“Nå må det bli slutt på den livsfarlige sprøytepolitikken som skader og dreper mennesker. Når man ser faren, må man stoppe!”

Evangelist Svein Magne Pedersen advarer på nytt mot Corona-sprøyten og forteller at en kvinne som ringte ham kunne fortelle at fem personer har dødd etter giftsprøyten mellom tre uker og to måneder etter at de fikk giften.

“For et par dager siden sa en kvinne på telefonen: “Jeg kjenner fem som har tatt sprøyta og mistet livet, i en periode på mellom tre uker og to måneder etter at de mottok dem.” Gang på gang viser det seg at de fullvaksinerte sprer viruset minst like mye som de som ikke er det. Dette fordi de tror at de er beskyttet mot å få viruset og å smitte andre. Hver gang man tar en sprøyte som lekker, så muterer viruset og skaper nye varianter. Og så man ha en ny vaksine mot den nye varianten. Forskning viser at man skader inmmunforsvaret ved hver sprøyte man tar. Det fører til at man blir lettere smittet,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook onsdag. Pedersens innlegg kommer samtidig som vi daglig blir påminnet om at tallet på smittede og sykehusinnlagte “vaksinerte” fortsetter å øke. Et stadig voksende smittetall tross vaksinering, gjør at folk nå begynner å bli mer kritisk til å ta sprøytene.

“Sprøytepoitikken begynner å bli en grotesk og farseaktig praksis. Helsemyndighetene er kommet helt på skråplanet når de anbealer den 3. dose. I Israel er man begynt med dose 4. Så lurer helsemyndighetene folk til å ta dose 5, 6, osv. Dette vil ingen ende ta. Nye mutasjoner har tendens til å bli mer og mer aggressive. Stakkars de gamle som tror at den vaksinerte hjemmesykepleieren ikke kan smitte dem! Styrk heller immunforsvaret ved å ta vitaminer og hold deg langt borte fra giftsprøyta. Over 99 % som får korona overlever! Og skulle du få korona, får du en naturlig immunitet mot viruset. Kvinne på Vestlandet ble nylig smittet av en fullvaksinert sykepleier – og døde av korona. Sprøyten er verken utprøvd eller godkjent. Mennesker er prøvekaniner i et farlig eksperiment,” skriver evangelisten som har hisset på seg flere pastorer og religiøse kjendiser med sin advarsel mot vaksinen. Blant dem som har blitt provosert finner vi flere biskoper, prester og Dagen redaktør Vebjørn Selbekk. Også pastor Sten Sørensen  og Rune Edvardsen fra “Troens Bevis” eller “troens forlis” som noen kaller det. Disse har kollektivt hevdet at vaksinemotstand er basert på “konspirasjonsteorier” og falske nyheter. Pedersens frie ytringer om vaksinen har provosert kraftig miljøet omkring Hanvoldkanalen og spørsmålet deler kristenheten i to. Blant Pedersens egne følgere er det mange som er glade for at evangelisten her taler tydelig. “Helt enig.Det er helt forferdelig.Alle som har tatt den såkalte “vaksinen” har ødelagt immunforsvaret sitt,derfor er det så mange som kommer på intensiven,de takler ikke korona likegodt som vi som ikke har tatt den.Jeg er glad jeg har mitt immunsystem i orden og kommer aldri i mitt levefødte liv til å ta den rottegiften.Kjenner tre stykker som er ødelagt av denne sprøyta.☹️,” skriver Monica Brennevann Handeland. Samtidig som flere og flere nå er skeptiske til å ta Coronavaksinen kunne vi på NRK dagsrevyen onsdag se at statsminister Jonas Gahr Støre gjentok den store løgnen om at “vi er bedre beskyttet på grunn av vaksinen”.

Facebook Comments

30 tanker om ““Nå må det bli slutt på den livsfarlige sprøytepolitikken som skader og dreper mennesker. Når man ser faren, må man stoppe!”

  • Ser slik ut. Klimaguden tar kontroll overalt.
   Dagems pinseledere har glemt salmen av pinsehøvding Lewi Pethrus som i salmen “Løftene kan ikke svikte” slår fast dette:
   Himmel og jord skal brenne,
   høyder og berg forsvinne,
   men den som tror, skal finne:
   Løftene rokkes ei!
   Pinseledelsen er på tyttebærtur og skal tale det som er korrekt å tale.
   Guds Ord og bevegelsens høvdninger og pionerer er glemt.

   6
   6
  • I første mosebok står det : Så tok Herren Gud mannen og satte ham i Eden til å dyrke og passe hagen.” Hva en Petrus synger om er uvesentlig, Gud har gitt oss et ansvar for kloden hans, for det står skrevet: Jorden og det som fyller den, verden og de som bor i den, alt hører Herren til.”
   Pinselederen er på bibeltur og ikke på bærtur.

   8
   1
  • Levi Petrus salme “Løftene kan ikke svikte” og setningen “himmel og jord skal brenne” er basert på Guds eget ord.
   2 Pet 3,10 Men Herrens dag skal komme som en tyv, og da skal himlene forgå med stort brak, og himmellegemene skal komme i brand og opløses, og jorden og tingene på den skal opbrennes.
   Jorden er spart til ilden heter det også 2 Pet 3,7 Men de himler som nu er, og jorden er ved det samme ord spart til ilden, idet de opholdes inntil den dag da de ugudelige mennesker skal dømmes og gå fortapt.

   Disse moderne pinseledere er ikke på bibeltur, men på tyttebærtur og i hvertfall på villspor.
   Den moderne pinsebevegelsen er en vekkelesfattig bevegelse hvor pinseilden er borte.
   De gamle pionerene som stod i vekkelse og kraft hadde gremmes over hvor villfarne pinsebevegelsen er blitt.

   4
   5
  • Om verden en gang skal brenne forandrer det ikke på guds ord om å stelle hagen.
   Pinseledere for 100 år siden var barn av sin tid, akkurat som dagens ledere.

   7
   3
  • Fri Påskevenn
   Det skal være et frafall i de siste tider.
   Vi har gjennom det siste året sett hvor sterk de forførende ånder virker på mennesker gjennom media og ord.
   De skremte befolkningen med et virus og en sykdom det er langt over 99 prosent sjanse til å overleve.
   Vi skal ikke bli så forundret over at også kristne lar seg forføre og endrer holdning av de åndsmakter som opererer i tiden.
   Vi hører jo og har lest mange historier om mennesker som har dødd av vaksinen. Broder Svein Magne referer til fem dødsfall denne kvinnen kjente til. Det alvorlige er at disse fems skjebner ikke møter empati hos Hannah.

   6
   4
 1. Har lagt merke til at de som har latt seg injisere med mRNA cocktailen er mye sykere(flere sykemeldinger og legebesøk) enn de som har latt være å ta denne cocktailen, samt at de er blitt sløvere.

  Dette er noe jeg har lagt merke til hos kolleger og i familien, og hvor jeg må jobbe mye hardere pga. høyt sykefravær blant kolleger som i mange tilfeller har glemt elementære kunnskaper.

  Har også lagt merke til at de som har tatt dette her, blir lettere sinte, er mer hårsåre, er mer oppfarende og utidige enn det var før.

  14
  10
  • Myndigheter har sykeliggjort befolkningen. Folk springer og tester seg hele tiden og springer til legen for vond i halsen. Mange sykehusinnleggelser er unødvendig. Vi er blitt en syk befolkning og myndighet og media pusher galskapen. Folk går fortsatt rundt og er livredd. Personlig har jeg vært null redd for corona. Jeg gremmes over folks latterlige frykt som har slukt myndighetenes løgner.

   9
   9
  • Til Nabo Jensen:
   …det er godt du følger nøye med på alle rundt deg, og synd at det er du som må ta jobben som de andre ikke klarer lenger.
   (beklager harseleringen, men denne ba du om)

   Z:
   “Folk springer og tester seg hele tiden..”
   Personlig har jeg ikke vært bekymret for covid i det hele tatt. Men ja, jeg har tatt et par tester når jeg har vært forkjølet. Grunnen til at jeg har testet meg er ene og alene for å unngå at en evt coronasmitte skulle lage problemer for min arbeidsgiver og mine kollegaer, og fordi at jeg ikke skal ta med en evt smitte til min gamle, uvaksinerte svigermor.
   Det handler kun om omtanke og omsorg for de rundt oss.

   Hvilke sykehusinnleggelser som er nødvendige eller unødvendige kan nok du og jeg mene mye om. Men vi har ikke peiling hverken du eller jeg.

   9
   8
  • Både jeg og min kone som er uvaksinerte – merker også mye flere sykmeldinger – og jeg får mer ekstra vakter. Min kone merker det samme.

   En kvinne, hun er pensjonist, men jobber der min kone jobber – men har så godt som aldri vært syk, og tok vaksinen – og har blitt syk flere ganger – klager over en hodepinne som ofte plager henne. Men legen sier det er noe annet , hun som ikke var plaget av sånt før – og hun tror sin lege.

