Operasjonen gikk fint og jeg er hjemme og slapper av -Søkelys har ferie

Kom i dag hjem fra sykehuset og er sengeliggende delvis. Har ennå en del smerter i såret og er trøtt.  Søkelys vil ikke bli oppdatert i mai måned Som omtalt tidligere går undertegnede gjennom en tung periode i livet på grunn av helsen. Dette har preget livet i sterkere grad det siste halvåret. I vinter gjennomgikk jeg en rekke undersøkelser, MR av hodet og nakke, CT av bryst og mage, en rekke nevrologiske tester og nevrografi og EMG. Har nå fått svar på de fleste prøvene og bildene og fått avklart at det ikke er alvorlige ting galt i de kroppsdeler som er undersøkt. Imidlertid ser det ut til å bli innleggelse og operasjon den 16 mai og Søkelys vil derfor ikke bli oppdatert før i juni måned

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle for forbønn og fortsatt forbønn i tiden som kommer, og ønsker å uttrykke stor takk til to kristne venner i Kristiansand som også har bidradd finansielt i en krevende tid. Søkelys vil komme til å ta en lengre pause i etterkant av operasjonen og så legger jeg alt i Guds hender -at operasjonen skal bli vellykket, at plagene skal bli borte eller vesentlig redusert. Jeg ber fortsatt om forbønn i tiden som ligger foran og at operasjonen og opptrening skal gå greit. I bibelen lærer vi at Jesus er med i alle situasjoner. Han er der i gode dager og Han er der i vonde og vanskelige tider. I alle ting er dette min trøst. Det er godt å vite at vi i alle ting kan gå til Jesus og legge våre liv, vår situasjon og fremtid i Herrens hender. I bibelens kapittel om tro (Hebreerne 11) leser vi blant annet dette: “—–slukket ilds kraft, slapp fra sverds egg, fikk styrke igjen efter sykdom, blev veldige i krig, fikk fienders hærer til å vike;” ( Hebr 11,34) Det var dette ordet “fikk styrke igjen etter sykdom” som man kan finne trøst i. Opp gjennom historien har også kristne kjempet med sykdom. Derfor er det trøst i å vite at også i smerte og sykdom er han nær. Amen. Søkelys vil ikke bli oppdatert i perioden 8 mai til 20 mai. Vil etter to uker gjøre en ny vurdering om hvorvidt sykepausen vil bli forlenget. Guds velsignelse og fred til alle i Herren Jesu Kristi navn. Amen.

Skrevet av Kjell Andersen

 

14 tanker om “Operasjonen gikk fint og jeg er hjemme og slapper av -Søkelys har ferie

 1. Takk for at du deler. Jeg fikk lyst til å lese Hebr. 11 nå 🙂
  9 mai. Israels nasjonaldag.
  Du vil være i mine bønner.
  “If you need it, God will meet it”. (stjal det fra en tittel på tale av J.D.Farag)
  Gud vil hjelpe deg.

  3
  1
  • Takker Hannah. Holder på med forberedelsene nå med å tømme tarmer ol. Ikke noe gøy, men Gud er med i alle ting. Alle dager, både vonde og gode. Slik er Gud.
   Han er der..

  • Jeg skjønner deg så godt, så godt… (Jeg og mine har vært/er igjennom en del) Og jeg vet Han er med deg. Det vil gå bra. Stå på. Takk for det du er her inne på Søkelys. Du vil helt sikkert ha gode ord å dele til mennesker du møter nå. Du er takknemlig, og har mye å lære til mange av oss. Takker spesielt for alt du skriver om Ham, til oppmuntring for meg.

