Ny versjon av Coronavirus oppdaget -kombinasjon av delta og omicron =DeltaCron

En forskergruppe på Kypros har oppdaget en ny variant av coronaviruset som skal være en kombinasjon av delta- og omikronvarianten. Det melder kypriotiske Sigma Live.  Det er for tiden omikron- og deltainfeksjoner, og vi fant denne varianten som er en kombinasjon av disse to, sa professor Leondios Kostrikos ved Universitet på Kypros. Han har gitt den nye varianten kallenavnet «deltakron» på grunn av identifiseringen av omikronlignende genetiske kjennetegn i deltagenomene. Forskergruppen har påvist 25 slike tilfeller.

– Vi har funnet et betydelig antall mutasjoner som tidligere bare er funnet i omikrontilfeller, og som er annerledes enn de andre variantene, fordi dens genom har 30 mutasjoner. Professoren mener det er for tidlig å si hvordan den nye varianten eventuelt vil påvirke verden.

– Tiden vil vise om den er mer smittsom eller om den vil føre oss lettere ut av pandemien.

Av de 25 personene som så langt har fått påvist varianten, er elleve innlagt på sykehus.

– Vi kan si at sammenhengen mellom deltakron og sykehusinnleggelser ikke er tilfeldig.

Han mener også det er for tidlig å si om den nye varianten vil overta plassen til omikron og delta som de dominerende variantene. Men personlig tror han at den nye varianten vil bli forbigått av omikron.

Ifølge Bloomberg har forskerne sendt inn funnene sine til den internasjonale GISAID-databasen som overvåker virus.

10 tanker om “Ny versjon av Coronavirus oppdaget -kombinasjon av delta og omicron =DeltaCron

 1. Stadig nye varianter av koronaviruset dukker opp….Det virker å ta helt av.
  Men er det ikke slik med forkjølelsesvirus også; hvert år kommer en ny variant. Slik at fjorårets forkjølelsesvaksine ikke nødvendigvis gir beskyttelse mot den nye.
  Ser ut til at normalisering av samfunnet lar vente på seg. Eller…det skjer ikke. Den tid er forbi. Vi kan takke nye virusvarianter for det.
  Eller som mange hevder; alt er et narrespill…?

  4
  1
  • Det er ikke mulig for globalistene å gi fra seg denne muligheten til å intervenere folkets privatliv på veien mot total verdensmakt. Dette ser helt fantastisk flott ut. Jo værre jo bedre, for da kan vi forhåpentligvis gå enden kjapt i møte.

   7
   2
 2. Ikke alle er like klar til å forlate denne verden som du, “Kristi Bror”!
  Og på eventuelt hvilken måte.
  Så var det dette med frelsesvisshet, da…
  “Påkall Herrens navn og du skal bli frelst.”
  Alt er av nåde, ikke av gjerninger, hevdes det. Men så enkelt er det ikke! Det er visselig mye “DU SKAL” og “DU SKAL IKKE”. En liten synd teller like mye som en stor synd. Har man uoppgjorte synder? Har du vitnet om Jesus? Har du ditt og har du datt, eller ikke?
  Når du ber Gud om tilgivelse kaster han syndene i glemselens hav, sies det. Han ser dem ikke mer, men han ser Jesus i oss. Hvordan kan da det stå et annet sted i Bibelen at hvert unyttig, grovt, stygt osv. ord vi har sagt skal han konfrontere oss med på dommens dag? Da har han ikke glemt likevel?
  Hvordan skal det gå, dette her?

  • Nei, har du ikke det ekte, himmelske håpet og heller ikke det ekte jordiske håpet så er jo eneste håp tilbake at den gamle, onde verden varer lengst mulig. Det sier seg derfor selv at kvasikristne innerst inne vet at når slutten kommer er det slutten for dem også. Og da gjelder det selvsagt også å håpe på at Satans gamle, politiske verden varer lengst mulig.

   Dette var i grunn en fin, oppklarende vinkling av det sanne håpet – og det falske “håpet”.

