Nedtelling til ny Gaza krig? Ny palestinsk rakett avfyrt mot Israel søndag kveld

rockett_israelEn palestinsk rakett avfyrt fra Gaza stripen skal for kort tid siden ha eksplodert i et
åpent område i det sørlige Israel. Det palestinske rakett angrepet som fant sted for rett før klokken 23 norsk tid. Det israelske forsvaret bekrefter i en melding på Twitter at angrepet har funnet sted, og at militært personell nå leter etter restene etter raketten.

I følge det israelske forsvaret er det ikke rapportert om skader etter det siste angrepet som kom noen timer etter at palestinske terrorister skjøt to raketter mot Israel som falt ned inne på Gazastripen. Søndag kveld samlet flere hundre israelere seg til demonstrasjon i Tel Aviv hvor de forlangte at noe effektivt blir gjort for å stanse palestinske terroren mot jøder. Etter at palestinerne under FN møtet i september kansellerte Oslo avtalen, har volden formelig eksplodert i Israel og på de palestinske områdene. Det er frykt for at terroren skal eskalere ytterligere og for hver rakett som avfyres fra Gaza mot Israel øker sannsynligheten for en ny Gaza krig.

Facebook Comments

1 tanke om “Nedtelling til ny Gaza krig? Ny palestinsk rakett avfyrt mot Israel søndag kveld

 1. Det er ei lita sak som no er veldig interessann.
  Det gjeld kortspelet BRIDGE, som eg personleg likar veldig godt.

  “De israelske bridge-spillerne Lotan Fisher og Ron Schwartz vil ha seg frabedt jukse-beskyldninger fra den norske bridgespilleren Boye Brogeland.”

  http://www.dn.no/nyheter/finans/2015/10/11/1921/Spill/bridgespillere-ber-om-etterspill
  Denne saka vil få spesiell oppmerksomhet pga at det er to israelittar som vert skulda for juks.

  “Det som har gitt israelerne blod på tann, er vel denne latterlige uttalelsen fra WBF som kom fredag, der WBF har brukt ord som «lynch mob»..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *