NATO-våpen ble bruk i ukrainske terrorangrep i Bryansk regionen -NATO medskyldige

Sabotørene som begikk terrorangrepet i Bryansk-regionen brukte våpen fra NATO-land, opplyser det russiske UD på sine nettsider. “Drapene i Bryansk-regionen ble begått med NATO-våpen. I denne forbindelse oppstår det et logisk spørsmål om kvalifiseringen av disse statene som medskyldige i slike forbrytelser og sponsorer av terrorisme. Vi har trukket passende konklusjoner fra det som skjedde,” skriver publikasjonen.  Avdelingen bemerket at handlingene til angriperne ikke vil forbli ustraffet. Granskingsutvalget iverksatte en undersøkelse.

Dagen før penetrerte en ukrainsk sabotasjegruppe territoriet til Bryansk-regionen. I Lubechany skjøt deltakerne mot en bil og drepte to mennesker. I tillegg, i landsbyen Sushany, som også ligger i Klimovsky-distriktet , tok en boligbygning fyr da de ukrainske terroristene brukte en angrepsdrone, melder RIO Novosti. To av de ukrainske nazistene som stod bak angrepet som drepte to sivile og skadde et barn er blitt identifisert. Den ene heter Alexey Olegovich Kozhemyakin (øverste bilde) og Denis Nikitin, en annen ukrainsk mann med bånd til nazistiske ukrainske organisasjoner.

4 tanker om “NATO-våpen ble bruk i ukrainske terrorangrep i Bryansk regionen -NATO medskyldige

 1. Disse ukraina nazistene er verdens avskum. Vesten inklusiv Norge støtter dem.
  Den ene bilen disse nazisvina angrep var en sivil mann på vei til sitt arbeide.
  Den andre bilen naziterroristene angrep var en bil som ble brukt til å frakte barn til skole og barnehager. Det er direkte vemmelig at norske skattekroner går til å utstyre disse med våpen. Norge vil høste hva de selv sår.

  5
  7
  • …. og hva kaller du det når russerne gruser en boligblokk eller et teater med barn i Mariupol?

   8
   1
  • Det er sterke krigsånder i funksjon nå Arnt A.
   Forførende ånder som fremkaller hat mot russere som folkegruppe har trengt inn i kristenheten.

  • Til Arnt og Randi:
   Jeg forsvarer ikke angrep på sivile. Og fordømmer angrep som rammer eller kan ramme barn.
   Men dersom de som angrep en sivil mann på vei til arbeid -og visstnok barn også- er “nazisvin”, hva er da de som bomber et teater fullt med barn? Hvor det til og med kunne ses at det var skrevet barn utenfor fra satellitt.
   Hva er de som bombet dem?
   Frihetskjempere? Forsvarere? Helter? Bare uheldige?
   Har dere noen tanker om det?

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.