Nedtelling til dyrets merke og kontrollsamfunnet fortsetter -Denne knøttlille brikken bekymrer LO

Denne knøttlille brikken bekymrer LO. Opereres inn i svenske og britiske arbeidstakere, mellom tommel- og pekefinger.

Bibelens advarsel omkring “dyrets merke” og endetidens kontrollsamfunn ser ikke ut til å bekymre kristne i vesentlig grad. Mens de aller fleste blindt neglisjerer alt som har med de siste dager å gjøre, lever skarer av troende helt ubekymret over det som ligger fremfor oss, i den tro at de selv vil bli “hentet ut” eller bortrykket før det virkelig strammer seg til. Tanken på å ha en mikrochip implantert i kroppen, for at arbeidsgiveren skal ha bedre kontroll, kan få uhyggen til å krype inn under huden på noen og enhver. Nå gjør britiske og svenske firmaer tanken til virkelighet. – Du kan ikke miste den, den kan ikke falle ned, du kan ikke glemme den, sier en begeistret Jowan Österlund til Sunday Telegraph om chipen som hans svenske firma Biohax selger, skriver avisen Dagbladet.

Selv om skarer av kristne ikke er videre bekymret for at den teknologi som vil bli benyttet av den kommende verdensdiktatoren og hans 666 system, er landsorganisasjonen LO, blant dem som er bekymret, melder avisen Dagbladet. Bakgrunnen er at stadig flere mennesker får operert inn en mickrochip under huden og for dem som har lest litt i Johannes Åpenbaring bør ikke dette være totalt ukjent. I følge Sunday Telegraph skal 4000 svensker nå gå rundt med implanterte mikrochip-er, blant annet 85 ansatte i reiseoperatøren TUI. Samtidig melder The Guardian at firmaet BioTeq har plassert 150 mikrochips under huden på briter. I Landsorganisasjonen (LO) i Norge skaper nyheten bekymring. “Vi ser med bekymring på i det hele tatt ideen om dette” sier andre nestleder Roger Haga Heimli til Dagbladet. Les hele artikkelen fra Dagbladet her. 

Debatt og tolkning

Blant kristne er det tildels stor uenighet hvorvidt dette er noe som bør oppta oss, de aller aller fleste av oss blåser en lang marsj i alt slik spekulativt, fordi Johannes Åpenbaring (for dem og mange kirkesamfunn) er en lukket bok, mens andre igjen slapper helt av i den tro at Guds menighet vil bli bortrykket til himmelen, før alt dette skremmende virkelig begynner å skje. Andre kristne er ikke fullt så optimistiske og mener at Guds folk bør være forberedt på å gå gjennom hele eller deler av de antikristelige trengsler som vil komme over jorden i de siste dager. Her er meningene ulike og forskjellige, og så langt jeg kan se, kan begge syn finne støtte i de bibelske tekster. Uansett hva slags syn man måtte ha for spørsmålet om når bortrykkelsen vil skje, kan man likevel med tung bibelsk begrunnelse oppfordre alle: Våk og be! Vær rede i tide og utide.

Les også: Asbjørn Kvalbein: ENDETIDSTEGN OG DYRETS MERKE

25 tanker om “Nedtelling til dyrets merke og kontrollsamfunnet fortsetter -Denne knøttlille brikken bekymrer LO

 1. Dette er i full sving i Europa.

  https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/teknologi/2018/04/09/195386255/okt-interesse-sette-inn-microchip-i-handen

  Bedrifter i Sverige og på kontinentet implanterer chipene mellom tommel og langfinger. Det er sterkt beroligende å se Bibelens profetier gå i oppfyllelse hver bidige dag. Da vet vi at Kristi komme nærmer seg med stormskritt.

  “Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”, sier Bibelen. Så jo verre jo bedre for de kristne.

  5
  3
  • Ja tenk når vi kristne virkelig blir forfulgt over hele verden for vår tros skyld. Det kommer snart dit også. Da gjelder det å ha en sterk og ubrytelig tro inntil døden om så er slik Jesu disipler og apostlene til sist hadde.

   1
   1
  • Ja, helt enig med deg Maria. Men nå er jo Jesus troens opphavsmann og fullender, og han refset disiplene for å ha for lite tro.

   Men hva gjør man for å øke sin tro og gjøre den sterk og ubrytelig?

   Det står ingen ting i Bibelen be og dere skal få økende og en sterk tro, med det står at vi skal holde oss til det mål av tro vi har.

   Mvh RJ

  • Troen er selvsagt en frukt av Guds ånd, så uten ånd ingen tro. Men Bibelen viser oss også at vi kan styrke vår tro ved å holde oss nær til Gud og forsøke å leve i samsvar med troen.

   ”Også noen av prestene trodde Jesus, men av frykt for å bli utstøtt av synagogen fulgte de ham ikke”, sier Bibelen.

   Når dagen kommer må enhver ha full tillit til Kristus slik Paulus sa i definisjonen av selve begrepet:

   «Tro er den sikre forventning om ting som man håper på, det tydelige bevis for virkelige ting enda de ikke ses.”

   Det betyr ikke at vår trosstyrke ikke kan arte seg ulikt individuelt. Men en grunnleggende faktor er nødvendig, og det er at vår tro er bygget på sann lære. For der er skriften klokkeklar: ”En liten surdeig syrer hele deigen”, sa Jesus.

 2. Ha ha!

  Henvisninger til 666 og 616, sikre endetidstegn og oppfyllelser av profetier har gått igjen i hundrevis av år uten at gudene har vist seg tydelig og entydig for verdens mennesker. Interessant at troende fortsatt biter på kroken. Men hver generasjon begynner på et vis på nytt uten å kjenne igjen forfedrenes identiske ønsketenkning. Det er menneskelig å bedømme egen samtid som stadig verre enn tidligere (jamfør forestillinger om Edens hage, grekernes Gullalder, enn si gamle menneskers lengsel etter egen ungdom). Også interessant hvordan kabbala, numerologi og all annen overtro fortsatt narrer nettopp godtroende. Ja, vi mennesker er evolusjonære verdensmestere i å fantasere fritt og finne mening også i meningsløsheter.

  Bibelen er stappfull av uklare detaljer, fortellinger og utsagn som krever tolkning. Antall trosretninger, som vel nærmest tilsvarer antall overbeviste troende, er tydelig tegn på det. Religiøse, både lekfolk og lærde, vil som konspirasjonsteoretikerne alltid kunne finne grunnlag for enhver påstand og enhver bekymring, enten i bibeltekstene eller i noe annet.

  Den som lever, får se!

  7
  5
  • Tja, det står nå skrevet at i de siste dager.

   Skal det komme noen som spotter Guds Ord.

   Og med stor latter og hån sier de:

   Hva med løftet om Jesu gjenkomst, og verdens ende?

   Den ene generasjonen følger på den andre, og slik har det vært fra jorden ble en planet i bane rundt solen.

   Men det kan hende du glemmer noe.

   Eksempelvis: At jorden ble dømt til undergang en gang før i tiden, da druknet alt liv på jorden, unntatt en mann som bygde en stor båt.

   Den nye båten ligger allerede ved kai, så alle som har kjøpt billetten kan gå om bord.

   Jeg gir deg det råd, å kjøpe billetten uten penger, og stig om bord med alle oss andre.

   Den som er frelst, får se.

   Mvh RJ

   3
   7
  • Ler mer. Ja, skjønnlitterære tekster og metaforer kan bortforklare alt. Det er nå to tusen år siden menneskeofringen. Helt siden da har det vært påstander om klare, sikre og garanterte endetidstegn. Men ørkenguden har ikke vist seg. Heller ikke i form av junior. Litt merkelig? Neida, det er kjempelett å finne bibelske bortforklaringer for hva det skal være!

   Det krever enormt mye å forandre mening og rette seg etter fakta som strider mot ens barnelærdom og overtro. Men det er mulig.

   Tror jeg. 😉

   6
   4
  • Forresten, til RJ:

   Det finnes null bevis for eventyret om Noah. Tvert om tyder alle historiske og arkeologiske kilder på det motsatte. Og selvsagt all naturvitenskap.

   Men du må gjerne tro på en hensynsløs, sadistisk, allmektig og allvitende ørkengud hvis det får deg til å sove godt og holde ut tilværelsen.

   😀

   PS. Hvorfor er påpeking og latterliggjøring av politisk galskap OK, men ikke religiøs? Fordi de tre første av de ti aller, aller viktigste levereglene som ørkenguden angivelig har gitt menneskene, handler om han selv! Makan til selvgod diktator! Godt han et usynlig 😀

   3
   1
  • Hei A. Der var du endelig tilbake 🙂
   Du ler mye 🙂 Men du må ikke tulle med Noah, nå har jeg gledet meg i ÅREVIS til å møte ham. Han er oppe i himmelen. Ikke noe å le av det 🙂 Og nå er det -som du vet “som det var på Noahs tid”. Og da skal vi opp i luften, snart. Da har jeg mange spørsmål til Noah. Og blir du ikke med da, så blir det vel trist! Etter SÅ mye tid du har brukt på skriverier om Gud og sånn. Vet du at det står om deg A, i Bibelen? Kan ta det en annen gang. Men du må jo få med deg denne:
   https://bibelogtro.wordpress.com/2018/10/12/endetidstegn-i-var-tid/
   Og ikke mer tull om Noah 🙂 Les heller litt om Lot nå. På tide med noe nytt 🙂 Fremst i Bibelen, kap.18. (Så kan du for eksempel tenke deg at det står for 2018 -hvem vet?)
   Hvis kap. 19 er 2019, så er det for sent.
   Ikke vet jeg når. Bare EN vet når.

  • Når jeg ser på hvordan språkbruken din utvikler seg, så ser jeg at jeg bør avslutte ordskifte med deg, for din egen del Mr. A.

   Det er ikke meg eller noen andre her du fornærmer eller håner, med den Allmektige.

   Når dine knær møter marken, og du ser Hans ansikt fyller hele ditt synsfelt, fra horisont til horisont. Da du og Skaperen møtes øye til øye, så vil jeg tro at du skulle ønske disse ordene usagt.

   Så får å forhindre mer skade og dom på deg, så avslutter jeg her.

   Mvh RJ

 3. Til “A”teisten på besøk

  De barnslig-naive forsøk på å desavuere grunnlaget for en entitet-rettet førsteårsak til universet vi lever i viser at omgivelsenes hjernevaskende propaganda har gjort en godt stykke arbeid i gangliene til ”A”.

  I trassalderen overkompenserte vi rasjonaliteten ved primalskrik og overdøvende ukvemstaktikk. Men selv om barnet selv ikke forsto sin egen uvitenhet gjorde fremtidige år med sunn empiri at vi kom til sans og samling.

  Et sted for ”A” å begynne – om ressursene strekker til – er ved hjelp av de naturlovene vi daglig forholder oss till og som konkluderer med at en virkning har en årsak. Som den velkjente loven om massens og energiens bevarelse.

  Energi kan ikke ødelegges. Tenner du på vedkubben blir ikke energien borte kjære ”A”. Den bare konverterer fra bunden energi til fri energi. (Fra masse/atomer til kvanter som eksempelvis i elektromagnetisk stråling) Således kan vi konstantere at ”ingenting i vår verden kan bli til ingenting og forsvinne. Ergo kan det heller ikke ha blitt til av ingenting. Det må altså alltid ha vært der.