  • Takker Richard. Alltid trygt å vite at noen ber for enn.
   Legger operasjonen og alt i Jesu hender.
   Kjell

   3
   1
 2. Ønsker deg en riktig god bedring – det er ikke hyggelig og skulle innlegges for operasjon…Men, har du utelukket mikrobølgestråling fra dine plager? Det er mer vanlig enn man tror, og legestanden er ofte ikke på den linjen..

  einarflydal.com
  https://www.folkets-stralevern.no/

  Disse to linkene har mye og viktig info om tema. Jeg selv tåler f.eks ikke smartmobil, wi-fi, mobilmaster, osv…Jeg skriver nå fra en kablet lap-top, med Ethernet kabel fra Ruteren og til pc. Når jeg har slått av trådløse knappen på ruteren og slått av wi-fi inne under innstillinger på lap-top, sitter jeg i et trådløst miljø.
  Slå av ruteren helt om natten.
  -Ikke ha på 4G eller Bluetooth, eller begge deler på mobilen
  -Slå av mobilen om natten
  -Bruker man mobilen som vekking, ha på Flymodus – den vekker deg fordet!
  Kvitte seg med digital klokkeradio-alarm…få tak i en god, gammeldags batterivekkerklokke
  -Smarttv? Slå av wi-fi på den også, og bruk ethernet kabel fra ruter til tv

  Smartmåleren kan man dekke til med fin-netting av aluminium da blir det null ståling fra den også – mye man kan gjøre, men ikke alle som vet hva de blir dårlige av, og hvordan de kan forebygge det.
  Hver sten skal snus, og jeg har snudd mine og fått “livet” mitt tilbake!!
  Ps. Ikke dumt å investere i en elektro smog måler, den viser hvor det er greit å oppholde seg uten å få ubehag.

  Nå er det slettens ikke sikkert det er dette som du har fått symptomer av, men ønsker uansett å gi et tips. Kan jo være flere av dine lesere som kan kjenne noe av dette igjen.

  Må Herren holde sin hånd over legene som skal operer deg!

  • Takker for forbønn. Blir noen smertefulle dager, men heldigvis er jeg i Guds barmhjertige hender. Guds velsignelse til deg Mrs.Watchman
   Kjell

  • Takk for det du skriver. Ikke mange som tenker over dette. Men ikke lett å beskytte seg for stråling i dag. Selv prøver jeg å begrense det. Har ikke trådløst nettverk hjemme, men kabler. Har ikke nettet på mobiltelefonen min. Er ikke tilkoblet automatisk avlesning for Smartmåler. Jeg har hatt kontakt med han Flytlie. Jeg tror Smartmåleren er en forberedelse til Antikrist. Alt skal under kontroll når han overtar. Vi opplever jo hvordan vi blir kontrollert overalt i dag. Viktig å forstå tiden vi lever i.

   1
   1
 3. Kjell, du er i Herrens hender, der er du trygg.
  Lykke til med operasjonen i morgen og riktig god bedring.Dette går til seier.
  Gleder oss til mange nye innlegg fra deg når du føler deg bedre,
  God bless.

 4. Da vil jeg ønske dere alle: GRATULERER MED DAGEN. Til Kjell spesielt ønsker jeg all Guds rike velsignelse og Guds rike nåde. God bedring. Må Herren gi deg styrke og krefter til all god gjerning. Jeg ser fram til at du kommer tilbake med fornyet helse og kraft.

 5. Håper det går fremover med deg og dagene er bedre. Jeg har noe jeg grubler på -og som du kanskje har noen tanker om. Kanskje en gang senere når du tar opp igjen skrivingen har du noe om dette… Hvis ikke, helt ok 🙂

  Jeg har lest en del artikler o.a. ang. Noah. Det er uenighet om den 2. mnd er Iyar eller den 8.måneden Cheshvan (jeg tror Iyar). Noen kalendere viser allerede Iyar 17. (Jerusalem Post daterer allerede den 17 i dag.) Jeg mener 17. ikke starter før i kveld ved solnedgang.

  Tanken slo meg om du kanskje har noen ideer om hva som er riktig ang. “den 17. i den 2. mnd.”. (Noah er helten min, et godt eksempel for oss, å tørre å utsette seg for latter fordi han satte Gud først. Og så kan han i tillegg grundig håndverk 🙂 )

  Så om det er i dag -eller måneden etter Tishri (da de feirer nyttår), tenker jeg uansett på Noah i dag (dvs. i mange dager nå). Og hvilken kalender er Guds kalender…

  Var det i dag Gud lukket porten tro…

  Gruble gruble…

Det er stengt for kommentarer.