   Man må ikke tvile på Korona vaksinen – det er visst ikke lov… selv om man ser at man får gift i seg.

   6
   4
 2. “Styrk heller immunforsvaret ved å ta vitaminer”

  “Vitaminene A, C og D, og mineraler – inkludert sink – spiller en rolle for immunsystemets funksjon. Men hvis du spiser et balansert kosthold, vil du altså ikke trenge å ta kosttilskudd av disse vitaminene og mineralene. Og å ta ekstra vitamintilskudd vil ikke hjelpe immunforsvaret.” https://nhi.no/livsstil/egenomsorg/bedre-immunforsvar-hva-kan-du-gjore-selv/

  Can you really boost your immune system? https://patient.info/news-and-features/how-to-boost-your-immune-system

  “Sprøyten er verken utprøvd eller godkjent.”
  Nå er ikke “sprøyten” en enkel vaksine. Der finnes mange. Og det er riktig at ingen covidvaksiner er endelig godkjente i Norge ennå. Men det betyr ikke at de ikke er utprøvd. Pfizer, Moderna og Jansen er f.eks godkjent i USA (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines.html)

  8
  6
 3. «Fri» (?) pinsevenn skriver:

  «En vaksinert som ydmyker seg, vender om og søker Guds hjelp kan bli renset og Den Hellige Ånd kan fylle vedkommende på nytt.»

  Det gjør fysisk vondt å lese.
  DHÅ forlater ingen ved røde hunder vaksine.
  DHÅ forlater ingen ved covid vaksine.

  På disse husmøtene må dere starte med å studere Guds Ord før dere skremmer vettet av ungdommer og andre her inne med løgn.

  9
  12
  • «Fri» (?) pinsevenn skriver:

   «Vi hadde husmøte på fredag og befridde da to ungdommer som hadde fått en dose av vaksinen. De angret og Herren grep inn.»

   VI befridde???

   Har dere fortalt ungdommene at det er er galt å ta vaksinen? Eller, dere trenger det jo ikke… de forstår det nok på dere hver dag hvor galt dere mener det er. Og at folk et ikke frelst lenger om de tar den.

   Hvilken undervisning og bevis for det i Guds Ord har dere brukt sammen med ungdommen?

   8
   11
  • Før var Hannah frustrert og lei seg for at hennes nærmeste tok vaksinen og rev seg i håret av fortvilelse. Så var Hannah borte fra kommentarfeltet i 2 til 3 uker, når hun begynte å kommentere igjen så hadde hun skiftet mening om vaksinen. Så gir Betina uttrykk for frykt for test og vaksine, da trøster Hannah, Betina med gode ord. Men nå rører Hannah opp under frykten til Betina igjen med hån mot Fri pinsevenn ved betydningen av å ydmyke seg og søke hjelp av Gud og den Hellige Ånd. Så sår Hannah tvil om at disse guttene som Fri pinsevenn ba for ble befridd, og ser helt bort i fra vitnesbyrdet til guttene og datteren, at de opplevde en ny trygghet og frimodighet. Å tråkke på den Hellige Ånds og Guds verk på den måten, er ganske ondt gjort.

   10
   8
  • Fri Påskevenn
   Det skal være et frafall i de siste tider.
   Vi har gjennom det siste året sett hvor sterk de forførende ånder virker på mennesker gjennom media og ord.
   De skremte befolkningen med et virus og en sykdom det er langt over 99 prosent sjanse til å overleve.
   Vi skal ikke bli så forundret over at også kristne lar seg forføre og endrer holdning av de åndsmakter som opererer i tiden.
   Vi hører jo og har lest mange historier om mennesker som har dødd av vaksinen. Broder Svein Magne referer til fem dødsfall denne kvinnen kjente til. Det alvorlige er at disse fems skjebner ikke møter empati hos Hannah.

   7
   8
  • Spør ungdommene om 3 år hva de synes om det som skjedde. Jeg vet litt om dette.

   Tror gjerne de kjente Guds fred. De var jo fortvilet. Gud hjelper.

   Hvor fikk de frykten i fra? Ikke fra de ikke-troende ihvertfall.

   Kanskje enda i noen år tenker de som de er opplært til. Etterhvert så studerer de mer selv, tenker mer selv.

   Hannah skal taes. Jeg et visst både demonisk, sår tvil og tråkker på DHÅ også nå.