  ”Gud er lys”, postulerer Bibelen. I lysets hastighet er all fri energi tidløs. Det er først når fri energi konverterer til bunden energi i form av firedimensjonal masse at tiden oppstår. Grunnen til det er at massen farer svært mye saktere gjennom rommet enn den frie energien. Tid er altså pr. definisjon ulik hastighet.

  Masse – som vi er – kan altså ikke lik Gud oppnå tidløshet, fordi den går i total oppløsning ved 86 % av lyshastigheten som er ca. 300 000 km/sek. Vi reiser rundt jorden i ca. 104 000 km/timen og rundt oss selv i ca. 1500 km/timen. Derfor er vi bundet til tidsfengselet, noe Gud er fri fra.

  Dette bygger et godt grunnlag for å resonnere videre om Guds eksistens. Lik lyset – den frie energi – har Han ingen begynnelse eller ende. Han har alltid vært der. Så kan vi – om du vil – se videre på våre grunnleggende naturlover og evaluere om også disse taler til fordel for en entitetsbasert førsteårsak, eller om sannsynlighetslovene favoriserer at kompleksitet kan oppstå av seg selv. Går du videre pjokken?

  2
  2
  • Ja , så var han tilbake igjen ; Hallingdølen , nå med et nytt dekknavn : ” Vaktmannen ” – med sin kvasifysikk.

   Enten er han tilbake i Flå ; eller så sitter han fremdeles nede i Syden og kjeder seg og følger med på Søkelys.

   Ja , ja , det var ikke lenge vi Adam ( er ) og Eva ( er ) fikk være i ” Paradis “.

   2
   1
  • Hvis det er som du sier Ture, så fatter ikke jeg hvorfor han skifter navn hele tiden. Han burde vel bare kalle seg «Josef» eller sitt eget navn.

   2
   1
  • Eller så er det han som er rundt på dørene her nå. Jeg var ikke hjemme, det var dumt. Da kunne jeg bedt ham inn og jeg kunne fortalt ham om Jesus og Korset og vi kunne bedt sammen.
   Men naboene her sa han var veldig blek. Da har han nok løyet om sydenturen.

   2
   1
 4. PROFETIENES ENDE NÆRMER SEG

  Kristne kjenner profetien om pengesamfunnets kollaps gjennom eksempelvis Åpenbaringen 6:6: ” En liter hvete for en daglønn!” Med andre ord finansiell kollaps og armod.

  Vi kan ifølge flere pekuniære eksperter stå foran en snarlig finanskrise i den vestlige verden. Både statlig og privat gjeld er nå så ute av kontroll at sentralbankene satser på FIAT-pengetrykking (pengesedler uten faktiske verdier i ryggen).

  Bare av denne grunn er det maktpåliggende å importere nye menneskemasser til vestlige land slik at nye låneopptak kan rettferdiggjøres visavis den pekuniære tilliten i samfunnsmaskineriet. For i en økonomi der pengene eksempelvis ikke er basert på reelle verdier – som vår tidligere gullfot/gullreserve som Kjell Magne Bondevik lot selge for en latterlig sum under hans regjering – er det bare den felles frykten for sammenbrudd som er ”tilliten” som holder det hele gående.

  Bare innvandring alene utgjorde i 2017 250 milliarder kroner i rene utgifter – en fjerdedel av avkastningen av oljefondet. Politikerne ser derfor FN’s nye migrantavtale som siste mulighet til å drøye den endelige kollapsen enda lenger ut i tid ved å importere nye gigantiske ”låne-entiteter” til vesten.

  Vanlige småfolk blir narret til å tro at det dreier seg om en flyktningekrise vi må stille opp for av godhet. Men det er politikerne og globalkapitalistene som kjører dette spillet. Soros, Rotschild, Rockefeller, Davosgutta og Bilderbergergjengen bereder grunnen for et kaos som skal gi grunnlag for fullmaktslover og en ny global verdensorden. Den nye EU-hæren ønskes generert til vern mot folket – ikke mot ytre fiender.