   PS! Bibelen: “Tro uten gjerninger er en død tro”.

   6
   1
  • Husk at all synd ble lagt på Kristus, de som går fortapt gjør det ikke pga sine synder, de er betalt, men fordi de ikke ville ta i mot den ferdiglagte rettferdigheten som ligger ferdig for alle mennesker. Vi skal derimot svare for alt, alt skal prøves i ildprøven, kun gjerninger som Herren har fått utført i et menneske blir stående i ilden. Resten brenner opp, men man går ikke fortapt selv om ens verk brenner opp så lenge man har tatt i mot frelsen og tror på Jesus, men man mister lønnen. Men frelsen står evig fast!

   3
   1
 3. Apropos å vitne om om Gud og Jesus….
  Jesus og disiplene, og i etterkant Paulus og hans medarbeidere, reiste omkring fylt av Ånden og forkynte Ordet med myndighet, og med tegn og under til stadfestelse. Peter holdt en gang en så lang preken på et sted, at en mann som satt i vinduskarmen sovnet, falt ut og slo seg halvt i hjel. Peter tok et opphold i talen, gikk og la hendene på mannen som ble fullstendig leget. Så fortsatte Peter å tale. Fantastisk!
  Uten åpenbaring blir folket tøylesløst, står det skrevet. Hvor er kraften, tegn og under i dag?
  “Rundt i bedehus og kirker sover folket godt og søtt, drømmer om en herlig tid de aldri får”, sang Aage Samuelsen. Sant! Hva kan dagens norske kristenhet møte ufrelste mennesker med i dag? Hva skiller størstedelen av kristne mennesker fra ufrelste i dag? De lever stort sett likt. Jeg innebefatter også meg selv….
  Går jeg på møte i den lokale pinsemenigheten, vet jeg akkurat når jeg skal komme for å unngå kollektprekenen…! Alt er nøye organisert. Den Hellige Ånd må ikke komme og forkludre dette, liksom!
  Kirken er grepet av klimareligionen, og er hatsk mot Israel. Lar synd komme inn. Kan ikke lede mennesker til Jesus i slik en tilstand.
  Hva er det å vitne om når prester/biskoper forteller at det ikke fins noe Helvete? Hva har da Jesus frelst oss i fra?
  Jeg føler også at jeg har ikke noe “vinnerbudskap” å komme med hvis jeg forteller at folk må bli frelst, men da må de for alle del ikke ta en chip under huden, for da blir de forfulgt og drept, og det skjer snart….? Og så er det dyp splittelse om vaksinen blant kristne. Dette er ikke lett, skjønner dere? Det blir for enkelt for “Kristi Bror” å komme med det han gjør. Det må det være lov å si.

  1
  1
  • Otis: “Hva er det å vitne om når prester/biskoper forteller at det ikke fins noe Helvete? Hva har da Jesus frelst oss i fra?”

   Jesus har frelst deg fra den evige død uten mulighet for fremtidig liv. Dersom ikke det er nok og du må trues med norrøn straff med pinsler der Gud er en sadist værre enn Adolf Hitler for å tro på Jesus, da da er det sannelig en stakkarslig tro hvor du altså må trues til å følge Jesus.

   Sanne kristne har det heldigvis ikke slik. Vi lokkes av Guds KJÆRLIGHET, og ikke noen former for trusler.

   3
   3
  • Som jeg skrev – hva skiller svært mange såkalte kristne fra andre mennesker i dag? Vær grei og snill, ellers kan man gjøre som man vil…
   Se her fra TV2: De traff hverandre på Tinder og i løpet av et år ble de kjærester og samboere.
   Hvem? Jo, barnebarnet til Kjell Magne Bondevik, Simen Bondevik.
   Dere har sikkert sett denne unge krølltoppen på TV. Han er KrF-politiker.
   Samboerskap virker vanlig for par som kaller seg kristne. Det er like mye synd som å leve i homofilt samboerskap.
   Det kan tydeligvis ikke forventes høyere standard fra kristne enn andre.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.