   Men de vise menn her inne klapper seg på brystet. De har visst aldri spredd frykt. Eller noe annet…

   Gjentar, vi er kalt til å være LYS og SALT . Vi har GODE nyheter.
   TRØST da hverandre med disse ord.

   5
   10
  • Hannah
   Jeg tror jeg nøyer med med å konstantere at vi står så langt borte fra hverandre at det har ingen hensikt i å gå videre med deg om dette.
   Vi praktiserer slik Den Hellige Ånd leder til og etter Guds Ord.
   Det har ingen hensikt å diskutere og argumentere over hvordan Ånden leder husmenighetens ledere til å gi ungdommen nødvendig hjelp og veiledning.
   Guds fred!

   7
   5
  • Godt svar Fri Pinsevenn og broder
   Det er klokt å ikke gi disse kjødelige religiøse oppmerksomhet.
   Det har alltid vært noen som har kritisert kristen virksomhet og som skal stille spørsmål med alt. Levi Fragell gjør det. Hanvoldkanalen gjør det, og Hannah gjør det. Hun har funnet seg godt selskap.
   .

   6
   4
  • Feil , fri pinsevenn. Bare FEIL.

   Vi står SÅ NÆRE HVERANDRE som vi BARE kan HVIS DERE I HUSMENIGHETEN OGSÅ ER PÅ VEI TIL HIMMELEN!! Vi er BROR og SØSTER.

   Jo det har en STOR hensikt å få dette frem i lyset! Når det drives husmenigheter der «vi kaster demonen ut i Jesu’ navn. Ungdommer som blir fortalt dette? (det dreier seg om en vaksine!!!! )

   Vi kan be om Guds beskyttelse for EVENTUELLE farlige stoffer i vaksinen. Gud hører den bønnen.

   Det kan være ledere i HUSMENIGHETER som i alle andre menigheter som OGSÅ er på tyttebærtur!

   OG som andre ledere regner jeg IKKE med at det kommer noe noe mer innrømmelser her, OM de har undervist og praktisert feil. Vi vet alle at det er mange saker.

   Og de fleste mente de var ledet av Ånden…

   5
   5
  • Hannah
   Igjen. Jeg nøyer meg med å si det slik som jeg har gjort.
   Hva du mener og tror får bli din sak.
   I denne saken har vi ikke mer og tilføye og vi avslutter her.
   Guds fred

   4
   4
  • Ja jeg visste det -at du ikke sier mer om saken.
   Jaja…😊
   Sånn er d alltid.

   La ungdommene slippe å høre at de har gjort noe galt ved å ta sprøyta.

   Og vi kristne har ikke en bønsj av onde ånder i oss som dere trenger banke ut…

   Skrem for all del ikke vettet av barn å unge med dette , og skriking i tunger og «falle i bakken i ånden» Det er IKKE Bibelsk. Jeg VET hva som er gjort galt og som fremdeles gjøres galt rundt omkring.
   Vet ikke hva som skjer hos dere, og om dette her IKKE skjer så ta det ikke til deg. Nevnte det bare i TILFELLE det skjer, så mente IKKE noe negativt.
   Du kan si det sånn at det er ikke deg jeg bekymrer meg for, men ungdommen og barna (OM slikt forekom da)

   3
   9
  • Fri pinsevenn skrev: «Hva du mener og tror får bli din sak»

   Nei. Dette er ikke MIN sak, det jeg nevnte gjelder barn og ungdom flere steder i Norge.

   Og jeg skrev bare «HVIS det foregår hos dere» . (Skriking i tunger uten tydning, kaste ut vaksine-demoner av folk, falle i ånden, bønnetuneller mm) Det er ikke bibelsk.

   Ikke EN kommentar om det jeg bekymret meg for. DET beroliget ihvertfall ikke….

   2
   3
  • Hannah – du er virkelig langt borte fra Herren. Du skjønner visst ingenting av Åndens rike. Du bruker Ordet som en god fariseer – eller lovlærd – men det var for det meste prostituerte, tollere og de utenfor som kjente igjen Ånden i Kristus. Og tro meg – disse som ikke kjente Jesus i Ånden – de kunne sin bibel – opp og ned.

   Men det er noe som heter – at man ikke ser “skogen, pga alle trærne som er i veien” – Og at du forsvarer folk som skal ta vaksiner, så er det verre enn å drikke deg full hver i 6 mnd. – eller se porno i samme periode – og tro at man ikke blir påvirket.