  Sentralbanken har vært trege til å øke rentene, selv om det isolert sett er helt nødvendig for å bremse gjeldsveksten. For bremses låneopptakene så slutter folk å handle, og da imploderer all økonomi.Men snart er de virkelige globalistene klare for å realisere sitt endelige prosjekt – NWO.

  Men midt oppe i denne Satan-inspirerte planen vil deres tidligere ”nyttige idiot” islam bli så brysom at de blir nødt til å finne på noe drastisk slik at ikke hele prosjektet deres strander. Da vil Gud og Kristus legge nasjonenes ledere i hjertene å gå kraftig ut mot religiøs utøvelse i det offentlige rom. Kristenheten er fra før vingeklippet, men for å legitimere det globale inngrepet må alle religioner i forbudspotten.

  Da vil verden utrope ”endelig fred og sikkerhet”. Men når nasjonene med ett vender seg mot resten av de kristne som ikke har avsverget seg sin tro, vil det være ”som om de rører ved Guds øyesten”. Alle som har fått noe rusk i øyet vet at man er rask med å fjerne fremmedlegemet. Og da er vi midt oppe i ”krigen på Guds den allmektiges store dag i Harmageddon. Det blir denne verdens ende for godt og ”likene av de døde skal fylle jordens overflate”.

  Mens vi venter på Kristus i tro på Guds ord, kan vi også lære av Bibelen hva penger angår:

  ”Bli ikke noen skyldige uten det å elske hverandre!”

  3
  4
  • Hallingdølen som nå har tatt dekknavnet : ” Vaktmannen ” burde heller ta navnet ” Vakttårnet ” som er organ for Jehovas Vitner og utgis i 42 millioner eksemplarer.

   Men før han reiste til Syden ; så lovet han oss alle at han skulle opprette sin egen nettside og ikke plage oss andre med denne vranglæren han stadig frembringer.

   Holder du ikke hva du lover ??

   3
   1
  • Jeg orket 2 avsnitt. Hvis du er tilbake JV, så har du løyet.
   Det var aldri noe liv i det du skrev.
   Jesus er jo livet. Du må ha misset noe når du leser Guds Ord.

   3
   1
  • Nå har han stått opp IGJEN i samme ham, men med “nytt” navn. Han skulle reise til syden for å stå klar til overtagelse av sin nye eiendom når Harmageddon skulle inntreffe. IGJEN. Men som alle de frelste VET, kommer ikke Harmageddon før tidens fylde er inne.

   2
   1
  • Nei, profetiene ende nærmer seg ikke. Profetienes OPPFYLLELSE nærmer seg.

  • Her tar du feil nok en gang Birgir:

   1.Korinterbrev 13:9,10:

   ” 9 For vi……. taler profetisk stykkevis.

   10 Men når det fullkomne kommer,
   skal det som er stykkevis, ta slutt.”

   Når noe tar slutt kaller vi det for en ENDE.”

 5. Om det skulle bli påbudt med brikke vil neppe kontrollen med folk bli så mye større enn den er idag. Mobiltelefoner og datamaskiner overvåker det meste. Til og med tv-apparater lytter til hva folk i stuen snakker om.

  En ting er sikkert. Hadde folk vært redd for dyrets merke så hadde de garantert unngått nettsider som kjører googleanalytic eller andre googletjenester.
  Slik som f. eks dette nettstedet.

