror på det nye testamente kan gjerne forklare dette på en enkel måte.

  • Det har antagelig noe med at jodene, eller juderne, har blitt behandlet saa daarlig etter at italienerne drepte mange av dem og solgte de fleste andre som slaver for et par tusen aar siden. Siden har man sett inkvisisjoner og progromer og mye annet. Holocaust var ikke noe enestaaende i denne sammenhengen. Judeerhat har antatt alle former. Rase, religion, kultur, utseende og naa sist, nasjonal tilhorighet. Mange mener faktisk at Israels er en trussel mot verdensfreden. FN produserer fordommelser paa lopende baand. Hundrevis. IS, Norkorea og islamske stater er FN langt mindre interessert i.

   Derfor vil noen velsigne dem slik at judeerhaterne ikke lenger skal skade dem. F. eks slik som den islamske lereboken “Hadith” beskriver. Dette onsker mange aa spare dem for selv om de paa ganske mange maater er akkurat som alle andre folk.

  • Admiral baluba:

   Jeg skjønte ingenting av ditt svar. Det var jo bare vas egentlig.

   Enten må du svare konkret, eller la være.
   Men uansett, du prøvde ihvertfall.

   Ingen som kaller seg kristne synes og kunne svare på disse enkle spørsmålene.
   Det var egentlig det jeg forventet uansett.

 8. “Inkl dette å velsigne judaismen som religion med den tilhørende Talmud?
  Inkl det å be for verdens homse-hovedstad Tel-Aviv?
  Inkl det å velsigne retten til å drepe andre p.g.a. landområder?
  Inkl det å velsigne det okkulte symbolet som er representert i denne nasjonens flagg?
  Hva inkl det egentlig?
  At dette folkeslag skal bli frelst? – Ja, men det gjelder da vel alle folk?
  Er det noen som skal bli frelst litt mer enn andre?”
  ————-
  ———–
  Kjernen i GT er dette at Gud har utvalgt seg eit folk gjennom Abraham og gitt dei eit spesielt landområde til odel og eige.
  Det er kjernestriden på slutten.
  Nasjonane vil ikkje fylgja dette påbodet som SKAPAREN har gitt.
  Difor vil dei på slutten prøva å knebla jødane fullstendig.
  Det er sjølvsagt heilt idiotisk, då utfallet er gitt.

  “Høljende regn og haglsteiner, ild og svovel lar jeg regne over ham og hans tropper og over alle folkene som er med ham. Slik viser jeg meg stor og hellig og gir meg til kjenne for øynene på mange folkeslag. De skal kjenne at jeg er Herren”. Esekiel 38

  Når det gjeld Tel Aviv så står Guds lov der som vitne mot dei som praktiserer synd.

  “Du skal ikke overlate noen av barna dine til Molok; du skal ikke vanhellige din Guds navn. Jeg er Herren. Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er avskyelig. 23 Du skal ikke ha samleie med et dyr av noe slag og gjøre deg uren ved det. Heller ikke skal en kvinne by seg fram til et dyr og pare seg med det. Det er motbydelig.” 3 Mosebok 18

  Gud vil gjennomføra ei utreinsking på slutten fortel profetiane.
  2/3 av folket vil omkoma.

  “På den tiden
  skal jeg gjennomsøke Jerusalem med lys
  og straffe mennene der,
  de som sitter sløve i sin vinrus
  og sier i sitt hjerte:
  « Herren gjør verken godt eller ondt.»

  I GT les me korleis Gud behandla dei folkeslaga som ikkje var lydige.
  Jerikos fall ligg der som advarsel.

  “Neste morgen sto Josva tidlig opp, og prestene løftet opp Herrens kiste. 13 De sju prestene som bar de sju bukkehornene, gikk foran Herrens kiste og blåste hele tiden i hornene. Krigerne gikk foran dem, baktroppen fulgte etter Herrens kiste, og hornene ljomet hele tiden. 14 De gikk én gang rundt byen denne andre dagen og vendte så tilbake til leiren. Dette gjorde de i seks dager.
  15 Den sjuende dagen sto de opp ved daggry og gikk på samme måten rundt byen, sju ganger. Det var bare den dagen de gikk sju ganger rundt byen. 16 Den sjuende gangen prestene blåste i hornene, sa Josva til folket: «Rop! For Herren har gitt dere byen.”

  Den SJUANDE DAGEN var det slutt.
  https://www.breakingisraelnews.com/68859/the-mystery-of-the-lost-jubilee-part-xx-6000-years-old-opinion/

  I

  • Du svarte ikke på noen av spørsmålene.

   Du er jo heller ikke kristen så vidt jeg har forstått ut fra mine kriterier.
   Sånt sett var det en bortkastet kommentar.

   Bortsett fra det ønsker jeg deg godt nyttår.
   .

Det er stengt for kommentarer.