   Da jeg var nyfrelst – ca 3 dager – så hadde jeg vært på møte, og blitt fylt av Guds kraft kraftig – av en kjent evangelist fra Sarons Dal. Samme kveld, kom min fetter – og lurte på om vi skulle dra på byen – ja du vet – drikke og sånt – og ingen sa at det var feil, jeg var ny på veien. Og jeg dro lykkelig og glad på byen – da jeg gikk inn på det utestedet – så løftet Guds herlighet seg fra meg – og Ånden sa til meg “Greit – du kan gå inn, men jeg følger deg ikke inn”. Det ble en vond og hard lærepenge. Man skal ikke gå inn på satans område – uten at det vil påvirke deg.

   Man må skjønne Gud på to ting – på Guds Ord – og Ånden – som Jesus sa til Sadukeerne:

   Men Jesus svarte og sa til dem: Dere farer vill, fordi dere ikke kjenner Skriftene og heller ikke Guds kraft.
   Matt 22:29

   Det er derfor Hebreerbrevet sier at loven ble skrevet inn i våre hjerter – og at dermed så leser man Ordet som mat – og så vil Ånden lede deg til hele sannheten – også i Ordet.

   Husk at Jesus var helt annerledes enn alle GTs hellige – og stred mot en jødisk tankegang. For å forstå Gud – så må man kjenne Han igjen i hjertet – noe mange kristne ikke gjør – spesielt de som anbefaller vaksiner eller ufarliggjør de – de har mistet sitt åndelige kompass – og Ordet er bare som en intellektuell greie – hvor man krangler høylytt om uviktige ting, og promoterer ofte det som er galt – fordi man beveger seg i tåkeland i troen – muligens utenfor nåden.

   Det er i sannhet en vanskelig tid – for de som ikke våker:

   34 Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere
   35 som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden.
   36 Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen.
   Luk 21:34-36

   Å tro på media, helsetoppene, myndighetene – er sannelig en stor rus – de er sannelig falske profeter! Og mange kristne – etter å ha fulgt myndighetene, merker at de så kommer i bakrus – av giften som er innpodet i deres blodbane gjør mer skade, enn gagn.

   Sånn er det når man ikke våker! Men fordi som er våkne – selv om de har gjort bommerten – kan be om opprettelse og kanskje ringe Svein M. Pedersen – men da må man angre først! Ingen omvendelse uten anger.

   6
   3
  • Leste 1. og siste avsnitt. Det holder😊

   Jeg er så heldig at jeg kan gå rett til Jesus og trenger ikke ringe sveinmagne Pedersen😊

   Jeg omvender meg hver dag. Det må dessverre «de høye herrer» som du også gjøre. Finn deg nye talere å høre på slik at du forstår det.

   Gud gjør ikke forskjell på folk.

   Du trenger ikke skrive mer til meg da jeg holder meg til folk som bygger meg opp og veileder meg rett😊 selv om det først og fremst er Guds ord som rettleder meg.

   2
   2
 4. Kristnes faktafornektende konspirasjonsteorier og deres hysteriske endetidsfantasier viser ikke bare hvor fordummende, men også hvor farlig slik religiøs ideologi kan være.

  Troende er vant til alle slags virkelighetsfjerne og ubeviselige teorier og derfor enda mer lettlurte enn de fleste av oss.

  Spinnvill overtro, manglende psykoligisk kunnskap og politisk fanatisme er en svært dårlig kombinasjon.

  5
  7
  • Så du kveldsnytt i kveld?
   Biden er i ferd med å innføre vaksinetvang i USA.
   Det vi nå ser er preludiet til dyrets merke.
   Jeg merker at vi er gått inn i trengselen nå..
   Repet strammer seg rundt halsen på Guds folk.
   Men mist ikke motet. Kristus kommer etter at Antikrist har stått frem.
   Som Guds folk må vi ikke bli forledet av syndens menneske, men se etter de naglemerkede hender.

   4
   4
  • Kikki er ikke virkelig
   Han kun har det gøy på gutterommet.
   Ingen med Guds kjærlighet i seg oppfører seg slikt😊
   Det blir bare for dumt😊

   3
   5
 5. Kjøp den siste boka til Svein Magne Pedersen.
  Det finnes utallige bøker om hvordan bli helbredet når man er syk.
  Men i denne boka tar han for seg hvordan man kan forebygge og forhindre sykdom ved å sitere bibelvers om helse. Altså “føre var”-prinsippet.
  Det må da være det beste man kan investere i!
  Men det grunnleggende er selvfølgelig å ha et fornuftig kosthold og være aktiv. Man kan ikke ligge på sofaen, spise potetgull og drikke brus flere ganger i uka samtidig som man siterer bibelvers.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.