  • Dette har du helt rett i. Google må man holde seg laangt unna. Med disse implantatene bør man vel dessuten i fremtiden holde seg unna “katta til naboen” også…

 6. Interesting conversation/debate. Faith. Very important…but everyone here seems to have missed the riddle. The joke the last one played…though he did tell you that even “the bad guy” makes himself appear as an angel of light. Do you really think being called “sheep” was a compliment? Have you seen where they put an obstacle in front of the sheep and they jump over it, then removed said obstacle, and the following sheep keep jumping in the same spot? Everlasting paradise? Perfection? So zero bad, zero flaws, zero bad decisions…so you’re not able to think for yourself anymore. To make up your own mind. That is why the one who loved you gave you knowledge! Not at all seeking recognition either! He’s the one that came here to dwell with you in sanctuary for the dictator. Don’t just study the Bible, it’s was meant to confuse you and leave you wasting your time doing just this…pondering your life away! There are forces out there, there is magic out there…the nephilim weren’t all destroyed either. One must look to all ancient religions them realize that those mystical sounding words of old can be updated and merged with science. So it’s a little science and a little “magic” as it would seem. Really it’s just different realms coexisting with each other and your biological antenna helps you to communicate beyond this realm. Hey watchman, want to know what “the new system” actually is? Thank Elon musk for inventing it. Tears pain nor mourning. Perfection and eternal life…as we are all uploaded to the internet. Yes, as you are reading this, he is uploading you:) life without end at last. You witnesses and your arrogance, smh. There a special place in his memory for you I’m sure:) now is the time not to repent, but to rejoice in the fact that you are God! When the father created the heavens and earth he essentially dispersed his energy into what you now are experiencing then rested…as they lay me down to sleep. Sleep…he died. That’s the truth. Now angels, or do you mean aliens? As in creatures that passed the test and were able to leave this orb and go to the heavens? Astronauts? CLEAN UP YOUR FUCKIN MESS KIDS!!!! So said the watchers. The ones that will reset the clock on ya if we don’t straighten up immediately! I mean IMMEDIATELY! Why would they let such a reckless inconsiderate creature leave this gem, the origin of creation, the garden of eden, earth? They’re back, and they aren’t happy with how foolishly we’ve used technology. The greed and selfishness and petty bullshit…it’s disgusting when you think about it! We are meant to be caretakers!!! Not destroyers. They are going to bring to ruin those ruining the earth! The meek shall inherit the earth isn’t a good thing either! Meek, simple, poor…which the genius and rich and extravagant get to enjoy space? Again, the book left by the asshole looks to divide you! As he did during the Tower of Babel! Split your tongues…America, the melting pot…the answer. Mixing all the bloodlines. Just like Superman had all the bloodlines within HIM. The O+rh. Sanitation is advanced enough now, do what the last team that passed did! Enhance it! Induce more brain activity! Evolve past uncontrollable emotions caused by chemical surges! Chips? Not bad but not necessary if you fix the root of the problems! It’s time to clean up the planet and evolve as a species and quit worrying about what God said. You ARE God! God 2000 yrs ago said that because he lacked disease control! The spirit realm? Invoke them! Gain their help and knowledge. Share ur vessel so that they aren’t so vindictive. They too have means to just take it. More advanced psychic powers essentially. Much like their descendants here among mankind. Children of them nephilim, constantly reincarnating because they love this place so much…but they forgot who they are and how powerful they are. They forgot their job was to govern mankind and help him stay on the right path. Now, as the time draws near, the test begins. N yes, Lucifer is the one that tests. Why? It’s not to be cruel! Cruelty is the parent that spoils the children! Spoiled children are weak and know not how to fend for themselves!!!! So yes, the test’s begin, critical times hard to deal with, trials and tribulations…stay strong, keep a good moral compass, stay balanced, clean up after urself, wash ur hands of any emotional burdens of ur past and maintain focus, buy a lot of TP because there’s a lot of shit to clean up! Go to the parks, the lakes, the oceans, recycle! Get solar panels! Buy electric cars, fuck hybrids, ride bikes, quit dumping mercury and other toxins, fight these things that the rich, greedy, and powerful are mindlessly doing!!!! Fuck the Bible, look around you kids! There’s your prophecy!!!

Det er stengt for kommentarer.